Acorel
Gratis demo

360° Account Dashboard in SAP Cloud for Customer

Add-on voor SAP Cloud for Customer voor één compleet overzicht met relevante klant-informatie

Waarom?

Combineer verkoop-, financiële en activiteiteninformatie van een klant in één overzicht, zodat je kostbare tijd goed wordt besteed.

Voor wie?

Voor sales -en servicemedewerkers die werken met SAP Cloud for Customer en nog beter willen begrijpen waar de behoefte van hun klant ligt.

Wat?

Een interactief dashboard toegespitst op de informatiebehoefte van sales en service. Duik nog dieper in wat je klant nodig heeft en hoe je meer omzet kunt genereren.

Account Dashboard SAP Cloud for Customer

Volledig inzicht met één dashboard in SAP Cloud for Customer

Met de add-on zijn sales -en servicemedewerkers aanzienlijk minder tijd kwijt om klantgerelateerde informatie te verzamelen en te analyseren. Daardoor besparen ze tijd in de voorbereiding op klantgesprekken, zijn ze beter in staat om nieuwe verkoopkansen te ontdekken en klanten beter te helpen.

Ga aan de slag met de add-on van Acorel en verbeter jouw SAP Cloud for Customer omgeving voor een nog betere klantbeleving!

Compleet en interactief dashboard

Als sales -of servicemedewerker wil je weten wat er speelt bij je klanten. Dat kan alleen als je de juiste informatie tot je beschikking hebt. Maar informatie over orders, facturen, targets en klachten moet je nu uit verschillende systemen halen of is lastig om in één overzichtelijk scherm te tonen.

Dat is nu verleden tijd! Met het Account 360 Dashboard beschik je over alle relevante klantinformatie in één compleet digitaal overzicht. De add-on is gebouwd op de technologie van het SAP Cloud Platform en ontwikkeld op basis van best practices om je organisatie te helpen de adoptie van SAP Cloud for Customer te versnellen. 

1

COMPLEET PLAATJE – combineer alle relevante informatie van klanten uit SAP Cloud for Customer en andere systemen om een 360 graden beeld van de klant te krijgen.

2

INTERACTIEF – navigeer op ieder device moeiteloos door relevante data en profiteer van de diepgaande mogelijkheden om informatie tot in detail te bekijken.

3

KOM GOED BESLAGEN TEN IJS – Bespaar kostbare tijd en verbeter de kwaliteit van gesprekken met klanten met een dashboard dat je in één oogopslag de juiste informatie geeft.

Licentie

Het Account 360 Dashboard wordt ontwikkeld op het SAP Cloud Platform.

  • Een eenvoudig hulpmiddel voor een 360 graden beeld op jouw klant.
  • Accorel Account 360 Dasboard haalt jouw klantinformatie uit verschillende bronnen om deze in één scherm op al je devices te tonen.
  • De oplossing wordt continu ontwikkeld, zodat deze meegroeit met je toekomstige behoeften en vereisten.
  • Onze helpdesk helpt je bij incidenten, vragen en change request.

Implementatie

De prijs van de implementatie is afhankelijk van het aantal vereiste rapporten in het dashboard. Dit kan sterk verschillen per organisatie.

Voorwaarde: gegevens zijn beschikbaar in SAP Cloud for Customer (geüpload via Excel of gekoppeld via externe toepassingen)

Wat kan je verwachten van Acorel?

Acorel ontwikkelde het 360 Account Dashboard op basis van kennis en ervaring met SAP Cloud for Customer en in samenwerking met verschillende sales -en serviceorganisaties. Het dashboard is grotendeels in te richten naar de wensen en eisen van je organisatie. Het onderhoud hiervan zal periodiek plaatsvinden.

Waarom Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.