Acorel
Gratis demo

Wij zijn dé SAP Customer Experience expert van Nederland

Bekijk de vacatures

Acorel helpt je organisatie om optimaal betrokken te zijn bij je klanten en ze iedere keer een unieke ervaring te bieden. Dat doen we met de oplossingen van SAP Customer Experience in combinatie met onze heldere aanpak en enthousiaste consultants. Daar zoeken wij voortdurend de juiste mensen bij! Is er een interessante vacature voor jou?

Zit jouw profiel ertussen?

Groepsmanager Business Consultancy

We zijn op zoek naar een Groepsmanager (expertise: business analysis & consultancy) die oog heeft voor zowel de mens, als voor onze diensten. Iemand die bruggen weet te slaan tussen het team en de rest van de organisatie. Ben jij wie we zoeken? Lees dan verder! (32-40 uur)

Meer info en solliciteer

Business Analist

Als Business Analist weet jij waarde te genereren voor opdrachtgevers door het achterhalen van klantbehoeften en het optimaliseren van klantprocessen (32u – 40u).

Meer info en solliciteer

Onze kernwaarden

Persoonlijke ontwikkeling

Professionele en mensgerichte werkomgeving
Cutting-edge projecten
Werken met de technologieën van morgen
Steile leercurve
Lerende organisatie

Innovatief en transformatief

Sterke focus op CX
Voorloper op ons vakgebied
Organisaties meenemen in beoogde veranderingen
Continu evoluerend
Adaptieve organisatie
Out-of-the-box met resultaat

Open en transparante organisatie

Mensgericht
Flexibele werktijden
Het nieuwe werken
Rekening houden met elkaar
Sociale activiteiten
Iedereen hoort erbij

Wat doet Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten. Wij begeleiden klanten bij veranderingen van systemen, processen, mensen en hun manier van werken om meetbare verbeteringen te bereiken in efficiëntie, effectiviteit en tevredenheid, gericht op het optimaliseren van de klantbeleving die zij bieden. Vanuit die rol brengen we het bieden van een betere klantbeleving binnen handbereik van onze opdrachtgevers.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Meer weten over werken bij Acorel?

radwan 1

Radwan Ahmed
Corporate IT Recruiter

Radwan.Ahmed@acorel.nl
+ 31 6 820 90 624

Herken je jezelf in een of meerdere van bovenstaande omschrijvingen? Solliciteer dan direct via de button.

Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Radwan Ahmed: Radwan.Ahmed@acorel.nl.

Mocht je een vraag hebben, dan kun je ook een kort mailtje met je telefoonnummer en beschikbaarheid sturen en dan bellen we je terug. Hiervoor mag je ook ons contactformulier gebruiken!