Acorel
Gratis demo

Acorel Conversational AI 'Ask Jeeves'

Acorel add-on voor meer tijd voor je klanten en een altijd up-to-date SAP Sales Cloud CRM

Waarom?

Add-on om het vastleggen van klantgerelateerde informatie in SAP Sales Cloud toegankelijker en gemakkelijker te maken.

Voor wie?

Voor sales en servicemedewerkers die na hun klantafspraak hun laatste informatie in SAP Sales Cloud willen invoeren.

Wat?

Acorel Conversational AI ‘ask Jeeves’ is een add-on voor SAP Sales Cloud om klantgerelateerde informatie toegankelijk en laagdrempelig te registreren.

WAARDE PROPOSITIE

Voor de beste klantervaring heb je sales en service nodig om de informatie te registreren die bijdraagt aan jouw excellente klantenservice. Maar hoe maak je het vastleggen van klantgerelateerde informatie gemakkelijk toegankelijk? Met de nieuwste ontwikkeling van Acorel: ‘Ask Jeeves Conversational AI’. Met onze add-on kunnen sales en servicemedewerkers communiceren met SAP Sales Cloud via Conversational Artificial Intelligence. Stel een vraag, geef een opdracht, wijzig een lead naar opportunity, voer een nieuw contact in. Met Ask Jeeves verlaag je de drempel voor het bijwerken van klantgegevens in je CRM op een fun-manier. Zo beschik je altijd over de laatste klantinformatie. 

Video afspelen

Acorel Conversational AI 'ask Jeeves' demo 100 sec

Als salesvertegenwoordiger of field service bezoek je dagelijks klanten om ze nog beter van dienst te zijn. Alle informatie die je ophaalt, leg je vast in je CRM. Dit vastleggen doe je overdag of in je eigen tijd.

Acorel Conversation AI ‘ask Jeeves’ helpt je om, met behulp van Conversational Artifical Intelligence technologie, te communiceren met SAP Sales Cloud om je laatste klantinformatie te registreren. Ook onderweg in je auto.

Voordelen

1

EENVOUD - praat met Acorel Conversational AI 'Ask Jeeves' en registreer klantgerelateerde informatie snel en eenvoudig in je SAP Sales Cloud.

2

UP-TO-DATE – stap in, start je gesprek en geef je klantbezoek informatie voor SAP Sales Cloud door: een nieuw contact of lead, een statuswijziging.

3

BESPAAR – reduceer op je administratietijd door de snelheid en het gemak waarmee je klantinformatie in SAP Sales Cloud vastlegt.

Wat kun je verwachten van Acorel?

Acorel ontwikkelde Acorel Conversational AI ‘Ask Jeeves’ op basis van kennis en ervaring met SAP Sales en Service Cloud en na onderzoek naar de gebruikersacceptatie van SAP Sales Cloud onder klanten. Acorel Conversational AI is eenvoudig in gebruik en is ontwikkeld voor het bestaande SAP Sales Cloud platform.  Het onderhoud hiervan zal periodiek plaatsvinden. 

PRICING

Acorel Conversational AI werkt op het bestaande SAP Sales Cloud platform.

  • Een eenvoudig hulpmiddel om klantinformatie in SAP Sales Cloud in te voeren en up-to-date te houden.
  • De oplossing wordt continu ontwikkeld, zodat deze meegroeit met je toekomstige behoeften en vereisten. 
  • Onze helpdesk helpt je bij incidenten, vragen en change request. 

Licentieprijs: op aanvraag

IMPLEMENTATIE

Acorel verzorgt de implementatie op locatie.

Je ontvangt een beheerdersopleiding van 4 uur door Acorel specialisten.

Implementatie: op aanvraag

Meer weten?

Bel Joost Goudriaan

, Acorel Conversational AI, Acorel

Joost Goudriaan is accountmanager bij Acorel en kan je meer vertellen over onze ontwikkelde Intellectual Property (IP) oplossingen. Wil je weten wat de mogelijkheden van Acorel Conversational AI ‘Ask Jeeves’ voor je organisatie zijn? Bel Joost op: +31 (0)6 – 1461 6771. Je kunt ook je gegevens insturen. We nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Klantervaringen met Acorel

ForFarmers werkt als partner samen met haar klanten

Met de add-on Acorel Document Service ontwikkelt ForFarmer Sales in een handomdraai templates in SAP Sales Cloud. Gebruikers genereren nu hun Plan van Aanpak om direct te kunnen delen.

De intelligente brouwerij van de Swinkels Family

Stijn Swinkels over de ontwikkeling van de intelligente  brouwerij: “Met de hulp van Acorel leren we onze klant beter kennen om ze beter te bedienen.”

RollDock geeft elke klant de juiste aandacht

RollDock koos voor SAP Sales Cloud en de expertise van Acorel: “Het is nu makkelijker om klanten op het juiste moment de juiste aandacht te geven. En trends te signaleren om strategisch op te te reageren.”