, Acorel Marketing Accelerator, Acorel
Gratis demo

Acorel Marketing Accelerator

In 8 tot 12 weken aan de slag met SAP Marketing Cloud door Acorel

Waarom?

Context aan je marketing-inspanningen toevoegen SAP Marketing Cloud voor verbeterde resultaten. Gevolg is een nauwe samenwerking van Marketing en Sales. 

Voor wie?

Voor de marketingprofessional die zijn marketing-inspanningen wil beheren, meten en analyseren voor een beter marketing-klantcontact. 

Wat?

Acorel Marketing Accelerator is gebaseerd op Acorel Best Practises. Met de accelerator start je fixed price in 8 of 12 weken met SAP Marketing Cloud. 

WAARDE PROPOSITIE

Acorel Marketing Accelerator helpt om snel en goed inzicht in het koopgedrag van je klant te krijgen. Hoe goed ken jij je klant? Benader je klanten met doelgerichte campagnes op de juiste manier, met de juiste content en op het juiste moment.  Je klant door en door leren kennen, alle klantinformatie GDPR compliant vastleggen in de backoffice.

, Acorel Marketing Accelerator, Acorel

Klanten vertellen het voort

Acorel Marketing Accelerator video 120 sec

Ontdek hoe je met de Acorel Marketing Accelerator in 8 of 12 weken met SAP Marketing Cloud aan de slag kunt en nóg meer uit de oplossing haalt met de aanvullende diensten van Acorel. De Acorel Marketing Accelerator is een SAP gekwalificeerde partner package oplossing.

, Acorel Marketing Accelerator, Acorel
Video afspelen

Voordelen

1

BEGRIJP JE KLANT - Begrijp wat je ideale klanten zoeken, wat voor hen het belangrijkst is en hoe je het beste met hen kunt praten

2

ROI - Werk met dynamische klanten, verhoog de hoeveelheid en kwaliteit van de pijplijn. Verhoog de ROI van je campagne.

3

METEN, BEHEREN EN ANALYSE - Interactieve visualisatie van je klantprofielen en segmentatiemodellen.

4

INTEGRATIE MET SAP - Integreer met SAP Sales Cloud of Webshop en je kunt je stijgingen in leadgeneratie bijhouden. Sales helpt je je tool bij te stellen en aan te passen tot je een systeem hebt dat zowel marketing als verkoop helpt.

5

CX SPECIALISTS - Implementatie door ervaren consultants met focus op SAP Sales -, SAP Service -, SAP Commerce - en SAP Marketing Cloud.

BEGRIJP JE KLANT

WERK MET DYNAMISCHE KLANTEN

VERHOOG JE CAMPAGNE ROI

SCOPE

Profilering van consumenten en klanten: Bouw het gouden record van je klant. Creëer je klant zijn profiel-dashboard en account-factsheet

Segmentatie en campagne-uitvoering: Bouw je eigen inhoud (e-mail & landing pagina’s), maak eenvoudige segmentatie en doelgroepen en multi-wave e-mail campagnes.

Marketing Analytics: Onmiddellijk inzicht hebben in het succes van je campagne

Integratie: Integratie met SAP Sales Cloud, je webshop en / of je backend systemen.

BASIC PACKAGE

Accountgegevens / Profieldashboard / Gouden record

Marketing Analytics (Analytics Cloud):

    • Algemene configuratie

    • Marketing Executive Dashboard

    • Analytische verhalen

Eenvoudige segmentatie / Doelgroepen / Multi-Wave e-mailcampagnes / Content Studio

Campagnesucces

Fixed price: €50K*
Deployment time: 8 wks

EXTENDED PACKAGE

Basic Package

+ Custom Score Builder

+ Lead Management

+ Trigger Based Campaign

+ Enhance Segmentation

+ Integration with SAP Sales Cloud, ECC or CRM (1 system)

Fixed price: €80K* Deployment time: 12 wks

* Alle prijzen in euro’s. Licentieprijs is gebaseerd op standaard SAP-prijslijst. Implementatieprijs zonder maatwerk. Algemene voorwaarden van Acorel kunnen van toepassing zijn. Neem contact met ons op voor een volledige offerte.

Klanten die je zijn voorgegaan:

De intelligente brouwerij van de Swinkels Family

Stijn Swinkels over de ontwikkeling van de intelligente  brouwerij: “Met de hulp van Acorel leren we onze klant beter kennen om ze beter te bedienen.”

Consumer Interactie met SAP CX bij Swinkels Family Brewers

Twee live-gangen: cashback actie en de 300e verjaardag van Bavaria. Voor de campagnes en de klantinteractie zijn SAP Marketing, SAP Customer Data en SAP Commerce geïntegreerd ingezet 

RollDock geeft elke klant de juiste aandacht

RollDock koos voor SAP Sales Cloud en de expertise van Acorel: “Het is nu makkelijker om klanten op het juiste moment de juiste aandacht te geven. En trends te signaleren om strategisch op te te reageren.”

Waarom Acorel?

Acorel ontwikkelde de door SAP gekwalificeerde partner package oplossing, de Acorel Marketing Accelerator, op basis van kennis en ervaring met SAP Marketing Cloud.

Acorel is sinds 2006 de enige, 100% dedicated SAP CX partner in Nederland. Met onze ervaring, visie en vanuit onze strategische pilaren begeleiden wij organisaties door hun digitale Customer Experience (CX) transformatie. Van succesvolle projecten naar succesvolle klanten. Voor organisaties in de Bouw, Chemie, Consumenten Productie, Engineering & Constructie, Groothandel, Metaal, High Tech, Zware Machinerie, Reisbranche en Professional Services hebben wij voorgedefinieerde KPI’s en Rapportages beschikbaar. Het is ons doel om organisaties in hun marketing te laten excelleren door de meest krachtige klantervaring te creëren. Wij helpen je graag om dit te bereiken. 

Meer weten?

Bel Thijs den Dikken

, Acorel Marketing Accelerator, Acorel