Acorel
Gratis demo

SAP CX LIVE 2019

Tijdens dit eendaagse, gratis evenement staan klantvertrouwen, service en connecties aangaan met je klanten centraal

GA DE CONNECTIE AAN &

STEL JE KLANT CENTRAAL!

Het mag dan jouw bedrijf zijn, het is de ervaring van je klant die telt!

Op donderdag 3 oktober vindt hét Customer Experience event van SAP plaats in Londen, SAP Customer Experience LIVE. Tijdens dit eendaagse, gratis evenement staan klantvertrouwen, service en connecties centraal.

Begrijp wat je klant wil en lever je klant die persoonlijke ervaring die hem en haar gelukkig maakt. Op 3 oktober leer je hoe je contact met je klanten kunt maken op die momenten die ertoe doen. Biedt je klant die ​​uitzonderlijke ervaring die vertrouwen schept, loyaliteit opbouwt en de groei van je bedrijf stimuleert.

VOOR WIE?

Voor Customer Experience leiders in sales, customer service, marketing en commerce.
Tijdens SAP Customer Experience LIVE is er voor ieder wat wils: van C-level besluitvormers tot developers en marketing medewerkers.

WAAROM JE DEEL WIL NEMEN?

Ervaar waarom CX ertoe doet!

We hebben het niet alleen over de veranderende behoeften van klanten, je krijgt de toekomst van Customer Experience getoond aan de hand van succesverhalen en meeslepende content.

Wordt geïnspireerd!

Zelf ervaren is de beste leermeester! Real-world succesverhalen van getalenteerde professionals die de Customer Experience seconomie leiden, zijn er om jou te inspireren en je zelfvertrouwen te helpen groeien.

Ontmoet de experts!

Leer van collega’s en experts uit de branche. Bespreek gangbare zakelijke uitdagingen en verzamel tips en trucs voor jouw specifieke behoeften van best presterende bedrijven.

Breidt je netwerk uit!

Maak duurzame, realtime verbindingen met leidinggevenden en senior zakelijke professionals in sales, customer service, marketing en commerce. Ga face-to-face interacties aan om op jouw uitdagingen in te gaan. 

Ontdek trends!

Luister naar wat leiders van Customer Experience ’s nachts wakker houdt. Hoe je je concurrentie voor blijft. Hoe optimaliseer je Customer Experience en voorspel je acties die de grootste impact hebben op je bedrijfsresultaten.

Gratis en op één dag!

Leer gratis op één dag hoe je contact maakt met je klanten op momenten die ertoe doen. Biedt je klant die ​​uitzonderlijke ervaring die vertrouwen schept, loyaliteit opbouwt en de groei van je bedrijf stimuleert.

AANMELDEN

Zien we jou op 3 oktober in Londen? Als dé SAP CX partner in Nederland ga je ons zeker in Londen vinden. Wil je afspreken of samen reizen? Neem dan contact op met je accountmanager bij Acorel of met Thijs den Dikken, onze Business Development Manager op e-mail: thijs.den.dikken@acorel.nl. Of op mobiel 06 – 1340 6182.

Tot ziens op 3 oktober in Londen tijdens hét SAP CX event LIVE! 

SAP Customer Experience LIVE

3 oktober 2019

Wil je in 1 dag van alles op Customer Experience gebied op de hoogte worden gebracht? Wil je geïnspireerd worden en je kennis(sen) uitbreiden? Meld je aan voor het SAP CX event in Londen.

25 maart 2021

‘Inspired in 90 minutes’ no. 4

Lees meer
26 november 2020

‘Inspired in 90 minutes’ no. 3

Lees meer
8 oktober 2020

‘Inspired in 90 minutes’ no. 2

Lees meer
29 september 2020

Emerce Commerce Webinar

Lees meer