Acorel
Gratis demo

Accelerator helpt groothandels met tevreden klanten

“Deze accelerator helpt groothandels een échte partner van de klant te worden.”

’s-Hertogenbosch, 19 oktober 2020 – SAP heeft op woensdag 14 oktober de Acorel Commerce Wholesale Accelerator formeel gekwalificeerd. Met deze bundel van software en diensten kunnen groothandelsbedrijven hun klanten beter bedienen, de klanttevredenheid verhogen en sneller nieuwe producten introduceren. Acorel is de allereerste SAP Partner ter wereld met vier SAP gekwalificeerde Solution Packages in het Customer Experience domein.

Acorel heeft zich de voorbije jaren ontwikkeld tot een toonaangevende naam op het gebied van klantbeleving. Dat komt ook tot uiting in de nieuwe, door SAP gekwalificeerde Acorel Commerce Wholesale Accelerator. Met deze praktische bundel van diensten en oplossingen kunnen traditionele groothandelsbedrijven zich snel en eenvoudig ontwikkelen tot een dienstverlener die excelleert op het gebied van e-commerce. De Acorel Commerce Wholesale Accelerator is gebaseerd op de Commerce Cloud oplossing van SAP, waar e-commerce en product data management in één platform samenkomen, gecombineerd met diverse services van Acorel. Groothandelsbedrijven kunnen met de Acorel Commerce Core Accelerator, de instapversie, al vanaf zestien weken met hun nieuwe e-Commerce omgeving aan de slag.
Acorel Qualified Package

Toegevoegde waarde bieden aan de groothandel

“In een tijd waarin het steeds makkelijker wordt om producten rechtstreeks bij de producent te bestellen, zoeken groothandelsbedrijven naar manieren om zich te onderscheiden en toegevoegde waarde te bieden”, zegt Taco Schallenberg, CEO van Acorel. “Met onze Acorel Commerce Wholesale Accelerator stellen we elke groothandel in staat om een échte partner van de klant te worden. We helpen deze bedrijven om voortdurend met klanten in contact te blijven en te ontdekken waar ze écht behoefte aan hebben. Met onze nieuwe accelerator zorgen we voor een gestroomlijnde omni-channel shopping experience. Tegelijkertijd zorgen we dat deze bedrijven kunnen bouwen op accurate productinformatie. Het resultaat? Hogere klanttevredenheid, snellere time-to-market met nieuwe producten en klantenbinding door het toevoegen van waarde door kennis en extra services.”

Ook SAP is blij met de prestatie van Acorel. Raymond Schöder, Director General Business & Partner Ecosystem van SAP Nederland:“Acorel is een belangrijke partner van SAP op het gebied van Customer Experience. Wij zijn erg blij met hun vierde SAP Qualified Partner Package”, zegt Raymond Schröder, Directeur General Business & Partner Ecosystem van SAP Nederland. “Acorel is een innovatieve partner die blijft investeren in kennis en innovatie om hun bestaande en nieuwe klanten een hoogwaardige dienstverlening te kunnen bieden.”

SAP Raymond Schröder

Over Acorel

Acorel is expert op het gebied van sales, service, marketing en commerce. Als betrokken partner helpt Acorel organisaties hun klantbeleving te verbeteren. Van advies tot uitvoering, met pragmatisch verandermanagement en toegankelijke oplossingen. Acorel is de grootste SAP Gold Partner in Nederland op het gebied van customer experience. Het bedrijf is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en Alkmaar, en werkt onder meer voor Royal Swinkels Family Brewers, NCOI, ForFarmers en Plieger.