Acorel
Gratis demo

Digital Maturity Scan

Doe gratis deze digital maturity scan en ontvang een rapport waarmee jij de juiste stappen kunt zetten om de klantbeleving binnen jouw organisatie te verbeteren.

Weten waar jij staat met een optimale klantbeleving?

Digital Maturity Scan

Gebruik onze digital maturity scan!

Doe gratis deze scan en ontvang een rapport waarmee jij de juiste stappen kunt zetten om die klantbeleving binnen jouw organisatie te verbeteren. Je krijgt inzichten op het gebied van beleid & strategie, klantbeleving, cultuur en medewerkers, technologie en data & rapportage.

Het invullen van de scan betreft 15 vragen en kost slechts enkele minuten van jouw tijd.

Digitale klantbeleving

Marketing

Waarom Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.