Acorel
Gratis demo
Acorel background

Java Developer

Ben jij een enthousiaste en proactieve Java Developer die graag wil werken met nieuwe technieken en ambitieuze projecten? Wil jij onderdeel uitmaken van een dynamisch en jong team? Dan zijn wij op zoek naar jou. Stuur ons een email met je CV en daarbij een korte motivatie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Versterk ons team!
Als Java Developer, lever je een structurele bijdrage aan de ontwikkeling van commerce-platformen voor onze klanten, van bouwen tot implementeren. De wereld van Java/JEE en de domeinen van onze klanten zijn constant in ontwikkeling. Acorel is altijd bezig om het beste uit alle partijen te halen. Lijkt werken aan high-profile projecten met de nieuwste technologieën je een toffe uitdaging? Dan ben jij misschien wel de versterking die wij zoeken.

Wat vragen wij van jou?

  • Passie voor Java;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met Java/JEE;
  • Een bachelor diploma in software engineering of gelijkwaardige studies;
  • Ervaring met: persistence (Hibernate, JPA), presentation layer (Spring MVC, JSF, AJAX), XML/XSLT, automated testing (Junit, EasyMock/Mockito, Selenium), tooling (Maven,Hudson/Jenkins, Subversion/GIT);
  • Voldoende kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Hoe kan je dag als Java Developer eruit zien?

We vinden het belangrijk om ten minste drie dagen per week samen te werken. Zo kunnen we optimaal kennis delen en blijft de hechtheid van het team zoals die nu is. Daarom werken we maximaal twee dagen per week bij klanten op locatie en de overige drie dagen op kantoor.

10:00u Een dagstart van 15 minuten met een interdisciplinair team en soms ook met de klant via Skype
10:15u Aan het werk! We programmeren, werken klantvragen uit.
13:00u Samen lunchen we aan de grote lunch-tafel. We kopen wekelijks samen de lunch voor de week in.
14:00u In de middag hebben we soms een vergadering met een klant per Skype om te kijken hoe het systeem werkt met randsystemen. Super-users kunnen bellen met specifieke vragen. We werken met flexibele werktijden. Tussen 16:00 en 18:30 uur gaan de meeste developers naar huis.

Wie gingen je voor?

Rick Volbeda, Java Developer. Werkt bij Acorel sinds september 2015.

"Wat het werk voor mij extra interessant maakt is de mix van developen en direct klantcontact. Maximaal twee dagen per week werken we met een interdisciplinair team van ten minste een team van twee man bij de klant. De overige drie dagen werken we met alle collega-developers op kantoor, waar we veel van elkaar leren. Zo ontwikkel je jezelf zowel als developer en als consultant, en blijf je een hecht team met al je collega's. Onze kwaliteitsstandaard is heel hoog. Ik ben ontzettend trots op de gave projecten die we met een mooie mix van mensen, met ieder zijn eigen specialisatie, neerzetten."

Wat bieden wij jou?

1

Inspirerende en gedreven collega’s en een transparante en prettige werksfeer in een groeiende, succesvolle organisatie.

2

Uitdagende cases. Direct impact bij grote interessante opdrachtgevers in de innovatieve en dynamische markt van SAP Customer Experience vanuit een relatief kleine kernorganisatie.

3

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vaktechnische ontwikkeling.

4

Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Acorel.

5

Bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a.:

>26 Vakantiedagen + Bonusregeling + Goed en compleet pensioen + Leaseauto of mobiliteitsregeling + Acorel Academy + Ski-vakantie.

Wie zijn wij?

Acorel is dé expert op het gebied van sales, services, marketing & commerce processen. Onze SAP Customer Experience practice met meer dan vijftig consultants en developers behoort tot de grootste en meest ervaren van Nederland.

Onze Visie: In de wereld van morgen is een digitale, verrassende en ontzorgende Customer Experience de norm. We leiden onze klanten door die transformatie en overtreffen daarmee de klantbeleving. We bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze ambitie delen en samen bieden we onze klanten ongekende meerwaarde.

Onze Missie: Onze missie is om organisaties te laten uitblinken door het creëren van de krachtigste Customer Experience.

Carriere Acorel vraag DiewkeHerken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email naar dieuwke.van.woensel@acorel.nl.
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan belt Dieuwke je.