Acorel
Gratis demo

Acorel wint een SAP Award: SAP Customer Experience partner of the year

Acorel wint een SAP Award: SAP Customer Experience partner of the year

Op dinsdag 4 april organiseerde SAP het jaarlijkse evenement om de SAP Partner Awards uit te reiken aan diverse SAP-partners in meerdere categorieën, waaronder Customer Experience. Het event werd dit jaar georganiseerd in Eindhoven, waar meerdere gastsprekers onder de noemer van ‘Gamechangers’ inspirerende verhalen deelden met het publiek. Acorel viel deze avond in de prijzen, want SAP benoemde Acorel tot beste Customer Experience partner in 2022. Uiteraard zijn we daar enorm trots op!

SAP gaf een schitterende toelichting waarom zij gekozen hebben voor Acorel als partner van het jaar op dit domein. De lovende woorden hadden met name betrekking op de professionele aanpak vanuit marketing en business development, de diverse accelerators welke Acorel heeft ontwikkeld op basis van de SAP-software, en de manier waarop wij onze klanten verder willen helpen. Acorel is SAP dankbaar voor deze mooie terugkoppeling.

Natuurlijk willen we deze titel behouden. Taco Schallenberg, CEO van Acorel, werd gevraagd of hij verwacht volgend jaar weer op het podium te staan. “Absoluut”, luidde zijn antwoord. “We doen er alles aan om jaar in jaar uit de beste partner te zijn op het gebied van Customer Experience. We willen onze klanten laten uitblinken op dit gebied.”

download (11)
download
download (10)