Acorel
Gratis demo

SAP Medior Development Consultant

Waar de SAP standaard eindigt spring jij in. Geen technische uitdaging is te groot.

Wat ga je doen?

In deze rol word je opgeleid tot een allround SAP developer die met de meest recente technieken werkt. Je bouwt op zowel cloud systemen als ECC back-end systemen om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een HBO of WO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een jaar SAP Development ervaring. Je hebt kennis en ervaring op minimaal één van de volgende gebieden: ABAP, SCP, SAPUI5. Kennis van Java(script), C, C++ is een pré.

Said Ait Haddou Ali

SAP Development Consultant. Werkt bij Acorel sinds october 2016

"Ik vind mijn werk als developer heel divers. Ik werk op de afdeling Managed Services en Projecten. Binnen een hecht team van gedreven developers helpen we opdrachtgevers met vaak complexe vraagstukken en werken we aan verbeterprojecten. Ik bezoek daarnaast met regelmaat klanten om ter plekke oplossingen te creëren. Ik vind het mooi met mijn collega's oplossingen te bedenken waarvan van tevoren werd gezegd dat het niet mogelijk was."

Wat bieden wij jou?

1

Inspirerende en gedreven collega’s en een transparante en prettige werksfeer in een groeiende, succesvolle organisatie.

2

Uitdagende cases. Direct impact bij grote interessante opdrachtgevers in de innovatieve en dynamische markt van SAP Customer Experience vanuit een relatief kleine kernorganisatie.

3

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vaktechnische ontwikkeling.

4

Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Acorel.

5

Bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a.:

Beste hardware + >26 Vakantiedagen + Bonusregeling + Goed en compleet pensioen + Leaseauto of mobiliteitsregeling + Acorel Academy + Ski-vakantie.

Wie zijn wij?

Acorel is dé expert op het gebied van sales, services,  marketing & commerce processen. Onze SAP Customer Experience practice met meer dan vijftig consultants en developers behoort tot de grootste en meest ervaren van Nederland.

Onze Visie: In de wereld van morgen is een digitale, verrassende en ontzorgende Customer Experience de norm. We leiden onze klanten door die transformatie en overtreffen daarmee de klantbeleving. We bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze ambitie delen en samen bieden we onze klanten ongekende meerwaarde.

Onze Missie: Onze missie is om organisaties te laten uitblinken door het creëren van de krachtigste Customer Experience.

Reageren?

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met onze recruiter Debby Reemers op 06-21621693 of email via debby.reemers@acorel.nl.