Acorel
Gratis demo
Acorel background

Java Developer

Ben jij een Java Developer met een brede interesse in verschillende technieken? Als Java Developer bij Acorel ben je verantwoordelijk voor het vinden van maatwerk oplossingen voor onze toonaangevende klanten.

Versterk ons team!
Als Java Developer bij Acorel is geen dag hetzelfde. Je bent onderdeel van ons Managed Services team, die verantwoordelijk is voor het onderhouden en verbeteren van systemen en het leveren van maatwerk oplossingen.

Als Java Developer bij Managed Services krijg je veel vrijheid en de mogelijkheid om voor verschillende klanten te werken met verschillende technieken, waardoor jij binnen een korte tijd je skillset enorm kan uitbreiden. Er komen namelijk nogal wat verschillende technieken voorbij. Idealiter heb je dan ook naast Java ervaring, affiniteit met andere backend talen zoals bijvoorbeeld Abap, C# en ABSL, en kennis van front-end development en JavaScript in frameworks zoals SAPUI5 en Angular.  Kennis van of interesse in app development voor iOS (Objective-C/Swift) en Android (Java/Kotlin) is ook een pre. We verwachten niet dat je alles compleet beheerst, maar vinden het vooral belangrijk dat je open staat om nieuwe technieken en talen te leren wanneer dat nodig is.  Je staat er daarnaast niet alleen voor, want je werkt nauw samen met ons Technology team bestaande uit 5 senior developers.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO of WO opleiding, bij voorkeur in Computer Science of Informatica.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in Java.
  • Je hebt kennis van of interesse in front-end development en app development.
  • Je bent een conceptueel en analytisch denker en zoekt graag naar pragmatische oplossingen voor problemen.
  • Jij bent een teamspeler en pakt je verantwoordelijkheid.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hoe kan je dag als Java Developer eruit zien?

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het implementeren en integreren van systemen en applicaties en het oplossen van tickets en incidenten. Daarnaast zul jij je met name richten op het vinden van maatwerk oplossingen voor klantvragen. Dit kan variëren van het ontsluiten van data uit naar apps of andere front-end oplossingen tot het ontwikkelen van een dynamisch formulier. Alles om het leven van onze klant gemakkelijker te maken.

Onze kernwaarden

Persoonlijke ontwikkeling

Cutting-edge projecten
Meest recente technologieën
Steile leercurve
Iedereen is je mentor
DevDagen
Echte leeromgeving

Hecht team


Team ondersteunt elkaar door dik en dun

Ieder zijn eigen specialisatie
Van elkaar leren
Jong en gedreven
Sociaal
Open en plezierig

Persoonlijke vrijheid


Mensgericht
Flexibele werktijden
Het nieuwe werken
Maar je houdt wél rekening met je team


Wie gingen je voor?

Said Ait Haddou Ali, SAP Development Consultant.

"Ik vind mijn werk als developer heel divers. Ik werk op de afdeling Managed Services en Projecten. Binnen een hecht team van gedreven developers helpen we opdrachtgevers met vaak complexe vraagstukken en werken we aan verbeterprojecten. Ik bezoek daarnaast met regelmaat klanten om ter plekke oplossingen te creëren. Ik vind het mooi met mijn collega's oplossingen te bedenken waarvan van tevoren werd gezegd dat het niet mogelijk was."

Wat bieden wij jou?

1

Inspirerende en gedreven collega’s en een transparante en prettige werksfeer in een groeiende, succesvolle organisatie.

2

Uitdagende projecten bij grote interessante opdrachtgevers vanuit een relatief kleine kernorganisatie, waar kwaliteit en inhoud voorop staat.

3

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vaktechnische ontwikkeling.

4

Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Acorel.

5

Bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a.:

Beste hardware + 25 Vakantiedagen + Winstdeling + Goed en compleet pensioen + Leaseauto of mobiliteitsregeling + Ski-vakantie.

Wie zijn wij?

Acorel is dé expert op het gebied van sales, services,  marketing & commerce processen. Onze SAP Customer Experience practice met meer dan vijftig consultants en developers behoort tot de grootste en meest ervaren van Nederland.

Onze Visie: In de wereld van morgen is een digitale, verrassende en ontzorgende Customer Experience de norm. We leiden onze klanten door die transformatie en overtreffen daarmee de klantbeleving. We bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze ambitie delen en samen bieden we onze klanten ongekende meerwaarde.

Onze Missie: Onze missie is om organisaties te laten uitblinken door het creëren van de krachtigste Customer Experience.

Carriere Acorel vraag DiewkeHerken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email naar dieuwke.van.woensel@acorel.nl.
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan belt Dieuwke je.