Managed services, Acorel
Gratis demo

Managed Services ontzorgt

Het succes van een SAP Customer Experience implementatie wordt pas ná de Go-live echt bepaald. Daarom vinden we het belangrijk om organisaties ook na Go-live te kunnen blijven ondersteunen.
Ontdek de mogelijkheden

 Zodra je een SAP oplossing in gebruik neemt, wil je het maximale uit je oplossing halen.  Je wilt gebruikers adequaat ondersteunen bij vragen, wensen en issues. Hoe pak je dat slim aan? Acorel ondersteunt jouw organisatie ook na de go-live met Managed Services. Of het nu gaat om user management, systeem- of gebruiksmonitoring, ondersteuning bij de kwartaalreleases van de SAP Cloud-oplossingen, het verhelpen van issues of het optimaliseren van je oplossing. We staan voor je klaar bij iedere uitdaging.

Flexibiliteit

Met Acorel Managed Services haal je precies de capaciteit in huis die je nodig hebt. Wij kunnen je service en beheer uit handen nemen, bieden je specialistisch advies en voeren op afstand en op locatie verbeterprojecten uit.

Volledig SAP CX portfolio

Als enige partner in Nederland ontzorgen wij je over het hele portfolio van SAP Customer Experience. Jij profiteert van onze jarenlange en uitgebreide kennis van SAP Commerce Cloud, SAP Marketing Cloud, SAP Service Cloud en SAP Sales Cloud.

Gestroomlijnde service

Je kunt ons altijd telefonisch en digitaal bereiken en daarnaast komen we regelmatig langs om je inzicht te geven in de nieuwe mogelijkheden en het gebruik en beheer van je platform. Met Monitoring-as-a-Service (MaaS) waken wij over je platform en grijpen direct in bij foutmeldingen.

Wil je weten hoe Acorel jouw organisatie kan ontzorgen?

Ik ben Joost Goudriaan, accountmanager bij Acorel en commercieel verantwoordelijk voor Acorel Managed Services. Stuur mij een bericht en ik neem direct contact met je op!

Bespaar tijd en geld

Het beheer en onderhoud van je SAP oplossingen is een tijdrovend en kostbaar proces. Als organisatie wil je hier geen omkijken naar hebben. Met Acorel Managed Service bespaar je tijd en geld door zelf te kiezen wat je wel en niet wilt uitbesteden. We bieden ondersteuning op zowel functioneel- en developmentgebied. We garanderen altijd de juiste kennis op het juiste moment. En het werkt! 

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees de klantverhalen hieronder.

Managed services, Acorel

De klanten van Managed Services waarderen Acorel jaarlijks gemiddeld met een 7,8.

Agrifirm

Het salesteam van Agrifirm gebruikt SAP Cloud for Customer, een CRM-tool van SAP die volledig in de cloud draait. Het onderhoud van die tool wordt op afstand én op locatie verzorgd door Managed Services van Acorel. Bovendien kunnen gebruikers met vragen, wensen en issues direct terecht bij Acorel.

Universiteit Maastricht

Acorel houdt het CRM van de Universiteit Maastricht volledig up-to-date. Sinds 2006 zijn de consultants van Acorel betrokken bij projecten, voeren ze updates uit en bieden ze ondersteuning bij problemen. Zo zorgt Acorel dat deze onmisbare oplossing blijft voldoen aan de wensen van de universiteit.

Damen Shipyards

Damen Shipyards zocht een CRM-oplossing om verkopers altijd en overal ter wereld toegang te geven tot actuele klantgegevens. Acorel bouwde een app die dat op een slimme manier mogelijk maakt en verzorgt het beheer via Acorel Managed Services.

Vencomatic Group

Acorel Managed Service verzekert de Vencomatic Group van een betrouwbare, snelle en effectieve afhandeling van issues en updates. Zo blijft het CRM-systeem van Vencomatic Group zich steeds verder ontwikkelen en is het bedrijf in staat om snel en adequaat op nieuwe uitdagingen te reageren.

Meer weten? Kom in contact

Emiel Truijen

Customer Experience Consultant

Joost Goudriaan

Accountmanager

+31 6 146 16 771 joost.goudriaan@acorel.nl

Mark Peeters

Customer Experience Consultant