uk

mail      Contact

zoeken

sap small

Connect to Innovate banner 2017

De VNSG en SAP hebben de krachten gebundeld voor een nieuw 2-daags kennisevenement 'Connect to Innovate' voor de Nederlandse SAP-community.

Met de integratie van het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum én de SAP Inspiration Days vind je nu in 2 dagen een compleet breed IT- en Businessprogramma voor alle SAP gebruikers en geïnteresseerden.

Het event vindt plaats in het NBC congrescentrum in Nieuwegein.


Acorel is op beide dagen aanwezig.
Meer informatie over aanmelden ...

Het was weer een beregezellige Acorel Zomerborrel op 29 juni bij Fleurie in Rosmalen. Het weer werkte mee, het eten was lekker en de gezelligheid door de grote opkomst kende geen tijd!

Hoe fantastisch is het om jullie ook dit jaar allemaal weer te hebben gezien en gesproken. Dit jaar geen lustrum maar onze 11e borrel alweer. Wat gaat die tijd snel!!! Natuurlijk hebben we - met dank aan onze collega en videomaster Gert-Jan Stolmeijer - weer een gezellige nabeschouwing in de vorm van een video.

Business Intelligence met Fiori? Bij het verbeteren van bedrijfsprocessen met business analytics zal niet iedereen meteen denken aan Fiori. Het is echter meer dan een gebruiksvriendelijke user interface. Het is ook een snel, eenvoudig en goedkoop hulpmiddel om te kijken of de key performance indicatoren worden gehaald.

Robert de Lange van Sanoma Nederland vertelt over zijn ervaringen met Fiori en over hoe Fiori het team kan helpen.

Dit Sanoma klantverhaal over Fiori is net verschenen in het VNSG tijdschrift van maart 2017. Acorel ontwikkelt de Fiori apps voor Sanoma.


Lees verder
...

‘s-Hertogenbosch, 22 maart 2017 – Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de SAP Partner Awards is Acorel uitgeroepen tot Beste Cloud Value Added Reseller van 2016. Hiermee spreekt SAP Nederland waardering uit voor de wijze waarop Acorel al jaren bijdraagt aan het succes van klanten die werken met SAP cloudoplossingen.

 Tijdens een feestelijke uitreiking op 16 maart kende Raimond van het Reve – Director General Business & Partner Ecosystem van SAP Nederland – awards toe in twaalf categorieën.

 

Lees het Emerce nieuwsbericht ...