Acorel
Gratis demo

Corporate IT Recruiter

Als Corporate IT Recruiter bij Acorel weet jij mensen aan jou en Acorel te binden door het realiseren van een optimale Candidate Experience (24-40 uur).

Geloof jij niet in grote onpersoonlijke mailings, maar vind je het wel een sport om kandidaten te enthousiasmeren en binden met een persoonlijke benadering? Als Corporate IT Recruiter bij Acorel weet jij mensen aan jou en Acorel te binden door het realiseren van een optimale Candidate Experience. Heb jij ideeën over hoe wij dat het beste kunnen doen? Dan nodigen we jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Wat ga je doen?

Vanwege de groeiambitie van Acorel zijn we op zoek naar een Corporate IT Recruiter. Als Corporate IT Recruiter bij Acorel ben jij het visitekaartje van Acorel. Wij staan voor een betere klantbeleving binnen handbereik en dit moet doorgetrokken worden naar onze recruitment activiteiten. Welke ervaring heeft een kandidaat als hij of zij met Acorel in contact is geweest? Als hij of zij bijvoorbeeld jouw LinkedIn berichtje opent, met jou belt voor meer informatie of het ontvangst bij het eerste gesprek.

Wij zoeken een zelfstandige en bevlogen recruiter die verder kan kijken dan de gebaande paden en de lead neemt in het gehele wervingsproces om die optimale Candidate Experience te realiseren. Je schakelt snel en efficiënt met onze team managers om het juiste kandidaat profiel in kaart te brengen en de laatste kandidaten door te nemen. Je bent niet bang om het proces te versnellen wanneer je denkt dat het nodig is om een kandidaat aan ons te binden. Vanzelfsprekend blijf je altijd in contact met de kandidaat en bereid je hem of haar goed voor op het gesprek. Je zoekt via diverse digitale platformen en organiseert events samen met onze talentpartners van SAP en Itrainee. Daarnaast werk je samen met onze marketing lead Jackie voor de promotie van de vacature en neem je onze recruitmentpagina onder handen. Samen met onze HR Business Partner Dieuwke spar je over het juiste arbeidsvoorwaardenpakket en regel je een strakke onboarding.

Wat zoeken wij?

  • Affiniteit met consultancy en IT
  • HBO/WO denkniveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen recruitment
  • Je bent flexibel en communicatief sterk
  • Je werkt zelfstandig en kan out-of-the box denken

Wat bieden wij jou?

  • Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een groeiende organisatie. We bieden alle ruimte voor eigen ondernemerschap.
  • Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en jouw bijdrage aan de groei van Acorel.
  • Flexibele werkuren en mogelijkheden om vanuit huis te werken.
  • Een competitief salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met onder meer 25 vakantiedagen, winstdeling, goed en compleet pensioen, telefoon van de zaak en focus op ontwikkeling.

Waarom Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Hoe kan je dag als Corporate IT Recruiter eruit zien?

09.00 Uitwerken verbeterplan voor de beste ‘candidate experience’ en tussendoor een belletje met Guido om mogelijkheden bij de Hogeschool te bespreken
11.00 Belrondje kandidaten
12:00 Lunch break
13.00 Brainstorm met Thijs over de beste indeling van de carrière pagina
14.00 Resultaten van de LinkedIn campagne doornemen met Jackie
14.20 LinkedIn berichtjes versturen
17:00 Terugkoppeling bij Jop vragen over sollicitatie
17:20 Kandidaat aanbod doen

Wie gingen je voor?

Dieuwke van Woensel, HR Business Partner

“Binnen Acorel wordt er écht geluisterd naar jouw ideeën en krijg je de vrijheid om ze daadwerkelijk uit te voeren. Tegelijkertijd wordt er altijd kritisch meegedacht zodat we het telkens een stapje beter kunnen doen. Last but not least, is het een ontzettend fijne en warme club waar mensen oprecht geïnteresseerd naar je zijn en je altijd willen helpen.”

Carriere Acorel vraag Diewke

Meer weten over werken bij Acorel?

Carriere Acorel vraag Diewke

Dieuwke van Woensel
HR Business Partner

Dieuwke.van.Woensel@acorel.nl

Wil je meer informatie voor jouw eventuele sollicitatie? Of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met mij op.

Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan bellen we je terug. Hiervoor mag je ook ons contactformulier gebruiken!