Acorel
Gratis demo
Acorel background

SAP Commerce Developer

Gek van Commerce. De technisch expert die adviseert en de oplossing implementeert.

Wat vragen wij van jou?

Wij hebben posities voor medior en senior developers. Je beschikt over een HBO of WO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als SAP Hybris Commerce developer. Je hebt ruime kennis en ervaring van Java, JavaScript, Spring, Hibernate, webservices en Angular. Kennis van SQL, UML en Unit testing. Je adviseert klanten en communiceert vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal. Voor de senior is architectuur kennis en ervaring als Teamlead een pré.

Wie gingen je voor?

Rick Volbeda, Java Developer. Werkt bij Acorel sinds september 2015.

"Wat het werk voor mij extra interessant maakt is de mix van developen en direct klantcontact. Maximaal twee dagen per week werken we met een interdisciplinair team van ten minste een team van twee man bij de klant. De overige drie dagen werken we met alle collega-developers op kantoor, waar we veel van elkaar leren. Zo ontwikkel je jezelf zowel als developer en als consultant, en blijf je een hecht team met al je collega's. Onze kwaliteitsstandaard is heel hoog. Ik ben ontzettend trots op de gave projecten die we met een mooie mix van mensen, met ieder zijn eigen specialisatie, neerzetten."

Wat bieden wij jou?

1

Inspirerende en gedreven collega’s en een transparante en prettige werksfeer in een groeiende, succesvolle organisatie.

2

Uitdagende cases. Direct impact bij grote interessante opdrachtgevers in de innovatieve en dynamische markt van SAP Customer Experience vanuit een relatief kleine kernorganisatie.

3

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vaktechnische ontwikkeling.

4

Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Acorel.

5

Bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a.:

Beste hardware + >26 Vakantiedagen + Bonusregeling + Goed en compleet pensioen + Leaseauto of mobiliteitsregeling + Acorel Academy + Ski-vakantie.

Wie zijn wij?

Acorel is dé expert op het gebied van sales, services,  marketing & commerce processen. Onze SAP Customer Experience practice met meer dan vijftig consultants en developers behoort tot de grootste en meest ervaren van Nederland.

Onze Visie: In de wereld van morgen is een digitale, verrassende en ontzorgende Customer Experience de norm. We leiden onze klanten door die transformatie en overtreffen daarmee de klantbeleving. We bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze ambitie delen en samen bieden we onze klanten ongekende meerwaarde.

Onze Missie: Onze missie is om organisaties te laten uitblinken door het creëren van de krachtigste Customer Experience.

Carriere Acorel vraag DiewkeHerken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email naar dieuwke.van.woensel@acorel.nl.
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan belt Dieuwke je.