Acorel
Gratis demo

Business Analist

Als Business Analist weet jij waarde te genereren voor opdrachtgevers door het achterhalen van klantbehoeften en het optimaliseren van klantprocessen (32u - 40u).

Wat bieden wij

Een competitief en marktconform startsalaris.

Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een groeiende organisatie. We bieden alle ruimte voor eigen ondernemerschap.

Flexibele werkuren en mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Je krijgt 25 vakantiedagen, winstdeling, goed en compleet pensioen, telefoon van de zaak, etc.

Bij Acorel besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en dat vertalen we in een persoonlijk ontwikkelbudget en een aantal studiedagen.

Interesse?

Sluitingsdatum voor deze vacature is 31 januari.

Weet jij hoe je organisaties ondersteunt bij vraagstukken omtrent het verbeteren van de dagelijkse operatie en hoe je sturing geeft aan veranderingen? Dan ben jij de Business Analist die wij zoeken!

Wat ga jij doen?

Als Business Analist bij Acorel ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van verandering door het door het achterhalen van klantbehoeften en adviseren van oplossingen die waarde opleveren voor de opdrachtgever. Je fungeert als de schakel tussen de business en de leverancier van de oplossing. Je voert analyses uit waarmee je inzicht creëert in aspecten van de bedrijfsvoering en/of klantbediening. Dit inzicht communiceer je vervolgens naar de opdrachtgever, het projectteam of de leverancier.

Daarnaast ondersteun je de Business Process Owner (of Lead) met het optimaliseren van processen. Dit doe je door het in kaart brengen van de processen, het achterhalen van knelpunten daarin en het voorstellen van verbeteringen. Dit doe je door het maken van analyses waarbij je onderbouwingen inzicht geven in mogelijke toekomstscenario’s.

Je houdt je als Business Analist ook bezig met operationeel performance management (Operationele Efficiëntie) door het ondersteunen van de verantwoordelijke business unit of afdelingsmanager. Je maakt hierbij inzichtelijk welke informatie ontsloten moet worden, hoe processen op elkaar aansluiten en hoe deze aangestuurd moeten worden.

Ongeacht de rol die je invult, zijn er een aantal activiteiten waar je je eigenlijk altijd wel mee bezig houdt:

 • Inzicht geven in problemen en doelen o.a. door het uitvoeren van GAP-analyses;
 • Het analyseren van behoeften en oplossingen en het voorstellen van verbeteringen, optimaliseringen en/of vernieuwingen;
 • Het geven van richting aan de verandering o.a. door het vertalen van de business behoeften naar functionele eisen;
 • Het faciliteren van samenwerking te communiceren met opdrachtgevers, het adviseren van verbeteringen en best practices, evalueren van geboden oplossingen en het schakelen met alle opdrachtgevers op proactieve en constructieve wijze;
 • Het herkennen van risico’s en het adviseren van mitigerende maatregelen.

Sluitingsdatum voor deze vacature is 31 januari.

Wat zoeken wij?

 • Ten minste 5 jaar aantoonbare ervaring als Business Analist (of soortgelijke rol);
 • Een universitair denk- & werkniveau;
 • Een afgeronde opleiding in een bedrijfskundige richting;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Kennis van en ervaring met gestructureerde methoden voor het modelleren en analyseren van processen, zoals BPMN, Use Cases, Sequence Diagrammen e.d.
 • Een bewezen achtergrond in het verbeteren/optimaliseren van bedrijfs- resp. klantprocessen;
 • Een aantoonbaar didactisch inzicht;
 • Ervaring met Agile, werken in SCRUM teams;
 • Kennis van CRM-systemen en processen is een pré;
 • Kennis van en ervaring met architectuurprincipes (zoals IAF, TOGAF of DYA) is een pré.

Wat bieden wij jou?

Serieuze waardering en beloning met onder meer:

 • Een competitief start salaris tussen €4500,- en €5400,- bruto afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Focus op ontwikkeling met een persoonlijk opleidingsbudget en 2 studiedagen per jaar;
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Uitbreide pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Jaarlijkse winstdeling;
 • Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een groeiende organisatie. We bieden alle ruimte voor eigen ondernemerschap.
 • Flexibele werkuren en mogelijkheden om vanuit huis te werken (wij werken hybride).

Wat doet Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten. Wij begeleiden klanten bij veranderingen van systemen, processen, mensen en hun manier van werken om meetbare verbeteringen te bereiken in efficiëntie, effectiviteit en tevredenheid, gericht op het optimaliseren van de klantbeleving die zij bieden. Vanuit die rol brengen we het bieden van een betere klantbeleving binnen handbereik van onze opdrachtgevers.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

candidate,experience,op zoek,SAP CX Consultant,sap cx consulting,sap consultant,sap consultant worden,sap consultant vacature,sap cx,sap cx suite,acorel

Business Analyse bij Acorel

Business analyse is de praktijk om verandering in een onderneming mogelijk te maken door behoeften te definiëren en oplossingen aan te bevelen die waarde leveren aan de opdrachtgever.

Als business analist achterhaal je de behoeften van de opdrachtgever en heb je een vormende rol bij het afstemmen en ontwerpen van oplossingen. Ongeacht (veranderingen in) werkwijzen van organisaties, technologische ontwikkelingen en branche-specifieke kwalificaties, draagt de business analist altijd bij aan een gemeenschappelijk inzicht in aspecten van bedrijfsvoering en/of klantbediening. De Acorel business analist richt zich hoofdzakelijk op (delen van) klantprocessen, al dan niet toegespitst op een specifieke afdeling of business unit.

Meer weten over werken bij Acorel?

radwan 1

Radwan Ahmed
Corporate IT Recruiter

radwan.ahmed@acorel.nl
+31 6 820 90 624

Wil je meer informatie voor jouw eventuele sollicitatie? Of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met mij op.

Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan bellen we je terug. Hiervoor mag je ook ons contactformulier gebruiken!

Meer vacatures