Acorel
Gratis demo
Acorel background

SAP Integratie Consultant

Alles wat communiceert en integreert fascineert. SAP integratie deskundige die adviseert en implementeert.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een HBO of WO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar SAP Integratie ervaring. Je hebt kennis van PI en CPI. En ervaring met ABAP en Java. Kennis van HCI en JavaScript vinden wij een pré. Zo ook businesskennis van Sales, Service en/of Marketing en C4C. Je adviseert klanten en communiceert vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal. 

Wat bieden wij jou?

1

Inspirerende en gedreven collega’s en een transparante en prettige werksfeer in een groeiende, succesvolle organisatie.

2

Uitdagende cases. Direct impact bij grote interessante opdrachtgevers in de innovatieve en dynamische markt van SAP Customer Experience vanuit een relatief kleine kernorganisatie.

3

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vaktechnische ontwikkeling.

4

Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Acorel.

5

Bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a.:

Beste hardware + >26 Vakantiedagen + Bonusregeling + Goed en compleet pensioen + Leaseauto of mobiliteitsregeling + Acorel Academy + Ski-vakantie.

Wat kun je verwachten? We reageren binnen een week op je sollicitatie. Na een telefonische kennismaking volgen twee gesprekken, en mogelijk een casus. Daarna doen we je een aanbieding!

Wie zijn wij?

Acorel is dé expert op het gebied van sales, services,  marketing & commerce processen. Onze SAP Customer Experience practice met meer dan vijftig consultants en developers behoort tot de grootste en meest ervaren van Nederland.

Onze Visie: In de wereld van morgen is een digitale, verrassende en ontzorgende Customer Experience de norm. We leiden onze klanten door die transformatie en overtreffen daarmee de klantbeleving. We bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze ambitie delen en samen bieden we onze klanten ongekende meerwaarde.

Onze Missie: Onze missie is om organisaties te laten uitblinken door het creëren van de krachtigste Customer Experience.

Carriere Acorel vraag DiewkeHerken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email naar dieuwke.van.woensel@acorel.nl.
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan belt Dieuwke je.