Acorel
Gratis demo

Acorel en Noventum starten strategische samenwerking voor service management met SAP

’s-Hertogenbosch, 20 augustus 2021 – CX-specialist Acorel en Management Consultancy bedrijf Noventum gaan op strategisch niveau samenwerken. Door de nauwe samenwerking kunnen klanten nog beter bediend worden. Met Service Growth with SAP helpen de twee bedrijven hun klantbeleving en service excellence te verbeteren en om duurzame, winstgevende inkomstenstromen uit diensten te laten groeien.

Noventum (2001) en Acorel (2006) zijn sinds hun oprichting actief in klantbeleving en service. Beide partijen hebben een jarenlange bewezen staat van dienst om klanten te helpen hun groei te overtreffen en winstgevendheidsdoelstellingen van servicebedrijven te verbeteren. In de gloednieuwe gezamenlijke waardepropositie Service Growth with SAP komen de twee werelden van Acorel en Noventum samen: Noventum management consultancy aangevuld met diensten van Acorel. Service Growth with SAP creëert het juiste klimaat voor Service Transformatie, neemt de organisatie mee in de verandering, voorkomt weerstanden, ontwikkelt de business én helpt de organisatie met de benodigde skills en vaardigheden.

Waardegroei

Taco Schallenberg, directeur van Acorel: “De synergie tussen onze bedrijven is groot. Onze expertise in het servicedomein sluit uitstekend op elkaar aan. Service Growth with SAP helpt bedrijven in hun transformatie om nieuwe waardeproposities voor hun diensten te identificeren en te ontwerpen. Deze vertalen we naar de juiste technologische oplossing en implementatie om, indien nodig, daarna in beheer te nemen. Zo onderscheidt Acorel zich nog meer als dé Customer Experience partner voor bedrijven.”

Fundament voor groei

Annick Perry, Partner bij Noventum: “Ik ben trots op onze eerste gezamenlijke propositie met Acorel: Service Growth with SAP. Het op orde brengen van je standaard basis-klantprocessen en data zijn randvoorwaarden voor het succesvol ontwikkelen van serviceproposities. Door Service Growth with SAP opent zich een wereld aan mogelijkheden voor service-georiënteerde organisaties om winstgevende en duurzame business modellen te lanceren.

Intelligent Enterprise Quest

Raymond Schöder, Director Midmarket en Partner Ecosystem SAP Nederland: “In onze snel veranderende wereld ondersteunt SAP bedrijven in hun reis om nieuwe, winstgevende en duurzame verkopen te genereren met nieuwe diensten. In hun transformatie tot een Intelligent Enterprise spelen gespecialiseerde partners als Acorel een cruciale rol. Met Service Growth with SAP en de samenwerking met Noventum toont Acorel eens te meer de titel van SAP Customer Experience Gold Partner méér dan waard te zijn.

Over Acorel

Acorel is expert op het gebied van sales, service, marketing en commerce. Als betrokken partner helpt Acorel organisaties hun klantbeleving te verbeteren. Van advies tot uitvoering, met pragmatisch verandermanagement en toegankelijke oplossingen. Acorel is de grootste SAP Gold Partner in Nederland op het gebied van customer experience. Het bedrijf is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en Alkmaar, en werkt onder meer voor Royal Swinkels Family Brewers, Intergamma, Signify, Agrifirm en Plieger. Website: www.acorel.nl.

Over Noventum Service Management

Noventum richt zich als managementadviesbureau uitsluitend op het begeleiden van managementteams van wereldwijde productie- en industriële dienstverlenende bedrijven die winstgevend willen groeien met service. Door inzet van beproefde methoden, kaders en benchmarks helpt Noventum organisaties bij het definiëren en implementeren van servicestrategieën die de bedrijfsprestaties meetbaar verbeteren, de omzet, winstgevendheid en klantloyaliteit verhogen. Met meer dan 200 succesvolle opdrachten voor enkele van ’s werelds grootste machine maakbedrijven, is Noventum dé partner voor het realiseren van winstgevende groei met service. Website: www.noventum.eu.

How to integrate Business & IT for successful service digitalisation?

Webinar featuring Acorel, Noventum Service Management, Weir Minerals and Distrimex.

Op dinsdag 28 september organiseren Acorel en Noventum een interactief webinar over het integreren van business en IT voor een succesvolle service digitalisatie.

Steeds meer bedrijven erkennen het belang om hun serviceorganisatie te ontwikkelen tot een strategisch onderscheidende business. Zij willen hun kansen verzilveren op het gebied van service management. IT speelt vaak een cruciale rol bij het behalen van servicedoelstellingen. Het aanschaffen en implementeren van een IT-oplossing is onderdeel van het ontwikkelproces, maar bedrijven dienen ook aandacht te besteden aan organisatieverandering. Hoe zorg je ervoor dat je het maximale resultaat haalt uit een digitale servicetransformatie?

In dit webinar willen we het onderwerp service digitalisatie belichten vanuit twee perspectieven (business en IT). Samen met Distrimex gaat Acorel in gesprek over de trends en ontwikkelingen op het gebied van service management en IT. Aanvullend gaan Noventum en Weir Minerals vanuit een business perspectief meer vertellen over hoe we deze kansen kunnen aangrijpen om organisatieverandering te bewerkstelligen en servicedoelstellingen te bereiken.