Acorel
Gratis demo

Carrière Development

Hou jij van cleane code, werk je graag in teams en wil je weten wat de klant beweegt?
Direct relevante vacatures zien?

In onze wereld van Customer Experience hebben we twee typen developers. Java Developers die zich bezig houden met e-Commerce projecten en SAP developers die projecten ontwikkelen in Sales-, Service- en Marketingmodules van SAP. 

Bij Acorel hebben we voor zowel Java Developers als SAP Developers ruimte in onze groeiende organisatie. Wat vinden onze developers van Acorel als werkgever? Lees dan verder!

Wij werken met onder andere

, Carrière Development, Acorel

Onze kernwaarden

Persoonlijke ontwikkeling

Cutting-edge projecten
Meest recente technologieën
Steile leercurve
Iedereen is je mentor
DevDagen
Echte leeromgeving

Hecht team


Team ondersteunt elkaar door dik en dun

Ieder zijn eigen specialisatie
Van elkaar leren
Jong en gedreven
Sociaal
Open en plezierig

Persoonlijke vrijheid


Mensgericht
Flexibele werktijden
Het nieuwe werken
Maar je houdt wél rekening met je team


Waarom kozen zij voor Acorel?

Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

Wilco Menge

SAP Development Consultant. Werkt bij Acorel sinds februari 2011.

"Ik ben geïnteresseerd in alles wat met nieuwe technologieën, development en Commerce te maken heeft. SAP kent veel standaarden voor de core processen, toch is er ook maatwerk nodig. Ik vind het uitdagend hiervoor nieuwe dingen te ontwikkelen die er nog niet waren. Mijn carrière is begonnen binnen een grote consultancy organisatie. Het politieke spel wat daar vaak speelt, was niet mijn ding. Ik wil leuke nieuwe dingen doen. Acorel ondersteunt mij in mijn ambitie. Daarnaast is het een club met leuke ervaren collega’s, daar wil je gewoon bij horen!"

, Carrière Development, Acorel
, Carrière Development, Acorel

Rick Volbeda

Java Developer. Werkt bij Acorel sinds september 2015.

"Wat het werk voor mij extra interessant maakt is de mix van developen en direct klantcontact. Maximaal twee dagen per week werken we met een interdisciplinair team van ten minste een team van twee man bij de klant. De overige drie dagen werken we met alle collega-developers op kantoor, waar we veel van elkaar leren. Zo ontwikkel je jezelf zowel als developer en als consultant, en blijf je een hecht team met al je collega's. Onze kwaliteitsstandaard is heel hoog. Ik ben ontzettend trots op de gave projecten die we met een mooie mix van mensen, met ieder zijn eigen specialisatie, neerzetten."

Said Ait Haddou Ali

SAP Development Consultant. Werkt bij Acorel sinds october 2016.

"Ik vind mijn werk als developer heel divers. Ik werk op de afdeling Managed Services en Projecten. Binnen een hecht team van gedreven developers helpen we opdrachtgevers met vaak complexe vraagstukken en werken we aan verbeterprojecten. Ik bezoek daarnaast met regelmaat klanten om ter plekke oplossingen te creëren. Ik vind het mooi met mijn collega's oplossingen te bedenken waarvan van tevoren werd gezegd dat het niet mogelijk was."

, Carrière Development, Acorel

Hoe kan je dag als Java Developer eruit zien?

We vinden het belangrijk om ten minste drie dagen per week samen te werken. Zo kunnen we optimaal kennis delen en blijft de hechtheid van het team zoals die nu is. Daarom werken we maximaal twee dagen per week bij klanten op locatie en de overige drie dagen op kantoor.

10:00u Een dagstart van 15 minuten met een interdisciplinair team en soms ook met de klant via Skype
10:15u Aan het werk! We programmeren, werken klantvragen uit.
13:00u Samen lunchen we aan de grote lunch-tafel. We kopen wekelijks samen de lunch voor de week in.
14:00u In de middag hebben we soms een vergadering met een klant per Skype om te kijken hoe het systeem werkt met randsystemen. Super-users kunnen bellen met specifieke vragen. We werken met flexibele werktijden. Tussen 16:00 en 18:30 uur gaan de meeste developers naar huis.

Ontwikkeling en ontspanning

We zijn continue bezig met onze persoonlijke ontwikkeling. Omdat we allemaal onze eigen specialisaties hebben zijn we allemaal elkaar's mentor en proberen we de nieuwe mensen in het team zo snel mogelijk up and running te krijgen. We organiseren zelf DevDagen, op kantoor of bij de klant om in korte tijd met mooie oplossingen te komen.
Er is ook ruimte voor ontspanning en flauwe grappen op Slack. We schrijven tussen de bedrijven door code voor een hobby-project en spelen we een potje Fifa op de playstation. En vrijdag staat de hele dag lekker de muziek aan op de vloer.

Zit jouw profiel ertussen?

Lees onze blogs...op het snijvlak van development en Customer Experience

Building an intelligent application using SAP Leonardo Machine Learning Foundation

A step by step approach…

Adapt yourself to the new adaptation mode

HTML5 UI will be retired for all users with the 1911 release of SAP C4C  What new functionalities are available? Read about the adaptation mode in Fiori UI and tips.

Chatbots to improve customer support

Chat has found its way to customer interaction, and is here to stay. How do artificial chatbots work?


Onze klanten aan het woord...

Na de realisatie van een volledige omnichannel-strategie, was het tijd voor een nieuwe verfrissende front-end. Maar hoe migreer je naar een nieuw design en nieuwe technieken zonder opnieuw te beginnen?

De intelligente brouwerij Swinkels Family Brewers

Familiebedrijf Swinkels Family Brewers belooft voor elk moment een passend biertje. Stijn Swinkels en Taco Schallenberg over de digitale transformatie waarin de klant centraal staat.

Juiste en volledige productspecificaties zijn van cruciaal belang. Om dit te ondersteunen hebben wij voor Intergamma het artikelbeheer systeem ontworpen en ingericht. 

, Carrière Development, AcorelHerken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email naar dieuwke.van.woensel@acorel.nl.
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan belt Dieuwke je.