Acorel
Gratis demo

Acorel won twee SAP CX Partner awards (2018)

“Denk je aan Customer Experience dan denk je aan Acorel.”

Tijdens het feestelijke SAP Partner Awards gala heeft SAP Nederland haar jaarlijkse awards in Aalsmeer uitgereikt aan de best presterende partners van 2018. Monic van Aarle, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland, reikte samen met collega’s dertien awards uit aan de diverse partners van SAP.

SAP Cloud Value Added Reseller of the Year: Acorel

De SAP Cloud Value Added Reseller of the Year loopt voorop in de Cloud Transformatie. Acorel richt zich volledig op ons C/4HANA Portfolio en heeft op dat gebied een zeer goede naam opgebouwd, bovendien heeft Acorel de hoogste Cloud omzet in General Business behaald.

SAP Customer Experience Partner of the Year: Acorel

Denk je aan Customer Experience dan denk je aan Acorel. Een aantal jaren geleden zagen zij groeipotentieel van ons Customer Experience portfolio. Door investering in kennis en kunde heeft dat ook dit jaar weer geresulteerd in diverse prachtige projecten en referenties bij bestaande en nieuwe klanten.

Wat een TOPAVOND hebben onze collega’s Taco Schallenberg, Maurice Rootjes en Robbert van der Ploeg op 19 maart 2019 in Aalsmeer beleefd! Binnen Acorel zijn we superblij met de twee awards die we hebben gewonnen. De volgende dag ging bij ons het dak eraf! 

We bedanken onze klanten en collega’s voor het vertrouwen en onze samenwerking in 2018. Deze awards hadden we zonder jullie nooit ontvangen. Daarom dragen we deze 2 awards aan jullie op, fijne mensen!

Behalve foto’s en een artikel, maakte Dutch IT Channel ook een korte impressie. We willen jullie even mee laten genieten.

20 maart 2019 in Dutch IT Channel door Witold Kepinsky. Het volledige artikel over alle SAP partner awards lees je hier.

Over Acorel

Acorel is expert op het gebied van sales, service, marketing en commerce. Als betrokken partner helpt Acorel organisaties hun klantbeleving te verbeteren. Van advies tot uitvoering, met pragmatisch verandermanagement en toegankelijke oplossingen. Acorel is de grootste SAP Gold Partner in Nederland op het gebied van customer experience. Het bedrijf is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en Alkmaar, en werkt onder meer voor Royal Swinkels Family Brewers, NCOI, ForFarmers en Plieger.

Video afspelen
sap,partner,award,customer experience,cx,cx partner,hyrbis,sap cx partner
sap,partner,award,customer experience,cx,cx partner,hyrbis,sap cx partner
sap,partner,award,customer experience,cx,cx partner,hyrbis,sap cx partner