Acorel
Gratis demo
Acorel background

SAP Development Consultant

Waar de SAP standaard eindigt spring jij in. Geen technische uitdaging is te groot.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een HBO of WO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 4 jaar SAP Development ervaring. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van SCP, SAPUI5, Java(script), Fiori, SMP of Gateway. Je adviseert klanten en communiceert vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van Java(script), C, C++, Objective-C of ABSL vinden wij een pré. Zo ook kennis van SAP CRM / C4C en businesskennis van Sales, Service en/of Marketing.

Wilco Menge

SAP Development Consultant. Werkt bij Acorel sinds februari 2011.

"Ik ben geïnteresseerd in alles wat met nieuwe technologieën, development en Commerce te maken heeft. SAP kent veel standaarden voor de core processen, toch is er ook maatwerk nodig. Ik vind het uitdagend hiervoor nieuwe dingen te ontwikkelen die er nog niet waren. Mijn carrière is begonnen binnen een grote consultancy organisatie. Het politieke spel wat daar vaak speelt, was niet mijn ding. Ik wil leuke nieuwe dingen doen. Acorel ondersteunt mij in mijn ambitie. Daarnaast is het een club met leuke ervaren collega’s, daar wil je gewoon bij horen!"

Wat bieden wij jou?

1

Inspirerende en gedreven collega’s en een transparante en prettige werksfeer in een groeiende, succesvolle organisatie.

2

Uitdagende cases. Direct impact bij grote interessante opdrachtgevers in de innovatieve en dynamische markt van SAP Customer Experience vanuit een relatief kleine kernorganisatie.

3

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vaktechnische ontwikkeling.

4

Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Acorel.

5

Bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a.:

Beste hardware + >26 Vakantiedagen + Bonusregeling + Goed en compleet pensioen + Leaseauto of mobiliteitsregeling + Acorel Academy + Ski-vakantie.

Wie zijn wij?

Acorel is dé expert op het gebied van sales, services,  marketing & commerce processen. Onze SAP Customer Experience practice met meer dan vijftig consultants en developers behoort tot de grootste en meest ervaren van Nederland.

Onze Visie: In de wereld van morgen is een digitale, verrassende en ontzorgende Customer Experience de norm. We leiden onze klanten door die transformatie en overtreffen daarmee de klantbeleving. We bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze ambitie delen en samen bieden we onze klanten ongekende meerwaarde.

Onze Missie: Onze missie is om organisaties te laten uitblinken door het creëren van de krachtigste Customer Experience.

Carriere Acorel vraag DiewkeHerken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email naar dieuwke.van.woensel@acorel.nl.
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan belt Dieuwke je.