Acorel
Gratis demo

Java Commerce Developer

Technische go-to person die maatwerk oplossingen bedenkt voor onze klanten (40 uur).

Wat bieden wij

Een competitief en marktconform salaris.

Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een groeiende organisatie. We bieden alle ruimte voor eigen ondernemerschap.

Flexibele werkuren en mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Je krijgt 25 vakantiedagen, winstdeling, goed en compleet pensioen, telefoon van de zaak, etc.

Bij Acorel besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en dat vertalen we in een persoonlijk ontwikkelbudget en een aantal studiedagen.

Ben jij een Java Developer met een interesse in e-commerce? Als Java Developer bij Acorel ben je verantwoordelijk voor het adviseren en implementeren van commerce-platformen voor onze toonaangevende klanten.

Wat ga je doen?

Acorel is de grootste SAP Gold Partner in Nederland op het gebied van customer experience. Met ons enthousiaste en ambitieuze team van 60 professionals in Alkmaar en ’s-Hertogenbosch verbeteren wij de sales-, service-, marketing- en commerceprocessen voor toonaangevende klanten zoals Royal Swinkels Family Brewers, ForFarmers, Hanos, Intergamma en Plieger.

Als Java Commerce Developer bij Acorel werk je aan uitdagende commerce implementatietrajecten (3-6 maanden) voor grote toonaangevende klanten. Je werkt in een jong en enthousiast team van developers en consultants en bent samen verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en leveren van functionaliteiten. Je bent altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant en levert een structurele bijdrage aan de ontwikkeling van commerce-platformen voor onze klanten, van bouwen tot implementeren. Lijkt werken aan high-profile projecten met de nieuwste technologieën je een toffe uitdaging? Dan ben jij misschien wel de versterking die wij zoeken.

Wat zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO of WO opleiding, bij voorkeur in Computer Science of Informatica.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in Java en bij voorkeur in een web development omgeving.
  • Je bent leergierig, proactief en samenwerkingsgericht.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bent communicatief sterk.

Wat bieden wij jou?

  • Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een groeiende organisatie. We bieden alle ruimte voor eigen ondernemerschap.
  • Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en jouw bijdrage aan de groei van Acorel.
  • Flexibele werkuren en mogelijkheden om vanuit huis te werken.
  • Een competitief salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met onder meer 25 vakantiedagen, winstdeling, goed en compleet pensioen, een auto en telefoon van de zaak en focus op ontwikkeling.

Wat doet Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten. Wij begeleiden klanten bij veranderingen van systemen, processen, mensen en hun manier van werken om meetbare verbeteringen te bereiken in efficiëntie, effectiviteit en tevredenheid, gericht op het optimaliseren van de klantbeleving die zij bieden. Vanuit die rol brengen we het bieden van een betere klantbeleving binnen handbereik van onze opdrachtgevers.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Vacatures Acorel - Start jouw Customer Experience carriere

Hoe kan je dag als Java Commerce Developer eruit zien?

We vinden het belangrijk om ten minste drie dagen per week samen te werken. Zo kunnen we optimaal kennis delen en blijft de hechtheid van het team zoals die nu is. Daarom werken we maximaal twee dagen per week bij klanten op locatie en de overige drie dagen op kantoor.

10:00 Een dagstart van 15 minuten met een interdisciplinair team en soms ook met de klant via Skype
10:15 Aan het werk! We programmeren, werken klantvragen uit.
13:00 Samen lunchen we aan de grote lunch-tafel. We kopen wekelijks samen de lunch voor de week in.
14:00 In de middag hebben we soms een vergadering met een klant per Skype om te kijken hoe het systeem werkt met randsystemen. Super-users kunnen bellen met specifieke vragen. We werken met flexibele werktijden.

Wie gingen je voor?

Said Ait Haddou Ali, Development Consultant

“Ik vind mijn werk als developer heel divers. Ik werk op de afdeling Managed Services en projecten. Binnen een hecht team van gedreven developers helpen we opdrachtgevers met vaak complexe vraagstukken en werken we aan verbeterprojecten. Ik bezoek daarnaast met regelmaat klanten om ter plekke oplossingen te creëren. Ik vind het mooi met mijn collega’s oplossingen te bedenken waarvan van tevoren werd gezegd dat het niet mogelijk was.”

Java Commerce Developer,e commerce java developer,java developer,java developer vacature,java developer salaris,java developer salary,java developer gezocht,acorel,acorel commerce,acorel sap,sap cx,sap cx consultant,sap cx suite

Meer weten over werken bij Acorel?

radwan 1

Radwan Ahmed
Corporate IT Recruiter

radwan.ahmed@acorel.nl
+31 6 820 90 624

Wil je meer informatie voor jouw eventuele sollicitatie? Of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met mij op.

Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan bellen we je terug. Hiervoor mag je ook ons contactformulier gebruiken!

Meer vacatures