, Acorel en de Perfect Store, Acorel

Retail Execution met SAP Sales Cloud? De Perfect Store bestaat!

Helder inzicht in de prestaties van jouw verkooppunten. Effectiever omgaan met verkoopbezoeken om iedere detailhandel efficiënt op het hoogste prestatieniveau te krijgen. Wat komt erbij kijken en wat levert het je organisatie op?
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

UITDAGINGEN VAN NU Je retailers vormen een belangrijk verkoopkanaal. Je afhankelijkheid van hun prestaties is groot. Je wilt weten hoe je verkooppunten presteren. Wat is mijn share of shelf? Worden de promoties wel op de juiste plek in de store neergezet? Worden afspraken in het schappenplan nageleefd en voorraadniveaus behaald? Behaal je jouw KPI’s?

Natuurlijk hebben verkoopmedewerkers alle winkelgegevens. Ze weten wat er gecontroleerd moet worden aan de hand van hun surveys. Hoeveel verder reikt hun inzicht? Worden je doelen bereikt? Kun je direct bijsturen?

Hoe plan je bezoeken nu in? Bezoek je al je verkooppunten ongeacht de prestaties? Ben je in staat om vooruit te kijken en te indiceren welke shops nú relevant zijn om te bezoeken?

Video afspelen

Wil je dat je Retail Execution efficiënter en effectiever werkt? Herken je de uitdagingen en is bovenstaande situatie herkenbaar voor je?

Ontdek de combinatie van alle aspecten van Retail Execution met SAP Sales Cloud en de service van Acorel voor een Perfect Store vanaf 2019.

Inzicht

Inzicht is aandacht

Informatie

Direct accurate informatie

Afspraken

Afspraken zijn effectief

Tijd

Direct bijsturen

Video afspelen

INZICHT EN DIRECT ACTIE Stel dat je direct inzicht hebt in welke verkooppunten jouw aandacht vragen, dat je direct je order kunt plaatsen tijdens je klantbezoek, je gemaakte afspraken ter plekke kunt checken en direct bij kunt sturen?

Wij laten je graag zien hoe je organisatie effectiever om kan gaan met de verkoopbezoeken om iedere detailhandel zo efficiënt mogelijk op het gewenste prestatieniveau te krijgen. Acorel is in 2019 voor het tweede jaar uitgeroepen tot SAP CX Partner of the Year door SAP. De praktijk is het bewijs dat wij leveren.

Maak kennis met SAP Retail Execution. Wat doet het voor je organisatie? Transformeer en creëer de Perfect Store met SAP Sales Cloud.

, Acorel en de Perfect Store, Acorel

In de demo worden shelfs gescand met behulp van beeldregistratie op de iPad. Waarom wachten terwijl je ook direct actie kunt ondernemen?

Interesse in een demo over Retail Execution in SAP Sales Cloud? Neem contact met ons op. Klik op onderstaande button.

, Acorel en de Perfect Store, Acorel

Klaar voor je Perfect Store?

Benieuwd hoe je je Retail Execution efficiënter en effectiever kan laten opereren én naar een hoger niveau kan tillen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak of laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Volg ons ook op social media

Onze experts helpen je graag op weg!

Marius van Ravenstein

Solution Advisor Customer Experience

Thijs den Dikken

Business Development Manager

+31 6 134 06 182 thijs.den.dikken@acorel.nl

Bianca Koene

Customer Experience Consultant