Acorel
Gratis demo

Business Consultant

Een sales, service en marketing business deskundige, die organisatie-/procesverbeteringen initieert en samen de klant transformeert.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een HBO of WO werk- en denkniveau met een bedrijfskundige of change management achtergrond. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als Business Consultant. Je bezit businesskennis van sales, service en marketing. En je hebt ervaring met Change management in projecten. Je adviseert klanten en communiceert vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring met PRINCE II, Agile SCRUM en de Product Owner rol vinden wij een pré.

Mark Kilsdonk

Business Consultant. Werkt bij Acorel sinds juli 2010.

"Als Business Consultant ben ik in de voorfase van een project betrokken. Dat kan zijn met het geven van een demo als pre-sales consultant, of met het analyseren hoe de processen van de klant in het nieuwe systeem verbeterd kunnen worden. Acorel heeft alleen maar klanten met complexe CRM en CX vraagstukken die in lijn liggen met mijn interesses. Acorel ondersteunt en inspireert me bij het realiseren van mijn ambitie in de functie van Solution Architect. Intern mag ik dit vakgebied met een team verder vorm geven. De setting van de meetings en de manier waarop ik met mijn collega’s samenwerk, maken dat Acorel mij een thuis gevoel geeft."

Solliciteren?

Wat kun je verwachten? We reageren binnen een week op je sollicitatie. Na een telefonische kennismaking volgen twee gesprekken, en mogelijk een casus. Daarna doen we je een aanbieding!

Wat bieden wij jou?

1

Inspirerende en gedreven collega’s en een transparante en prettige werksfeer in een groeiende, succesvolle organisatie.

2

Uitdagende cases. Direct impact bij grote interessante opdrachtgevers in de innovatieve en dynamische markt van SAP Customer Experience vanuit een relatief kleine kernorganisatie.

3

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vaktechnische ontwikkeling.

4

Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Acorel.

5

Bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a.:

>26 Vakantiedagen + Bonusregeling + Goed en compleet pensioen + Leaseauto of mobiliteitsregeling + Acorel Academy + Ski-vakantie.

Wie zijn wij?

Acorel is dé expert op het gebied van sales, services,  marketing & commerce processen. Onze SAP Customer Experience practice met meer dan vijftig consultants en developers behoort tot de grootste en meest ervaren van Nederland.

Onze Visie: In de wereld van morgen is een digitale, verrassende en ontzorgende Customer Experience de norm. We leiden onze klanten door die transformatie en overtreffen daarmee de klantbeleving. We bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze ambitie delen en samen bieden we onze klanten ongekende meerwaarde.

Onze Missie: Onze missie is om organisaties te laten uitblinken door het creëren van de krachtigste Customer Experience.

Reageren?

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie? Bel me dan gerust op mijn mobiele nummer 06-3434 8492 of email me via jop.vening@acorel.nl.