Acorel
Gratis demo

Acorel tijdens de Corona crisis

“De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, onze klanten en onze naasten telt het zwaarst”

De uitbraak van het Corona virus heeft ook bij ons de nodige impact. Onze maatregelen zijn er steeds op gericht om onze organisatie stabiel en onze dienstverlening op het vertrouwde hoge kwaliteitsniveau te houden. Daarbij telt de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, onze klanten en onze naasten het zwaarst. Daarom werken wij alléén als het écht noodzakelijk is op locatie bij onze klant en volgen we daar nauwgezet hun veiligheidsrichtlijnen en die van de overheid. In alle andere omstandigheden werken we vanuit huis.

Gelukkig werken we al jaren remote en hebben we allemaal volledige toegang tot onze infrastructuur. We zien dat deze tijd ook kansen biedt. Zo zien we bij een aantal klanten dat juist nu projecten worden opgestart of optimalisaties worden doorgevoerd omdat de business tijd beschikbaar heeft om mee te denken over hun klant-centraal stellende processen, input te geven, te testen en om als key user in het project mee te werken. 

Wil je sparren over de kansen die wij zien gebaseerd op onze ervaring? Een telefoontje, e-mail of app voor een online afspraak is snel opgezet. Wij blijven gewoon bereikbaar! Pas goed op jezelf en op elkaar, we houden contact!

Activiteiten

We missen onze collega’s en klanten enorm! Benieuwd wat wij doen om het thuiswerken leuker en iets aangenamer te maken? Naast veel Teams vergaderingen, videocalls, Goodnewsfriday berichten en Acorel updates zorgen een aantal Acorelers ervoor dat wij met een goed gevoel het weekend ingaan.

Spotify VrijMibo

Al stuiterend het weekend in, daar zorgde Joost Goudriaan voor. Muziek is onmisbaar in Joost zijn leven. En hij wist ons allemaal in zijn passie voor muziek mee te nemen. Hapjes en drankjes verzorgden we zelf. De Spotify playlist door ons zelf samengesteld werd door Joost via Teams op bijna professionele manier aan elkaar gepraat. Met o.a. spellen als ‘Raad de Plaat’ en ‘Wie vroeg deze plaat aan?’ stuiterden we met een goed gevoel het weekend in. Leuk trouwens om collega’s aan de hand van hun muzieksmaken beter te leren kennen.

Wil je ook je eigen Spotify VrijMibo organiseren? Als je Joost een e-mail stuurt, deelt hij graag zijn aanpak met je.

Acorel Virtuele VrijMiBo logo

Bingo

Joost en een bingo??? Dat dachten wij ook in eerste instantie!;-) Maar natuurlijk door het enthousiasme en zijn humor hadden veel collega’s zich al snel aangemeld om mee te doen. Hoe overtuigde hij ons?  Om te beginnen met een super-wervende e-mail met tekst, een I-love-Bingo keuze-model en uitleg. De Bingo zelf organiseerde Joost in Zoom omdat je daar iedereen lekker in beeld kunt zien. En wat blijkt? Ongeacht of je nu mee deed omdat je Bingo leuk of juist niet leuk vindt, iedereen was enorm fanatiek. En eigenlijk was dit nog niet eens zo heel verrassend!;-)

Stuur Joost een email als je meer over zijn Bingo opzet wilt weten.

Acorel Bingo tijdens Corona

Acorel Quiz

Als twee volleerde quizmasters vlogen de vragen ons voorbij. Wie is de slimste mens bij Acorel? Wie durfde het aan? Natuurlijk wij allemaal! In één uur testten Thijs en Sjoerd onze kennis in 75 vragen uit diverse categorieën, zoals sport, spelling, oer-hollands, stripfiguren en ga zo maar door. Spanning tot en met de laatste minuut. De winnaar ging “naar huis” met een overheerlijke fles wijn. En alle gezinsleden deden mee:-)!

Zelf een quiz organiseren? Als je Thijs of Sjoerd een e-email stuurt, nemen zij contact met je op.  Volg deze link om je eigen quiz op te zetten.

Acorel Popquiz tijdens Corona