Acorel
Gratis demo

Acorel borrel 2018

20 juni 2018 - Het was weer een feestje!

Ondanks de motregen was het een beregezellige Acorel Borrel op 14 juni bij Fleurie in Rosmalen.

Het eten was weer goed verzorgd door Fleurie en de sfeer, zo met z’n allen én met de Acorel-Zomers-SAP-cans door PimpYourCan van Bavaria, was in één woord: TOP!

Hoe fantastisch was het om jullie ook in 2018 allemaal weer te hebben gezien en gesproken. Onze 12e borrel alweer!!! Natuurlijk hebben we – met dank aan onze collega en videomaster Rogier Smit – een zomerse impressievideo op de beat van (wat ons betreft absoluut) dé zomerhit van 2018: The Interruptors met She’s Kerosene -TURN ON THAT SOUND!

Video afspelen

Een terugblik op onze Acorel 2018 borrel zonder een vette zomerbeat kan niet. Geniet van de impressie!

Gezelligheid kent geen tijd. Om ons heen kijkend was iedereen gezellig over zijn of haar werk aan het praten, over de markt, visie, werelduitdagingen oplossend, privé bijpraten, kortom ontspannen aan het netwerken. Onze collega Taco Schallenberg nam nog kort het woord om de laatste ontwikkelingen binnen Acorel te delen, om iedereen te bedanken en alvast een prettige zomer te wensen.

Wat ons altijd weer bij blijft, is de gezelligheid, ontspanning en de mooie gesprekken, ieder jaar weer! Hartverwarmend dat het ook in 2018 een superleuke borrel werd dankzij JULLIE, onze klanten, collega’s en branchegenoten.

Zie jullie in 2019 weer?

 

26 november 2020

Acorel CX Expert Webinar no. 3

Lees meer
8 oktober 2020

Acorel CX Expert Webinar no. 2

Lees meer
29 september 2020

Emerce Commerce Webinar

Lees meer
17 september 2020

Structurele inkomstengroei door mensgerichte klantbeleving