Acorel
Gratis demo

Op zoek naar een 9+ klantbeleving?


Terugblik ontbijtsessie 3 april

Field Service Management 2.0

Hoe verhoog je het niveau van dienstverlening én klantbeleving naar een 9+?

Op 3 april 2019 organiseerde Acorel het Field Service Management event op het kantoor van SAP in ’s-Hertogenbosch. Een ronde tafel sessie waarbij open gesproken werd over de uitdagingen die de deelnemers tegenkomen in het streven om het niveau van dienstverlening en de klantbeleving te verhogen. Met gastspreker Jos Nickmans, een demo én een presentatie over digitale CX Transformatie en Service Excellence werden alle onderwerpen belicht omtrent Field Service Management.

Enkele reacties van bezoekers: 

"Het was een mooi evenement, goed georganiseerd met goede presentaties”

“Inhoudelijk vond ik het programma interessant en inspirerend”

“De informatie die we ontvangen hebben tijdens het event zet aan tot nadenken”

“De ontbijtsessie was ontzettend goed verzorgd”

Wij kijken terug op een succesvolle en inspirerende ontbijtsessie met betrokken deelnemers, discussies, mogelijkheden tot netwerken en kennisdeling. Benieuwd hoe jij het niveau van je dienstverlening én klantbeleving kan verhogen?

Ben jij klaar voor een 9+ klantbeleving?

We komen graag in contact met jou om open te spreken over de uitdagingen die jij tegenkomt in jouw streven om het niveau van dienstverlening en de klantbeleving te verhogen.

Als betrouwbare business partner voor systeemintegratie helpt Acorel organisaties bij het inrichten en optimaliseren van processen, systemen en werkwijzen gericht op het realiseren van een excellente klantbeleving. Wij geloven dat een integrale End-to-End Customer Experience Transformation voor álle betrokkenen de meeste waarde zal genereren.

Hierbij voelen wij ons sterk ondersteund door de overname van CoreSystems door SAP, waardoor een krachtig en integraal service platform is ontstaan, afgestemd op field service en workforce management voor alle soorten buitendiensten in elke branche. Graag verkennen we samen de mogelijkheden die voor jou geschikt zijn om Field Service Management naar het volgende niveau met te brengen.

Neem contact met mij op

Zoek je inspiratie en wil je leren wat Acorel met de oplossingen in de SAP Customer Experience suite voor jou kan betekenen?

​Bezoek dan vooral één van de relatie-events die wij regelmatig organiseren. Met iedere keer een ander actueel en aansprekend onderwerp en met klanten die hun best practises delen. Daarnaast is er altijd volop gelegenheid tot kennisuitwisseling met alle aanwezigen en zorgen wij als gastheer goed voor jou. Ben jij de volgende keer ook onze gast?

26 november 2020

Acorel CX Expert Webinar no. 3

Lees meer
8 oktober 2020

Acorel CX Expert Webinar no. 2

Lees meer
29 september 2020

Emerce Commerce Webinar

Lees meer
17 september 2020

Structurele inkomstengroei door mensgerichte klantbeleving