Acorel
Gratis demo

Acorel Conversational AI 'Ask Jeeves'

Acorel add-on voor meer tijd voor je klanten en een altijd up-to-date SAP Sales Cloud

Waarom?

Add-on om het vastleggen van klantgerelateerde informatie in SAP Sales Cloud toegankelijker en gemakkelijker te maken.

Voor wie?

Voor sales en servicemedewerkers die na hun klantafspraak hun laatste informatie in SAP Sales Cloud willen invoeren.

Wat?

Acorel Conversational AI ‘ask Jeeves’ is een add-on voor SAP Sales Cloud om klantgerelateerde informatie toegankelijk en laagdrempelig te registreren.

Video afspelen

Acorel Conversational AI 'ask Jeeves' in 100 seconden

Als salesvertegenwoordiger of field service bezoek je dagelijks klanten om ze nog beter van dienst te zijn. Alle informatie die je ophaalt, leg je vast in je CRM. Dit vastleggen doe je overdag of in je eigen tijd.

Acorel Conversation AI ‘ask Jeeves’ helpt je om, met behulp van Conversational Artifical Intelligence technologie, te communiceren met SAP Sales Cloud om je laatste klantinformatie te registreren. Ook onderweg in je auto.

Altijd up-to-date

Voor de beste klantervaring heb je sales en service nodig om de informatie te registreren die bijdraagt aan jouw excellente klantenservice. Maar hoe maak je het vastleggen van klantgerelateerde informatie gemakkelijk toegankelijk? Met de nieuwste ontwikkeling van Acorel: ‘Ask Jeeves Conversational AI’. Met onze add-on kunnen sales en servicemedewerkers communiceren met SAP Sales Cloud via Conversational Artificial Intelligence. Stel een vraag, geef een opdracht, wijzig een lead naar opportunity, voer een nieuw contact in. Met Ask Jeeves verlaag je de drempel voor het bijwerken van klantgegevens in je CRM op een fun-manier. Zo beschik je altijd over de laatste klantinformatie. 

1

EENVOUD - praat met Acorel Conversational AI 'Ask Jeeves' en registreer klantgerelateerde informatie snel en eenvoudig in je SAP Sales Cloud.

2

UP-TO-DATE – stap in, start je gesprek en geef je klantbezoek informatie voor SAP Sales Cloud door: een nieuw contact of lead, een statuswijziging.

3

BESPAAR – reduceer op je administratietijd door de snelheid en het gemak waarmee je klantinformatie in SAP Sales Cloud vastlegt.

LICENTIE

Acorel Conversational AI werkt op het bestaande SAP Sales Cloud platform.

  • Een eenvoudig hulpmiddel om klantinformatie in SAP Sales Cloud in te voeren en up-to-date te houden.
  • De oplossing wordt continu ontwikkeld, zodat deze meegroeit met je toekomstige behoeften en vereisten. 
  • Onze helpdesk helpt je bij incidenten, vragen en change request. 

IMPLEMENTATIE

Acorel verzorgt de implementatie op locatie.

Je ontvangt een beheerdersopleiding van 4 uur door Acorel specialisten.

Wat kun je verwachten van Acorel?

Acorel ontwikkelde Acorel Conversational AI ‘Ask Jeeves’ op basis van kennis en ervaring met SAP Sales en Service Cloud en na onderzoek naar de gebruikersacceptatie van SAP Sales Cloud onder klanten. Acorel Conversational AI is eenvoudig in gebruik en is ontwikkeld voor het bestaande SAP Sales Cloud platform.  Het onderhoud hiervan zal periodiek plaatsvinden.