Acorel
Gratis demo

Acorel Account 360 Dashboard

Acorel add-on voor SAP Sales en Service Cloud voor één compleet overzicht met relevante klant-informatie

Waarom?

Combineer verkoop-, financiële en activiteiteninformatie van een klant in één overzicht, zodat je kostbare tijd goed wordt besteed.

Voor wie?

Voor sales en  service-medewerkers die werken met SAP Sales en/of Service Cloud, die nog beter willen begrijpen waar de behoefte van hun klant ligt.

Wat?

Een interactief dashboard toegespitst op de informatie-behoefte van sales en/of service. Duik nog dieper in wat je klant nodig heeft en hoe je meer omzet kunt genereren.

, Acorel Account 360° Dashboard, Acorel

Minder tijd. Volledig inzicht. Meer resultaat.

Met de add-on zijn sales en/of servicemedewerkers aanzienlijk minder tijd kwijt om klantgerelateerde informatie te verzamelen en te analyseren. Daardoor besparen ze tijd in de voorbereiding op klantgesprekken, zijn ze beter in staat om nieuwe verkoopkansen te ontdekken en klanten beter te helpen.

Compleet & interactief

Als sales en/of servicemedewerker wil je weten wat er speelt bij je klanten. Dat kan alleen als je de juiste informatie tot je beschikking hebt. Maar informatie over orders, facturen, targets en klachten moet je nu uit verschillende systemen halen of is lastig om in één overzichtelijk scherm te tonen.

Dat is nu verleden tijd! Met het Acorel Account 360 Dashboard beschik je over alle relevante klantinformatie in één compleet digitaal overzicht. De add-on is gebouwd op de technologie van het SAP Cloud Platform en ontwikkeld op basis van best practices om je organisatie te helpen de adoptie van SAP Sales en Service Cloud te versnellen. 

1

COMPLEET PLAATJE - combineer alle relevante informatie van klanten uit SAP Sales en Service Cloud en andere systemen om een 360 graden beeld van de klant te krijgen.

2

INTERACTIEF – navigeer op ieder device moeiteloos door relevante data en profiteer van de diepgaande mogelijkheden om informatie tot in detail te bekijken.

3

KOM GOED BESLAGEN TEN IJS – Bespaar kostbare tijd en verbeter de kwaliteit van gesprekken met klanten met een dashboard dat je in één oogopslag de juiste informatie geeft.

LICENTIE

Het Acorel Account 360 Dashboard wordt ontwikkeld op het SAP Cloud Platform.

  • Een eenvoudig hulpmiddel voor een 360 graden beeld op jouw klant. 
  • Accorel Account 360 Dasboard haalt jouw klantinformatie uit verschillende bronnen om deze in één scherm op al je devices te tonen.  
  • De oplossing wordt continu ontwikkeld, zodat deze meegroeit met je toekomstige behoeften en vereisten. 
  • Onze helpdesk helpt je bij incidenten, vragen en change request. 

IMPLEMENTATIE

De prijs van de implementatie is afhankelijk van het aantal vereiste rapporten in het dashboard. Dit kan sterk verschillen per organisatie.

Voorwaarde: gegevens zijn beschikbaar in SAP Sales en/of Service Cloud (geüpload via Excel of gekoppeld via externe toepassingen)

Wat kun je verwachten van Acorel?

Acorel ontwikkelde het Acorel Account 360 Dashboard op basis van kennis en ervaring met SAP Sales en Service Cloud en in samenwerking met verschillende sales- en serviceorganisaties. Het dashboard is grotendeels in te richten naar de wensen en eisen van je organisatie. Het onderhoud hiervan zal periodiek plaatsvinden.