uk

mail      Contact

zoeken

sap small

PERSBERICHT
‘s-Hertogenbosch, 16 oktober 2017 – Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de SAP Quality Awards namen Philips Lighting en Acorel de gouden award in ontvangst voor de implementatie van SAP Hybris Cloud for Service.

De jury roemde het project om de ongekende snelheid, de gekozen werkwijze en het enthousiasme vanuit de business.

SAP Nederland overhandigde de prestigieuze prijs tijdens een feestelijke awardshow op vrijdag 6 oktober. In de categorie fast delivery waren er drie prijzen te verdelen: brons, zilver en goud. Philips Lighting en partner Acorel gingen met het goud naar huis.

's-Hertogenbosch, 17 oktober 2017 - Lamb Weston / Meijer is hard op weg om wereldwijd, samen met Lamb Weston US, de grootste producent te worden van diepgevroren aardappelproducten.

De implementatie van SAP Hybris Cloud for Customer helpt om die ambitie waar te maken.

Hasan Parlamis, Proces Improvement Manager, vertelt o.a. over het centraal stellen van de klant en over de aanpak. Een aantal collega's vertellen over hoe zij de oplossing in hun dagelijkse werk gebruiken.

DBTS Banner eventpage2 met randDe 2e Ronde Tafel in de serie van 3 is gepland op 30 november. Tijdens de 2e Digital Transformation Ronde Tafel gaan we in op 'Digitale Marketing en de Transformatie van Sales'.

Meer tijd voor je klanten én je doelen bereiken ligt binnen handbereik door Digital Transformation. Het is bij uitstek geschikt om je klant centraal in je organisatie te stellen.

Maar hoe organiseer je dit nu precies? Dat bespreken we op 30 november in een ontspannen sfeer met elkaar, met experts en met vakgenoten. Onze collega Ron van de Water trad op als dagvoorzitter voor de eerste Ronde Tafel bijeenkomst en deelde zijn bevindingen.


Interesse om deel te nemen op 30 november? Je vindt
hier alle informatie

Connect to Innovate banner 2017

De VNSG en SAP hebben de krachten gebundeld voor een nieuw 2-daags kennisevenement 'Connect to Innovate' voor de Nederlandse SAP-community.

Met de integratie van het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum én de SAP Inspiration Days vind je nu in 2 dagen een compleet breed IT- en Businessprogramma voor alle SAP gebruikers en geïnteresseerden.

Het event vindt plaats in het NBC congrescentrum in Nieuwegein.


Acorel is op beide dagen aanwezig.
Meer informatie over aanmelden ...