Acorel
Gratis demo

SAP CX Consultant – CX Services

Als SAP Consultant ben jij dé expert die meedenkt met de klant om de beste Customer Experience te realiseren. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen SAP en weet deze te vertalen naar de beste oplossing voor de klant (32u-40u).

Vind je het doorgronden van bedrijfsprocessen en klantcontact het leukste aan jouw baan en ben je daarnaast geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen binnen SAP? Dan is de rol van SAP CX Consultant – CX Services bij Acorel wellicht iets voor jou!

Wat ga jij doen?

De afdeling Customer Experience (CX) Services bij Acorel bestaat uit gedreven consultants die de klant begeleiden door diverse projecten op het gebied van e-commerce, sales, service en marketing (C4C). Als SAP CX Consultant ben jij de expert die samen met de klant in gesprek gaat om een succesvol implementatietraject tot stand te brengen en te zorgen dat de klantbeleving (CX) geoptimaliseerd wordt. Jij legt de verbinding tussen de business en technologie en bespreekt daarbij de doelstelling die de klant voor ogen heeft. Vanuit deze doelstelling bekijk je of de oplossing ook daadwerkelijk de klantbeleving verbetert en of dit past bij de strategie van de organisatie. Je neemt de klant stap voor stap mee in het gehele proces en zorgt dat de klantbehoeften worden vertaald naar een innovatieve en effectieve verbetering.

Dit alles doe je uiteraard in een team van zo’n 20 gedreven consultants en projectleiders. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor projecten bij 1 of meerdere klanten onder leiding van een scrummaster. Doordat je bij verschillende klanten diverse projecten uitvoert ontwikkel jij je continu op het gebied van de nieuwste SAP CX oplossingen en breng je de best mogelijke klantbeleving binnen handbereik.

Wat zoeken wij?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als SAP CX-Consultant en ervaring met implementatie van C4C oplossingen (Sales, Service, Marketing);
 • Kennis en/of ervaring met CPI, PDI en een ITIL4 certificering is een pré;
 • Je bent klantgericht en communicatief sterk;
 • Je bent proactief, oplossingsgericht en kunt snel klantbehoeften en bedrijfsprocessen doorgronden;
 • Je bent op zoek naar een dynamische omgeving met veel klantcontact.

Wat bieden wij jou?

Serieuze waardering en beloning met onder meer:

 • Een competitief salaris tussen €3.750,- en €6.000,- bruto afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Focus op ontwikkeling met een opleidingsbudget en 2 studiedagen per jaar;
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Goed en compleet pensioen;
 • 25 vakantiedagen;
 • Jouw bijdrage aan de groei van Acorel wordt beloond d.m.v. winstdeling;
 • Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een groeiende organisatie. We bieden alle ruimte voor eigen ondernemerschap.
 • Flexibele werkuren en mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Waarom Acorel

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

candidate,experience,op zoek,SAP CX Consultant,sap cx consulting,sap consultant,sap consultant worden,sap consultant vacature,sap cx,sap cx suite,acorel

Hoe kan je dag als SAP CX Consultant eruit zien?

08.30 Via Topdesk een aantal tickets oppakken, variërend van een nieuw rapport opstellen en de waardes aanpassen in de functionaliteit.
10.30 Aanpassing voor een klant maken binnen de functionaliteit: tile maken op de pagina
11.00 MS weekoverleg
12:00 Lunchwandeling met collega’s
13.00 Briefing collega over wat er bij een klant moet gebeuren
14.00 Plan uitwerken voor een klant om via formulieren data te ontsluiten
17.00 Laatste afstemming met de klant over de formulieren

Wie gingen je voor?

Bianca Koene, SAP CX Consultant

“Sinds 2007 ben ik werkzaam op het gebied van SAP CRM. Momenteel houd ik me bezig met SAP C4C en SAP Marketing. Het inrichten is minder complex, waardoor de uitdaging meer zit in het meenemen van de klant en de transitie die plaatsvindt. Werken voor Acorel bevalt me goed. Het is een leuk jong bedrijf met korte lijnen. Het samenstellen van het jaarlijkse business plan doen we samen, hierdoor heb ik echt invloed op de organisatie. Daarnaast heb ik het gevoel dat er altijd naar me geluisterd wordt. Ik vind Acorel een goede werkgever met leuke opdrachten en nog leukere collega’s.”

candidate,experience,op zoek,SAP CX Consultant,sap cx consulting,sap consultant,sap consultant worden,sap consultant vacature,sap cx,sap cx suite,acorel

Meer weten over werken bij Acorel?

radwan 1

Radwan Ahmed
Corporate IT Recruiter

radwan.ahmed@acorel.nl
+31 6 820 90 624

Wil je meer informatie voor jouw eventuele sollicitatie? Of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met mij op.

Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan bellen we je terug. Hiervoor mag je ook ons contactformulier gebruiken!