Acorel
Gratis demo

Acorel Document Service

Acorel add-on voor SAP Sales Cloud om eenvoudig zelf templates te genereren en te wijzigen

Waarom?

Add-on om het maken en aanpassen van klant-gerelateerde documenten te vereenvoudigen.  Ieder klantdocument komt op een uniforme manier tot stand.

Voor wie?

Voor de salesafdeling die informatie voor bezoekrapporten, factsheets, offertes, brieven en enquêtes wil bundelen in één overzichtelijke lay-out.

Wat?

Acorel Document Service is een add-on voor SAP Sales Cloud om eenvoudig de templates te genereren en te wijzigen die je organisatie dagelijks gebruikt.

Video afspelen

Acorel Document Service in 160 seconden

Als salesvertegenwoordiger bezoek je klanten om ze nog beter van dienst te zijn. Alle informatie die je ophaalt, leg je vast in documenten zoals bezoekverslagen, enquêtes en planningen. Deze documenten worden vaak in verschillende applicaties gegenereerd.

Acorel Document Service stelt je in staat om templates te ontwikkelen in SAP Sales Cloud, en verschillende documenten op een makkelijke en eenduidige manier te bundelen voor klanten.

Eenvoudig & flexibel

100% van onze klanten gebruiken (template) documenten in SAP Sales- en Service Cloud. Van hen ervaren 70%.  Acorel Document Service lost dit op. Onze Document Service is een add-on voor SAP Sales & Service Cloud (C4C) om eenvoudig templates te genereren. Dit kan op basis van data uit SAP of andere systemen in uw landschap. Documenten kunnen worden gegenereerd in Word, PDF of (X)HTML. Zo beschik je altijd over eenduidige templates, die je eenvoudig wijzigt en aanvult met klantspecifieke informatie.

1

EENVOUD - genereer snel en eenvoudig templates voor bedrijfsondersteunende documenten zoals offertes, enquêtes en bezoekrapporten.

2

FLEXIBILITEIT – creëer, wijzig en update documenten direct met klantspecifieke bijlagen, zoals notities of foto’s in SAP Sales Cloud.

3

BESPAAR – reduceer tijd en kosten door het gemak waarmee je documenten aanpast.

LICENTIE

Acorel Document Service wordt ontwikkeld op de bestaande SAP Sales Cloud platform.

  • Een eenvoudig hulpmiddel om documentsjablonen te maken en te onderhouden in de meest gangbare formaten (bijv. MS Word).
  • De oplossing wordt continu ontwikkeld, zodat deze meegroeit met je toekomstige behoeften en vereisten. 
  • Onze helpdesk helpt je bij incidenten, vragen en change request. 

IMPLEMENTATIE

Acorel verzorgt de implementatie op locatie.

Je ontvangt een beheerdersopleiding van 4 uur door Acorel specialisten.

Wat kun je verwachten van Acorel?

Acorel ontwikkelde Acorel Document Service op basis van kennis en ervaring met SAP Sales en Service Cloud en na onderzoek onder klanten. Acorel Document Service is eenvoudig in gebruik en is ontwikkeld op het bestaande SAP Sales Cloud platform.  Het onderhoud hiervan zal periodiek plaatsvinden.