Acorel
Gratis demo

SAP Cloud Platform Developer

Durf jij de klant te vertellen dat de huidige architectuur niet past bij de keuzes die ze maken? Dan is de rol van SAP Cloud Platform Developer bij Acorel wellicht iets voor jou (32-40 uur).

Wat bieden wij

Een competitief en marktconform salaris.

Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een groeiende organisatie. We bieden alle ruimte voor eigen ondernemerschap.

Flexibele werkuren en mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Je krijgt 25 vakantiedagen, winstdeling, goed en compleet pensioen, telefoon van de zaak, etc.

Bij Acorel besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en dat vertalen we in een persoonlijk ontwikkelbudget en een aantal studiedagen.

Durf jij de klant te vertellen dat de huidige architectuur niet past bij de keuzes die ze maken? Dan is de rol van SAP Cloud Platform Developer bij Acorel wellicht iets voor jou. We zijn rebels, maar geen relschoppers. We zijn grensverleggend en bedenken oplossingen waar een klant daadwerkelijk op zit te wachten. Iets voor jou? Lees dan verder.

Wat ga je doen?

Binnen Acorel val je onder het Technology team (voormalig ProXcellence), bestaande uit 10 rebelse developers onder leiding van Guido en Igor. Binnen het Technology team houdt jij je bezig met het vaststellen van de functionele en technische eisen van de SAP Business Technology Platform implementatie en integratie. Je vertaalt deze eisen naar een architectuur en functioneel ontwerp en integreert het SAP Business Technology Platform met andere SAP-producten zoals SAP Business Process Management, SAP Business Rules Management, SAP Process Integration / Orchestration and SAP Cloud Integration. Je durft risico’s te bespreken en bent in staat om een schaalbare oplossing te ontwerpen in lijn met de klantbehoefte. Dit alles doe je in teamverband met jouw technische collega’s. Samen ben je dan ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en opleveren van functionaliteiten.

Daarnaast zul jij je met name richten op het vinden van maatwerk oplossingen voor klantvragen. Dit kan variëren van het ontsluiten van data naar apps of andere front-end oplossingen tot het ontwikkelen van een dynamisch formulier. Voorbeelden van onze maatwerk oplossingen voor klanten zijn de Alzheimer app en de KWF UV RADAR app. Wij doen alles om het leven van onze klant gemakkelijker te maken en komen met innovatieve oplossingen voor klantvragen. Dat betekent dat je in het Technology team werkt met zowel legacy software als met de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen. Het voordeel hiervan is dat geen dag hetzelfde is. Je krijgt daarnaast veel vrijheid en de mogelijkheid om voor verschillende klanten te werken met verschillende technieken, waardoor jij binnen een korte tijd je skillset enorm kan uitbreiden.

Wat zoeken wij?

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met SAP ABAP, SAP UI5 of bent een ervaren JAVA programmeur met een interesse in SAP Cloud;
  • Je hebt kennis van of interesse in front-end development en app development;
  • Je bent oplossingsgericht en nieuwsgierig;
  • Jij bent een teamspeler en pakt je verantwoordelijkheid.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

  • Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een groeiende organisatie. We bieden alle ruimte voor eigen ondernemerschap.
  • Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en jouw bijdrage aan de groei van Acorel.
  • Flexibele werkuren en mogelijkheden om vanuit huis te werken.
  • Een competitief salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met onder meer 25 vakantiedagen, winstdeling, goed en compleet pensioen, telefoon van de zaak en focus op ontwikkeling.

Wat doet Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten. Wij begeleiden klanten bij veranderingen van systemen, processen, mensen en hun manier van werken om meetbare verbeteringen te bereiken in efficiëntie, effectiviteit en tevredenheid, gericht op het optimaliseren van de klantbeleving die zij bieden. Vanuit die rol brengen we het bieden van een betere klantbeleving binnen handbereik van onze opdrachtgevers.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

candidate,experience,op zoek,SAP Cloud Java Developer,cloud java developer,cloud native java developer,Java Developer,java developer vacature,sap cx,acorel,sap cloud developer,cloud developer,Developer

Hoe kan je dag als Cloud Platform Developer eruit zien?

We vinden het belangrijk om ten minste drie dagen per week samen te werken. Zo kunnen we optimaal kennis delen en blijft de hechtheid van het team zoals die nu is. Daarom werken we maximaal twee dagen per week bij klanten op locatie en de overige drie dagen op kantoor.

10:00 Een dagstart van 15 minuten met een interdisciplinair team en soms ook met de klant via Skype
10:15 Aan het werk! We programmeren, werken klantvragen uit.
13:00 Samen lunchen we aan de grote lunch-tafel. We kopen wekelijks samen de lunch voor de week in.
14:00 In de middag hebben we soms een vergadering met een klant per Skype om te kijken hoe het systeem werkt met randsystemen. Super-users kunnen bellen met specifieke vragen. We werken met flexibele werktijden.

Wie gingen je voor?

Said Ait Haddou Ali, Development Consultant

“Ik vind mijn werk als developer heel divers. Ik werk op de afdeling Managed Services en projecten. Binnen een hecht team van gedreven developers helpen we opdrachtgevers met vaak complexe vraagstukken en werken we aan verbeterprojecten. Ik bezoek daarnaast met regelmaat klanten om ter plekke oplossingen te creëren. Ik vind het mooi met mijn collega’s oplossingen te bedenken waarvan van tevoren werd gezegd dat het niet mogelijk was.”

candidate,experience,op zoek,SAP Cloud Java Developer,cloud java developer,cloud native java developer,Java Developer,java developer vacature,sap cx,acorel,sap cloud developer,cloud developer,Developer

Meer weten over werken bij Acorel?

radwan 1

Radwan Ahmed
Corporate IT Recruiter

radwan.ahmed@acorel.nl
+31 6 820 90 624

Wil je meer informatie voor jouw eventuele sollicitatie? Of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met mij op.

Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan bellen we je terug. Hiervoor mag je ook ons contactformulier gebruiken!

Meer vacatures