Acorel
Gratis demo

Acorel Account 360 Dashboard

Acorel add-on voor SAP Sales en Service Cloud voor één compleet overzicht met relevante klant-informatie

Waarom?

Combineer verkoop-, financiële en activiteiteninformatie van een klant in één overzicht, zodat je kostbare tijd goed wordt besteed.

Voor wie?

Voor sales en  service-medewerkers die werken met SAP Sales en/of Service Cloud, die nog beter willen begrijpen waar de behoefte van hun klant ligt.

Wat?

Een interactief dashboard toegespitst op de informatie-behoefte van sales en/of service. Duik nog dieper in wat je klant nodig heeft en hoe je meer omzet kunt genereren.

MINDER TIJD. 360° OVERZICHT. VERBETERDE RESULTATEN.

, Acorel Account 360° Dashboard, Acorel

Als sales en/of servicemedewerker wil je weten wat er speelt bij je klanten. Dat kan alleen als je de juiste informatie tot je beschikking hebt. Maar informatie over orders, facturen, targets en klachten moet je nu uit verschillende systemen halen of is lastig om in één overzichtelijk scherm te tonen.

Dat is nu verleden tijd! Met het Acorel Account 360 Dashboard beschik je over alle relevante klantinformatie in één compleet digitaal overzicht. De add-on is gebouwd op de technologie van het SAP Cloud Platform en ontwikkeld op basis van best practices om je organisatie te helpen de adoptie van SAP Sales en Service Cloud te versnellen. 

Met de add-on zijn sales en/of servicemedewerkers aanzienlijk minder tijd kwijt om klantgerelateerde informatie te verzamelen en te analyseren. Daardoor besparen ze tijd in de voorbereiding op klantgesprekken, zijn ze beter in staat om nieuwe verkoopkansen te ontdekken en klanten beter te helpen.

Video afspelen

Acorel Account 360 Dashboard 160 sec

Binnenkort verschijnt hier de Arocel Account 360 Dashboard video.

Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tempor eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.

Voordelen

1

COMPLEET PLAATJE - combineer alle relevante informatie van klanten uit SAP Sales en Service Cloud en andere systemen om een 360 graden beeld van de klant te krijgen.

2

INTERACTIEF – navigeer op ieder device moeiteloos door relevante data en profiteer van de diepgaande mogelijkheden om informatie tot in detail te bekijken.

3

KOM GOED BESLAGEN TEN IJS – Bespaar kostbare tijd en verbeter de kwaliteit van gesprekken met klanten met een dashboard dat je in één oogopslag de juiste informatie geeft.

Wat kun je verwachten van Acorel?

Acorel ontwikkelde het Acorel Account 360 Dashboard op basis van kennis en ervaring met SAP Sales en Service Cloud en in samenwerking met verschillende sales- en serviceorganisaties. Het dashboard is grotendeels in te richten naar de wensen en eisen van je organisatie. Het onderhoud hiervan zal periodiek plaatsvinden. 

PRICING

Het Acorel Account 360 Dashboard wordt ontwikkeld op het SAP Cloud Platform.

  • Een eenvoudig hulpmiddel voor een 360 graden beeld op jouw klant. 
  • Accorel Account 360 Dasboard haalt jouw klantinformatie uit verschillende bronnen om deze in één scherm op al je devices te tonen.  
  • De oplossing wordt continu ontwikkeld, zodat deze meegroeit met je toekomstige behoeften en vereisten. 
  • Onze helpdesk helpt je bij incidenten, vragen en change request. 

Licentieprijs: €295,00*
(per gebruiker, per maand)

* Prijs kan variëren op basis van klantensituatie (zoals aantal gebruikers, benodigde bandbreedte, aanmeldingen).

Alle prijzen zijn excl. BTW

IMPLEMENTATIE

De prijs van de implementatie is afhankelijk van het aantal vereiste rapporten in het dashboard. Dit kan sterk verschillen per organisatie.

Implementatie: €2000,00**
(per rapport)

** Voorwaarde: gegevens zijn beschikbaar in SAP Sales en/of Service Cloud (geüpload via Excel of gekoppeld via externe toepassingen)

Meer weten?

Bel Joost Goudriaan

, Acorel Account 360° Dashboard, Acorel

Joost Goudriaan is accountmanager bij Acorel en kan je meer vertellen over onze ontwikkelde Intellectual Property (IP) oplossingen. Wil je weten wat de mogelijkheden van Acorel Account 360 Dashboard voor je organisatie zijn? Bel Joost op: +31 (0)6 – 1461 6771. Je kunt ook je gegevens insturen. We nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Klantervaringen met Acorel

Bose verhoogt omzet met heldere aanpak en meer harmonie

Bose krijgt elke dag meer inzicht in de individuele klant, waardoor het bedrijf duidelijker kan plannen en meer uit haar verkoopinspanningen haalt.

De intelligente brouwerij van de Swinkels Family

Stijn Swinkels over de ontwikkeling van de intelligente  brouwerij: “Met de hulp van Acorel leren we onze klant beter kennen om ze beter te bedienen.”

RollDock geeft elke klant de juiste aandacht

RollDock koos voor SAP Sales Cloud en de expertise van Acorel: “Het is nu makkelijker om klanten op het juiste moment de juiste aandacht te geven. En trends te signaleren om strategisch op te te reageren.”