Acorel
Gratis demo

Acorel’s eerste add-on SAP Cloud for Customer

Maak zelf templates voor documenten in SAP Cloud for Customer

s-Hertogenbosch, 11 maart 2019 – Acorel biedt als eerste Nederlandse SAP Partner een add-on aan voor SAP Cloud for Customer (C4C). De Acorel Document Service biedt organisaties een gebruiksvriendelijke tool om eindgebruikers snel te voorzien van eenduidige templates voor het genereren van documenten.

Documenten op basis van templates maken

Acorel Document Service maakt het eenvoudig voor organisaties om snel templates te maken voor bedrijfsondersteunende documenten zoals offertes, enquêtes, plan van aanpak en bezoekrapporten. De templates kunnen o.a. gegenereerd worden in Microsoft Word, wat het toegankelijk maakt om informatie uit diverse applicaties te bundelen. Zo kunnen eindgebruikers templates zelf aanvullen met klantspecifieke informatie, zoals notities of foto’s.

Eenvoudig aanpassen

De flexibele tool maakt het ook mogelijk om formulier templates eenvoudig aan te passen. Bijvoorbeeld als organisaties een nieuwe huisstijl ontwikkelen. Acorel Document Service slaat geen gegevens op, maar zet documenten na genereren direct in SAP C4C.

Taco Schallenberg: “Écht luisteren naar klanten”

Taco Schallenberg, CEO bij Acorel: “We zijn bijzonder trots op onze eerste add-on voor SAP Cloud for Customer. Met Acorel Document Service beschikken bedrijven altijd over een tool die up-to-date is en blijft verbeteren.

Wij zorgen ervoor dat Acorel Document Service voortdurend is afgestemd op de laatste versie van SAP C4C. En we voegen nieuwe functionaliteiten toe op basis van input uit onze community. We geloven namelijk dat we de beste service kunnen leveren door écht te luisteren naar onze klanten.”

Over Acorel

Acorel is een veelzijdige SAP Gold Partner op het gebied van sales-, service-, marketing- en commerceprocessen. Met toegankelijke IT-oplossingen en een diepgaande kennis van SAP Customer Experience oplossingen in de cloud, helpt Acorel organisaties bij het verbeteren van de customer engagement en commerce. Acorel is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en werkt onder meer voor Swinkels Family Brewers, Signify, Jacobs Douwe Egberts, Agrifirm en Sanoma Media.

Over SAP

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP bedrijven van elke omvang om hun bedrijfsvoering te stroomlijnen. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten de software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. www.sap.com/netherlands