Acorel
Gratis demo
Acorel background

Java Commerce Developer

Ben jij een Java Developer met een interesse in e-commerce? Als Java Commerce Developer bij Acorel ben je verantwoordelijk voor het adviseren en implementeren van commerce-platformen voor onze toonaangevende klanten.

Versterk ons team!
Als Java Commerce Developer bij Acorel werk je aan uitdagende commerce implementatietrajecten (3-6 maanden) voor grote toonaangevende klanten zoals Royal Swinkels Family Brewers, ForFarmers, Hanos, Intergamma en Plieger.  Je werkt in een jong en enthousiast team van developers en consultants en bent samen verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en leveren van functionaliteiten.  Je bent altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant en levert een structurele bijdrage aan de ontwikkeling van commerce-platformen voor onze klanten, van bouwen tot implementeren. Lijkt werken aan high-profile projecten met de nieuwste technologieën je een toffe uitdaging? Dan ben jij misschien wel de versterking die wij zoeken.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO of WO opleiding, bij voorkeur in Computer Science of Informatica.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in Java en bij voorkeur in een web development omgeving.
  • Je bent leergierig, proactief en samenwerkingsgericht.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bent communicatief sterk.

Hoe kan je dag als Java Commerce Developer eruit zien?

We vinden het belangrijk om ten minste drie dagen per week samen te werken. Zo kunnen we optimaal kennis delen en blijft de hechtheid van het team zoals die nu is. Daarom werken we maximaal twee dagen per week bij klanten op locatie en de overige drie dagen op kantoor.

10:00u Een dagstart van 15 minuten met een interdisciplinair team en soms ook met de klant via Skype
10:15u Aan het werk! We programmeren, werken klantvragen uit.
13:00u Samen lunchen we aan de grote lunch-tafel. We kopen wekelijks samen de lunch voor de week in.
14:00u In de middag hebben we soms een vergadering met een klant per Skype om te kijken hoe het systeem werkt met randsystemen. Super-users kunnen bellen met specifieke vragen. We werken met flexibele werktijden. Tussen 16:00 en 18:30 uur gaan de meeste developers naar huis.

Onze kernwaarden

Persoonlijke ontwikkeling

Cutting-edge projecten
Meest recente technologieën
Steile leercurve
Iedereen is je mentor
DevDagen
Echte leeromgeving

Hecht team


Team ondersteunt elkaar door dik en dun

Ieder zijn eigen specialisatie
Van elkaar leren
Jong en gedreven
Sociaal
Open en plezierig

Persoonlijke vrijheid


Mensgericht
Flexibele werktijden
Het nieuwe werken
Maar je houdt wél rekening met je team


Wie gingen je voor?

Rick Volbeda, Java Developer. Werkt bij Acorel sinds september 2015.

"Wat het werk voor mij extra interessant maakt is de mix van developen en direct klantcontact. Maximaal twee dagen per week werken we met een interdisciplinair team van ten minste een team van twee man bij de klant. De overige drie dagen werken we met alle collega-developers op kantoor, waar we veel van elkaar leren. Zo ontwikkel je jezelf zowel als developer en als consultant, en blijf je een hecht team met al je collega's. Onze kwaliteitsstandaard is heel hoog. Ik ben ontzettend trots op de gave projecten die we met een mooie mix van mensen, met ieder zijn eigen specialisatie, neerzetten."

Wat bieden wij jou?

1

Inspirerende en gedreven collega’s en een transparante en prettige werksfeer in een groeiende, succesvolle organisatie.

2

Uitdagende projecten bij grote interessante opdrachtgevers vanuit een relatief kleine kernorganisatie, waar kwaliteit en inhoud voorop staat.

3

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vaktechnische ontwikkeling.

4

Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Acorel.

5

Bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a.:

Beste hardware + 25 Vakantiedagen + Winstdeling + Goed en compleet pensioen + Leaseauto of mobiliteitsregeling + Ski-vakantie.

Wie zijn wij?

Acorel is dé expert op het gebied van sales, services, marketing & commerce processen. Onze SAP Customer Experience practice met meer dan vijftig consultants en developers behoort tot de grootste en meest ervaren van Nederland.

Onze Visie: In de wereld van morgen is een digitale, verrassende en ontzorgende Customer Experience de norm. We leiden onze klanten door die transformatie en overtreffen daarmee de klantbeleving. We bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze ambitie delen en samen bieden we onze klanten ongekende meerwaarde.

Onze Missie: Onze missie is om organisaties te laten uitblinken door het creëren van de krachtigste Customer Experience.

Carriere Acorel vraag DiewkeHerken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email naar dieuwke.van.woensel@acorel.nl.
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan belt Dieuwke je.