uk

mail      Contact

zoeken

sap small

Connect to Innovate banner 2017

De VNSG en SAP hebben de krachten gebundeld voor een nieuw 2-daags kennisevenement 'Connect to Innovate' voor de Nederlandse SAP-community.

Met de integratie van het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum én de SAP Inspiration Days vind je nu in 2 dagen een compleet breed IT- en Businessprogramma voor alle SAP gebruikers en geïnteresseerden.

Het event vindt plaats in het NBC congrescentrum in Nieuwegein.


Acorel is op beide dagen aanwezig. Meer i
nformatie over aanmelden ...

Het was weer een beregezellige Acorel Zomerborrel op 29 juni bij Fleurie in Rosmalen. Het weer werkte mee, het eten was lekker en de gezelligheid, mede door de grote opkomst, kende geen tijd!

Hoe fantastisch is het om jullie ook dit jaar allemaal weer te hebben gezien en gesproken. Dit jaar geen lustrum maar onze 11e borrel alweer. Wat gaat die tijd snel!!! Natuurlijk hebben we - met dank aan onze collega en videomaster Gert-Jan Stolmeijer - weer een gezellige nabeschouwing in de vorm van een video.

DBTS Banner eventpage2De 2e Ronde Tafel in de serie van 3 is gepland op 30 november. Tijdens de 2e Digital Transformation Ronde Tafel gaan we in op 'Digitale Marketing en de Transformatie van Sales'. Meer tijd voor je klanten én je doelen bereiken ligt binnen handbereik door Digital Transformation. Het is bij uitstek geschikt om je klant centraal in je organisatie te stellen.

Maar hoe organiseer je dit nu precies? Dat bespreken we op 30 november in een ontspannen sfeer met elkaar, met experts en met vakgenoten. Onze collega Ron van de Water trad op als dagvoorzitter voor de eerste Ronde Tafel bijeenkomst en deelde zijn bevindingen.


Interesse om deel te nemen op 30 november? Je vindt
hier alle informatie