Acorel
Gratis demo

Een succesvolle SAP Implementatie

Zorgeloos aan de gang met de SAP CX partner van het jaar!
Ontdek onze aanpak

Waarom SAP Implementatie door Acorel?

Bij Acorel geloven we in succesvolle projecten en in nog succesvollere klanten. Het implementeren van SAP-software dient te gebeuren binnen een bepaald projectplan, scope en budget. Betekent dit dan dat ook jouw organisatie automatisch succesvoller is?

Voor een succesvolle SAP implementatie zijn een aantal ingrediënten nodig die je moet verwachten van een partner:

CX partner van het jaar

Acorel biedt jou de expertise op het SAP CX domein. We zijn dan ook al 3 jaar uitgeroepen door SAP als CX partner van het jaar!

60+ consultants

Een partner moet de juiste vakmensen kunnen leveren in een project op diverse disciplines. Wij zorgen voor continuïteit en garantie door 60+ SAP CX specialisten.

Succesvolle adoptie

Als je technologie goed wilt inzetten is het van belang om als organisatie het vermogen te hebben om te veranderen. Dit is onderdeel van onze projectaanpak waardoor jij succesvoller wordt!

, Implementatie services, Acorel

SAP Implementatie dat resulteert in een excellente klantbeleving

Hoe ziet een SAP CX implementatie eruit? Wat zijn de ingrediënten voor succes? Lees verder in ons e-book!

Onze expertise

Sales

Leer je klant écht kennen en benut de kracht van actuele inzichten om verkoopkansen direct te herkennen en optimaal te benutten.

Service

Voorzie je klanten tijdens de volledige customer journey van unieke en persoonlijke service en kom altijd je klantbeloften na.

Marketing

Krijg inzicht in de voorkeuren, emoties en uitdagingen van je klanten. Voorspel toekomstige interacties en bezorg klanten een ultieme beleving.

Commerce

Bied een eenduidige en gepersonaliseerde winkelervaring via ieder touchpoint – zowel on- als offline – voor al je klanten.

BOSE verhoogt omzet met heldere aanpak

Om resellers in Europa beter van dienst te kunnen zijn, zocht Bose naar een krachtige, alomvattende oplossing waarmee verkoopmedewerkers snel en eenvoudig kunnen samenwerken.

Lamb Weston / Meijer wil de grootste worden

De organisatie tilt klantinteractie én interne samenwerking naar een hoger niveau. De implementatie van SAP Sales Cloud door Acorel helpt om hun ambitie de grootste producent van diepgevroren aardappelproducten te worden waar te maken.

Poppers Senco

De salesteams van Poppers Senco hebben altijd en overal inzicht nodig om te weten wat er van hun verwacht wordt en waar zij staan ten opzichte van hun doelstelling. Daarom koos het bedrijf SAP Sales Cloud door Acorel.

Meer weten? Kom in contact

Joost Goudriaan

Accountmanager

+31 6 146 16 771 joost.goudriaan@acorel.nl

Thijs den Dikken

Business Development Manager

+31 6 134 06 182 thijs.den.dikken@acorel.nl

Jan Willem Kroneman

Projectmanager