uk

mail      Contact

zoeken

sap small

 • Behalve jijzelf wint óók je klant als je je marketing digitaliseert en je sales transformeert. Hoe?
  Behalve jijzelf wint óók je klant als je je marketing digitaliseert en je sales transformeert. Hoe?

  ★ Discussieer en overleg met vakgenoten ★

  Meld je aan ...
 • Ronde Tafel 2 in de serie van 3: DIGITAL MARKETING & SALES TRANSFORMATION
  Ronde Tafel 2 in de serie van 3: DIGITAL MARKETING & SALES TRANSFORMATION

  ★ Event ★ 30 november ★ meld je aan ★

  Meld je aan ...

Digital Transformation heeft de volle aandacht binnen Acorel. Waarom? Omdat digital transformation zoals wij het zien dé kans bij uitstek voor je organisatie is om je klant centraal te stellen. Maar hoe organiseer je dit nu precies? Binnen Acorel organiseren we drie Ronde Tafels die precies hierover gaan. Onze collega Ron van de Water trad op als dagvoorzitter 95 Ronvoor de eerste Ronde Tafel bijeenkomst. We hebben Ron gevraagd of hij zijn visie op de eerste ronde tafel wil geven en enkele reacties kan delen.

Heb je interesse om deel te nemen aan de tweede Ronde Tafel op 30 november? Je kunt je hier aanmelden.

* * * * * *

Blog door: Ron van de Water Director Digital Business Transformation Services bij Acorel

In de serie van drie Ronde Tafelbijeenkomsten die Acorel organiseert, mocht ik als dagvoorzitter voor de eerste Ronde Tafel optreden en merkte aan de enthousiaste reacties hoezeer de deelnemers elkaars vragen, uitdagingen en ervaringen herkenden.

Vroeger – dat wil zeggen: nog geen vijf jaar geleden – richtten IT-bedrijven zoals Acorel zich op de verkoop van software, implementatie en het realiseren van efficiëntie. De CIO was hun belangrijkste gesprekspartner. Vandaag de dag werkt het zo niet meer. Onze klanten verwachten veel meer dan software en efficiëntie. Zij willen dat we ze helpen bij hun digitale transformatie: de zoektocht naar nieuwe marktkansen die technologische ontwikkelingen met zich mee brengen. En dat is dus echt iets heel anders dan simpelweg automatiseren.

Flexibel wendbaar.jpg

VERGELIJKBARE VRAAGSTUKKEN
Het was mooi om te zien dat er tijdens de rondetafelbijeenkomst al snel een gevoel van herkenning ontstond onder de aanwezigen. Het gezelschap bestond uit leden van het senior business management uit verschillende markten zoals voedselproducten, landbouw & veeteelt en wholesale.


 “Een geslaagd event waarin we kennis en ervaringen in een open sfeer konden delen. Onafhankelijk van type en omvang van het bedrijf, wor
stelen met dezelfde vraagstukken.”

Iedereen had te maken met vergelijkbare vraagstukken over het transformeren van de business. Hoe kun je bestaande (te) complexe bedrijfsprocessen aanpassen als je besluit om jouw markt met digitale hulpmiddelen te gaan bedienen? Of om een nieuwe markt aan te boren? Waar begin je, wat is voor jou relevant en hoe kun je anticiperen op mogelijke road blocks?
De snelheid van innovatie ligt vandaag de dag vele malen hoger dan vroeger.
De deelnemers kwamen uit verschillende markten, de omvang van hun onderneming en hun ervaringen met digitale business-transformatie verschilden van elkaar. Maar over één ding waren de deelnemers het snel eens. De grootste uitdaging ligt in de gevraagde mate van verandering, op verschillende vlakken en dan ook nog gelijktijdig.


WENDBAAR BLIJVEN
De twee sprekers die we voor deze bijeenkomst hadden uitgenodigd, deelden inspirerende praktijkverhalen over innovatie en wat daarvoor nodig is. Uit deze twee verhalen en de reacties van de deelnemers bleek duidelijk hoe belangrijk het is om flexibel te zijn, wendbaar te blijven.


 Interessante workshop die verschillende aspecten van digital business transformation onder de loep nam.
De business cases, zoals commercial excellence in de food sector en new product development in pest control waren zeer interessant.
Kortom, veel stof tot nadenken!”


En soms moet je creatief zijn om dat te organiseren. Komen vernieuwende initiatieven binnen het bedrijf niet van de grond? Dan kun je besluiten om een nieuwe onderneming te starten die zich volledig op dat innovatieve idee kan richten!

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden om innovatie en wendbaarheid te organiseren. Bedrijven moeten naar zichzelf kijken en daarbij ook durven concluderen dat ze te weinig aan echte innovators in huis hebben. Ze zullen in dat geval op zoek moeten naar nieuw innovatietalent.


“Zeer interessant event met vakgenoten.
Nieuwe inzichten en tegelijkertijd ook goed om de uitdagingen waar we voor staan te delen.
Kom zeker weer.”


Daarnaast kan het heel interessant zijn om de samenwerking op te zoeken met kleinere bedrijven. Zo combineer je de wendbaarheid van een kleine nieuwkomer met de ervaring van een gevestigde naam. Dat kan zomaar een win-winsituatie opleveren.


SLUIT JE AAN BIJ DE VOLGENDE RONDE TAFEL OVER DIGITALE MARKETING & DE TRANSFORMATIE VAN SALES
Op 30 november vindt de volgende rondetafel workshop plaats in deze serie van drie. Doelgroep voor deze wederom actieve ronde tafel workshop is Senior Marketing en Sales Directeuren. We gaan het dan hebben over Digitale Marketing & de Transformatie van Sales, een praktische en logische verdieping in de digitale transformatie voor jouw organisatie. Wat voor veranderingen zien we in de markt? Wat voor veranderingen zien we bij onze klanten? Wat gebeurt er bij jullie klanten? Hoe bepaal je waar je nu staat op dit gebied en wat zijn de logische vervolgstappen?


Wil je de volgende rondetafel en workshop bijwonen? Meld je dan nu alvast aan en wij nemen direct contact met je op. Doe het snel, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

 

 

 1. Ik ben erbij op 30 november! Neem contact met mij op
 2. Mijn e-mail adres(*)
  Vul een geldig mailadres in.
 3. Voor- en achternaam(*)
  Vul uw voornaam in.
 4. Bedrijfsnaam(*)
  Vul uw achternaam in.
 5. Telefoon(*)
  Vul uw telefoonnummer in.

Landingpage dbts 2 rechts foto