Acorel
Gratis demo
SAP support en beheer

SAP support en beheer door Managed Services

Het succes van een SAP Customer Experience implementatie wordt pas ná de Go-live echt bepaald. Daarom vinden we het belangrijk om organisaties ook na Go-live te kunnen blijven ondersteunen.
Ontdek de mogelijkheden

SAP support en beheer ontzorgt

 Zodra je een SAP oplossing in gebruik neemt, wil je het maximale uit je oplossing halen.  Je wilt gebruikers adequaat ondersteunen bij vragen, wensen en issues. Hoe pak je dat slim aan? Acorel ondersteunt jouw organisatie ook na de go-live met Managed Services. Of het nu gaat om user management, systeem- of gebruiksmonitoring, ondersteuning bij de kwartaalreleases van de SAP Cloud-oplossingen. Acorel ontzorgt de support en beheer van jouw SAP systemen om het verhelpen van issues of het optimaliseren van je oplossing. We staan voor je klaar bij iedere uitdaging.

Flexibiliteit

Met Acorel Managed Services haal je precies de capaciteit in huis die je nodig hebt. Wij kunnen je service en beheer uit handen nemen, bieden je specialistisch advies en voeren op afstand en op locatie verbeterprojecten uit.

Volledig SAP CX portfolio

Als enige partner in Nederland ontzorgen wij je over het hele portfolio van SAP Customer Experience. Jij profiteert van onze jarenlange en uitgebreide kennis van SAP Commerce Cloud, SAP Marketing Cloud, SAP Service Cloud en SAP Sales Cloud.

Gestroomlijnde service

Je kunt ons altijd telefonisch en digitaal bereiken en daarnaast komen we regelmatig langs om je inzicht te geven in de nieuwe mogelijkheden en het gebruik en beheer van je platform. Met Monitoring-as-a-Service (MaaS) waken wij over je platform en grijpen direct in bij foutmeldingen.

De waarde van SAP support en beheer

Het beheer en onderhoud van je SAP oplossingen is een tijdrovend en kostbaar proces. Als organisatie wil je hier geen omkijken naar hebben. Met SAP support en beheer door Managed Services bespaar je tijd en geld door zelf te kiezen wat je wel en niet wilt uitbesteden. We bieden ondersteuning op zowel functioneel- en developmentgebied. We garanderen altijd de juiste kennis op het juiste moment. Dit resulteert in succes!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees de klantverhalen hieronder.

, Managed services, Acorel

De klanten van Managed Services waarderen Acorel jaarlijks gemiddeld met een 7,8.

Agrifirm

Het salesteam van Agrifirm gebruikt SAP Cloud for Customer, een CRM-tool van SAP die volledig in de cloud draait. Het onderhoud van die tool wordt op afstand én op locatie verzorgd door Managed Services van Acorel. Bovendien kunnen gebruikers met vragen, wensen en issues direct terecht bij Acorel.

Universiteit Maastricht

Acorel houdt het CRM van de Universiteit Maastricht volledig up-to-date. Sinds 2006 zijn de consultants van Acorel betrokken bij projecten, voeren ze updates uit en bieden ze ondersteuning bij problemen. Zo zorgt Acorel dat deze onmisbare oplossing blijft voldoen aan de wensen van de universiteit.

Vencomatic Group

Acorel Managed Service verzekert de Vencomatic Group van een betrouwbare, snelle en effectieve afhandeling van issues en updates. Zo blijft het CRM-systeem van Vencomatic Group zich steeds verder ontwikkelen en is het bedrijf in staat om snel en adequaat op nieuwe uitdagingen te reageren.

Meer weten? Kom in contact

Emiel Truijen

Customer Experience Consultant

Joost Goudriaan

Accountmanager

+31 6 146 16 771 joost.goudriaan@acorel.nl

Mischa Tissen

Manager Managed Services