Acorel
Gratis demo

Genereer zelf documenten met SAP Cloud for Customer

Een add-on voor SAP Cloud for Customer om eenvoudig zelf documenten te genereren, wijzigen en onderhouden.

Waarom?

Add-on om het maken en aanpassen van klant-gerelateerde documenten te vereenvoudigen. Ieder klantdocument komt op een uniforme manier tot stand.

Voor wie?

Voor de salesafdeling die informatie voor bezoekrapporten, factsheets, offertes, brieven en enquêtes wil bundelen in één overzichtelijke lay-out.

Wat?

Acorel Document Service is een add-on voor SAP Cloud for Customer om eenvoudig de templates te genereren en te wijzigen die je organisatie dagelijks gebruikt.
Video afspelen

Genereer zelf documenten met SAP Cloud for Customer

Als salesvertegenwoordiger bezoek je klanten om ze nog beter van dienst te zijn. Alle informatie die je ophaalt, leg je vast in documenten zoals bezoekverslagen, enquêtes en planningen. Deze documenten worden vaak in verschillende applicaties gegenereerd.

Acorel Document Service stelt je in staat om templates te ontwikkelen in SAP Cloud for Customer, en verschillende documenten op een makkelijke en eenduidige manier te bundelen voor klanten.

Eenvoudig en flexibel

100% van onze klanten gebruiken (template) documenten in SAP Cloud for Customer. Van hen ervaren 70% uitdagingen in het gebruik. Acorel Document Service lost dit op.

Onze Document Service is een add-on voor SAP Cloud for Customer om eenvoudig templates te genereren. Dit kan op basis van data uit SAP of andere systemen in uw landschap. Documenten kunnen worden gegenereerd in Word, PDF of (X)HTML. Zo beschik je altijd over eenduidige templates, die je eenvoudig wijzigt en aanvult met klantspecifieke informatie. 

1

EENVOUD – genereer snel en eenvoudig templates voor bedrijfsondersteunende documenten zoals offertes, enquêtes en bezoekrapporten.

2

FLEXIBILITEIT – creëer, wijzig en update documenten direct met klantspecifieke bijlagen, zoals notities of foto’s in SAP Cloud for Customer.

3

BESPAAR – reduceer tijd en kosten door het gemak waarmee je documenten aanpast.

Licentie

Acorel Document Service wordt ontwikkeld op de bestaande SAP Cloud for Customer platform.

  • Een eenvoudig hulpmiddel om documentsjablonen te maken en te onderhouden in de meest gangbare formaten (bijv. MS Word).
  • De oplossing wordt continu ontwikkeld, zodat deze meegroeit met je toekomstige behoeften en vereisten.
  • Onze helpdesk helpt je bij incidenten, vragen en change request.

Implementatie

Acorel verzorgt de implementatie op locatie.

Je ontvangt een beheerdersopleiding van 4 uur door Acorel specialisten.

Wat kan je verwachten van Acorel?

Acorel ontwikkelde Acorel Document Service op basis van kennis en ervaring met SAP Cloud for Customer en na onderzoek onder klanten. Acorel Document Service is eenvoudig in gebruik en is ontwikkeld op het bestaande SAP Cloud for Customer platform.  Het onderhoud hiervan zal periodiek plaatsvinden.

Waarom Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.