Acorel
Gratis demo

Project Manager

Als projectleider ben jij dé schakel tussen de klant en het team. Jij coördineert projecten van begin tot eind en maakt daarbij gebruik van Scrum/Agile werkprocessen (32u - 40u).

Wat bieden wij

Een competitief en marktconform salaris.

Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een groeiende organisatie. We bieden alle ruimte voor eigen ondernemerschap.

Flexibele werkuren en mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Je krijgt 25 vakantiedagen, winstdeling, goed en compleet pensioen, telefoon van de zaak, etc.

Bij Acorel besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en dat vertalen we in een persoonlijk ontwikkelbudget en een aantal studiedagen.

Ben jij ervaren in het aansturen van een gedreven team en heb je daarnaast een achtergrond in software-implementatietrajecten? Dan ben jij wellicht de persoon die we in de rol van project manager zoeken!

Wat ga jij doen?

Als project manager coördineer jij een team van gedreven consultants en developers. Daarnaast zorg jij, door continu in gesprek te zijn met de klant, dat je goed op de hoogte bent van het doel dat de klant voor ogen heeft. Vanuit dat doel denk jij na of de gewenste oplossing daadwerkelijk de Customer Experience verbetert en juiste waarde genereert voor de klant. Je brengt de afhankelijkheden van een project in kaart en je rapporteert over de voortgang van het project, zowel richting de opdrachtgever als intern.

Je hebt in de rol als project manager goed begrip van de Agile/Scrum werkprocessen en faciliteert mogelijk de Scrummaster in haar taak zodat de scrum events op tijd én binnen de vastgestelde tijd plaatsvinden. Daarmee is het team up-to-date over ontwikkelingen m.b.t. de prioriteiten in project.

Als project manager ben je zowel verantwoordelijk voor wat er gedaan wordt als hoe het werk wordt uitgevoerd. Dit doe je doe je op basis van de prioriteiten.
Door het transparant maken en helpen bij het oplossen van belemmeringen, stel jij jouw team in staat om optimale kwaliteit te leveren.

Wat zoeken wij?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als projectleider;
 • Scrum Master certificering of IPMA C certificering (minimaal 1 vereist);
 • Kennis en/of ervaring met implementatietrajecten van software die kritische bedrijfsprocessen ondersteunen;
 • Je bent communicatief sterk en oplossingsgericht.

Wat bieden wij jou?

Serieuze waardering en beloning met onder meer:

 • Een competitief salaris tussen €5.000,- en €6.500,- bruto afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Focus op ontwikkeling met een opleidingsbudget en 2 studiedagen per jaar;
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Goed en compleet pensioen;
 • 25 vakantiedagen;
 • Jouw bijdrage aan Acorel wordt beloond d.m.v. winstdeling;
 • Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een groeiende organisatie. We bieden alle ruimte voor eigen ondernemerschap;
 • Flexibele werkuren en mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Wat doet Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten. Wij begeleiden klanten bij veranderingen van systemen, processen, mensen en hun manier van werken om meetbare verbeteringen te bereiken in efficiëntie, effectiviteit en tevredenheid, gericht op het optimaliseren van de klantbeleving die zij bieden. Vanuit die rol brengen we het bieden van een betere klantbeleving binnen handbereik van onze opdrachtgevers.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Meer weten over werken bij Acorel?

radwan 1

Radwan Ahmed
Corporate IT Recruiter

radwan.ahmed@acorel.nl
+31 6 820 90 624

Wil je meer informatie voor jouw eventuele sollicitatie? Of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met mij op.

Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan bellen we je terug. Hiervoor mag je ook ons contactformulier gebruiken!

Meer vacatures