uk

mail      Contact

zoeken

sap small

Exceed with Acorel and SAP yMarketing

 OVERWIN HET SLAGVELD VAN DE ULTIEME KLANTBELEVING

 

PRIMEUR IN NEDERLAND - Op vrijdag 1 december organiseert Acorel het allereerste SAP Hybris Marketing event in Nederland in 's-Hertogenbosch waar jij als marketeer zelf aan de knoppen van SAP Hybris Marketing zit. Hoe kun jij als marketeer je klant een ultieme klantbeleving bezorgen? Wat als je de intentie van de klant begrijpt en hierop snel kunt reageren? Stel dat je veel meer van je klant weet?
 
 
WAT KUN JE OP 1 DECEMBER VERWACHTEN?
 
In een gevarieerd programma van theorie en praktijk ervaar jij hoe je het verschil kunt maken in je emailmarketing, je advertising, je leadnurturing en je stratification. Met als keynote spreker Egbert Jan van Bel van de bestseller 'Kloteklanten'.
 
 
INSPIRATIE DOOR KEYNOTE SPREKER EGBERT JAN VAN BEL
 
Spreker Egbert Jan van Bel
 
Egbert Jan van Bel onderzoekt al jaren klantengedrag. Hij schrijft daar boeken over, waaronder de bestseller 'Kloteklanten', is Beeckestijn docent en hij is voorzitter van de verkiezing Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Het lijkt simpel, maar vandaag de dag is klanten winnen en behouden een extreem lastige zaak. Meer dan ooit kiezen klanten uit nog meer aanbieders en gaan lang niet altijd voor de laagste prijs. Service maakt het verschil. Met klantbeleving maak je het onderscheid. Egbert Jan heeft in zijn verhaal een humoristische en realistische kijk op modern klantgericht ondernemen. Hij deelt zijn ervaringen over de perfecte service en verhogen van klantwaarde.
 
 
 
PRESENTATIES EN LIVE DEMO'S DIE JOU HELPEN
Ellery Fecuna02 
       • Email is belangrijk in de marketing toolmix, maar marketeers moeten voortdurend naar nieuwe email tactics omkijken om het snel veranderende publiek aan zich te binden. Ellery Fecunda gaat in zijn presentatie in op hoe SAP Hybris Marketing met email omgaat. Ellery laat in zijn live-demo zien hoe je als marketeer zelf je emailcampagne opzet. En direct de resultaten ziet. 

 

 

Remco

       • Een groot deel van de marketingbudgetten wordt nog altijd aan adverteren besteed. Remco Jansen toont in zijn presentatie hoe eenvoudig je in SAP Hybris Marketing een advertentie campagne opzet. En - nog beter - in zijn Facebook advertentie demo laat hij zien hoe de advertenties presteren en hoe je deze statistieken kunt gebruiken ter verbetering van je Facebook campagnes.

 

 

Guus

       • De kracht van Stratification of Customer Lifetime Value. Guus Dorenbos gaat in zijn presentatie in op Customer Lifetime Value en in de verschillende waarden die voor jou als marketeer inzichtelijk worden. In zijn live-demo laat hij je zien hoe je klanten met de beste CLV kunt identificeren en welke de beste conversie-kansen hebben. 

 

 

SAP hybris consultant2

       • Leadnurturing. Wat als je als marketeer je leads vanaf het eerste contact kunt nurturen tot en met het eindpunt, naar het overdragen van leads aan je verkoopcollega's of aan de partners met wie je samenwerkt? Onze collega consultant bij SAP Hybris gaat in zijn presentatie en live demo in op de mogelijkheden om leads te identificeren, scores toe te kennen, deze te analyseren en acties aan de leads te koppelen die score-verhogend werken.

         

PROGRAMMA IN DETAIL

Agenda 1 dec v2

 

 

ARE YOU READY TO EXCEED YOURSELF? 

Aanmelding
Bedrijfsnaam(*)
Gelieve de Bedrijfsnaam in te vullen

Voornaam(*)
Gelieve uw Voornaam in te vullen

Achternaam(*)
Gelieve uw Achternaam in te vullen

Email(*)
Gelieve uw E-mail in te vullen