uk

mail      Contact

zoeken

sap small

Op weg met de GDPR roadmap

Banner2

SAP Specialismen

JB ArchitectServices FINAL2SAP Hybris CRM 16finalSAP Hybris C4C 16SAP Hybris Marketing 16finalSAP Hybris Commerce 16SAP development finalJB RemoteServices FINAL2Business TransformationJB AcorelServices final

Ontwikkelingen binnen bedrijven:

  • Flexibiliteit
  • Duurzaamheid
  • CRM in eigen beheer met volledige controle
  • Hybride CRM omgevingen


Afwegingen

On Premise, Cloud of Hybride? Integreren? Kosten? Hoe meten we prestaties? Onze klanten beter bedienen? Gaan onze gebruikers met de nieuwe CRM oplossing werken?

CRM in de Cloud is van nu. Wat biedt een hybride omgeving met CRM On Premise voor sales, marketing, klantenservice, e-commerce en social media dan aan voordelen? Wat dacht u van een technologie die volwassen is en naast ruimere functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid biedt?

CRM reikt verder dan de front office processen. CRM gaat om véél data. Voor de commerciële, logistieke en financiële processen is integratie noodzakelijk en vormt de bron voor uw prestatieoverzichten. U beoordeelt per proces of integratie met CRM zinvol is. Hier bij aanvang al rekening mee houden leidt tot directe kostenreductie, hogere klant- en werknemerstevredenheid en een snellere terugverdientijd.

Acorel en SAP CRM on Premise
Acorel heeft ruime ervaring in het (her)implementeren van CRM, ook hybride. Bij de implementatie zijn wij uw sparringpartner voor uw keuzes in de aanpak, de analyse en doelstellingen, voor het investeringsoverzicht of de exploitatiebegroting. Of een hybride vorm van CRM en Cloud for Customer u kansen biedt, bespreken we graag met u.