Acorel
Gratis demo

Carrière Young Professionals

Bijna klaar met je studie of net afgestudeerd? Kom bij ons om je carrière in Customer Experience te kickstarten!
Direct relevante vacatures zien?

Hoe ziet een gewone week van een Junior CX Consultant eruit?

Maandag: Om 10 uur hebben we een weekstart. Vandaag heb ik met een collega vier klant-sessies op locatie, waarin we zowel de key-users met specifieke klantvragen helpen. En ook spreken we de technische mensen over de technische kant van het systeem.
Dinsdag: Vandaag heb ik een call met een collega over de meetings van maandag. Ik richt het systeem in zoals de klant maandag heeft gevraagd. Daarnaast krijg ik nog vragen van andere klanten binnen.
Woensdag: Om 10:00 uur hebben we een team meeting, een mid-week review met een Trello-board of andere projectmanagement-tool. We bespreken waar we tegenaan lopen en welke hulp we nodig hebben.
's Middags lees ik een paar modules voor mijn SAP Marketing Certificering. Donderdag: Ik werk de hele dag aan het inrichten van het systeem van een klant. We lunchen altijd samen met alle teams of lopen met lekker weer samen een grote ronde buiten.
Vrijdag: Ik ga met een collega mee voor een pre-sales of systeem-review meeting bij een klant, en de rest van de dag werk ik aan klantvragen.

Waarom kozen zij voor Acorel?

Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

, Carrière Young Professionals, Acorel

Joëlle Small

CX Consultant. Werkt bij Acorel sinds februari 2019

"Als je je wilt specialiseren in Customer Experience dan is dit eigenlijk de enige plek waar je moet zijn! We zijn volledig gespecialiseerd in CX en hebben dit jaar de SAP Customer Experience Award gekregen. Ik krijg bij Acorel alle ruimte om te groeien en om zelf te bepalen hoe ik dat doe. Mijn dagen zijn dan ook flexibel, ik kan wanneer ik dat wil thuiswerken. Er is veel aandacht voor de junioren bij Acorel, iedereen is je mentor. Je krijgt de tijd om zelf te experimenteren, en iedereen maakt altijd tijd om met je mee te kijken."

Lorenzo Koning

Java Developer. Werkt bij Acorel sinds december 2018

"Ik heb hier in korte tijd heel veel geleerd. Alle java developers bij Acorel hebben hun eigen specialisatie en helpen elkaar. Iedereen is je mentor! Het is een superhecht en gezellig team, ik voelde me hier vanaf de eerste dag thuis."

, Carrière Young Professionals, Acorel
, Carrière Young Professionals, Acorel

Teun van der Elzen

Customer Experience Consultant. Werkt bij Acorel sinds november 2018

"Ik heb voor Acorel gekozen, omdat Acorel een voorloper op het gebied van Customer Experience is. Je bent hier geen nummer, Acorel is kleinschalig met grote slagkracht en een heldere visie op het CX domein en op transformatiemanagement.
Ik houd ervan naar de drijfveren van de klant te zoeken, met de klantbeleving bezig te zijn. Met behulp van IT kan ik de klant helpen haar klanten beter te begrijpen en te bedienen. "

Amin

Java Developer. Werkt bij Acorel sinds december 2018

"Kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling staan hier centraal. Als Java developer is het toch weer even wennen om met Commerce te werken. Na twee, drie maanden intensieve begeleiding door collega's, en met behulp van e-learnings en tutorials kreeg ik het gevoel dat ik een stap verder was. En nog leer ik iedere dag meer! "

, Carrière Young Professionals, Acorel

Zit jouw profiel ertussen?

Onze klanten aan het woord...

Familiebedrijf Swinkels Family Brewers belooft voor elk moment een passend biertje. Stijn Swinkels en Taco Schallenberg over de digitale transformatie waarin de klant centraal staat.

Signify: Sneller antwoord krijgen met SAP Service Cloud

In achttien maanden tijd werd SAP Service Cloud wereldwijd, in totaal in zestig landen, uitgerold. Een van de factoren die dat mogelijk maakte…

Warmteservice kiest voor omnichannel-strategie

Na de realisatie van een volledige omnichannel-strategie, was het tijd voor een nieuwe verfrissende front-end. Maar hoe migreer je naar een nieuw design en nieuwe technieken zonder opnieuw te beginnen?

, Carrière Young Professionals, AcorelHerken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email naar dieuwke.van.woensel@acorel.nl.
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan belt Dieuwke je.