, Carrière, Acorel
Gratis demo
, Carrière, Acorel

Wij zijn dé SAP CX organisatie van Nederland met enthousiaste en energieke mensen.

Wil jij ook deel uitmaken van dit superteam?
Nieuwsgierig? Lees welke profielen we zoeken

Werken bij Acorel?

Customer Experience (CX) zit in ons bloed en onlangs zijn we door SAP uitgeroepen tot dé beste SAP CX Partner. Daarnaast heeft SAP Philips en Acorel betiteld als “Gold Winner – SAP Quality Award EMEA” voor het SAP CX project bij Philips waar wij als “Advisory & Main SAP CX knowledge partner” hebben geacteerd. Ons team is enthousiast en energiek. In combinatie met de gedegen kennis en skills maken wij het verschil. De organisatie en het complete team investeren hierin, zodat we deze cultuur behouden en iedereen, vanuit haar eigen expertise, klanten naar een hoger CX-niveau kunnen brengen.

Wat vinden professionals bij Acorel?

Binnen Acorel hebben we aandacht voor elkaar en ondernemen we regelmatig gezamenlijk activiteiten. We bieden onze consultants een bovengemiddeld salaris en er is mogelijkheid tot parttime werken. Daarnaast ontvangen onze consultants een winstdeling en een goede bonusregeling op basis van persoonlijke en gemeenschappelijke doelstellingen. We hebben een goede leaseregeling en een uitstekende pensioenregeling. Plus hebben onze consultants recht op 30 vakantiedagen.

Sales, Service, Marketing en Commerce

Energiek, Enthousiast en Fun​

Korte lijnen, Open en Collegiaal​

Acorel dagen en avonden met collega's​

Kennisdeling, Training en certificering​

SAP Customer Experience en Innovatie​

Ambitieus, Resultaatgericht, Gedreven

Coaching, Skills & Persoonlijke aandacht​

, Carrière, Acorel

Heb je onze Acorel Borrel 2018 gemist maar wil je ons alvast leren kennen? Bekijk dan de impressie van onze Borrel 2018 die door onze collega en video-editor Rogier Smit is gemaakt. Op de beat van onze favoriete zomerhit 2018. En wie weet ben jij er volgend jaar ook wel bij. Voor nu: turn on that sound & enjoy!

Zit jouw profiel ertussen?

Waarom kozen zij voor Acorel?

Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

, Carrière, Acorel

Wilco Menge

SAP Development Consultant. Werkt bij Acorel sinds februari 2011.

"Ik ben geïnteresseerd in alles wat met nieuwe technologieën, development en Commerce te maken heeft. SAP kent veel standaarden voor de core processen, toch is er ook maatwerk nodig. Ik vind het uitdagend hiervoor nieuwe dingen te ontwikkelen die er nog niet waren. Mijn carrière is begonnen binnen een grote consultancy organisatie. Het politieke spel wat daar vaak speelt, was niet mijn ding. Ik wil leuke nieuwe dingen doen. Acorel ondersteunt mij in mijn ambitie. Daarnaast is het een club met leuke ervaren collega’s, daar wil je gewoon bij horen!"

, Carrière, Acorel

Joost Goudriaan

Account manager. Werk bij Acorel sinds januari 2009.

“Werken binnen Acorel vergelijk ik vaak met hoe ik vroeger met mijn vriendjes hutten ging bouwen. Mooie dingen maken, avontuurlijk, en iedereen is gelijkwaardig. Je doet het inmers met elkaar; ieder met z’n eigen specifieke kwaliteiten. En bovenal is het fun! Terwijl we nog steeds groeien blijft deze cultur behouden. Daarnaast waardeer ik het zeer dat Acorel mij steeds weet uit te dagen en tegemoet komt aan mijn persoonlijke ambities. Eerst 8 jaar lang als SAP CRM Consultant en sinds 2013 als Account Manager.”

, Carrière, Acorel

Bianca Koene

SAP CX Consultant. Werkt bij Acorel sinds september 2011.

"Sinds 2007 ben ik werkzaam op het gebied van SAP CRM. Momenteel houd ik me bezig met SAP C4C en SAP Marketing. Het inrichten is minder complex, waardoor de uitdaging meer zit in het meenemen van de klant en de transitie die plaatsvindt. Werken voor Acorel bevalt me goed. Het is een leuk jong bedrijf met korte lijnen. Het samenstellen van het jaarlijkse business plan doen we samen, hierdoor heb ik echt invloed op de organisatie. Daarnaast heb ik het gevoel dat er altijd naar me geluisterd wordt. Ik vind Acorel een goede werkgever met leuke opdrachten en nog leukere collega’s."

, Carrière, Acorel

Mark Kilsdonk

Business Consultant. Werkt bij Acorel sinds juli 2010.

"Als Business Consultant ben ik in de voorfase van een project betrokken. Dat kan zijn met het geven van een demo als pre-sales consultant, of met het analyseren hoe de processen van de klant in het nieuwe systeem verbeterd kunnen worden. Acorel heeft alleen maar klanten met complexe CRM en CX vraagstukken die in lijn liggen met mijn interesses. Acorel ondersteunt en inspireert me bij het realiseren van mijn ambitie in de functie van Solution Architect. Intern mag ik dit vakgebied met een team verder vorm geven. De setting van de meetings en de manier waarop ik met mijn collega’s samenwerk, maken dat Acorel mij een thuis gevoel geeft."

, Carrière, AcorelGeef je er de voorkeur aan om zelf contact met mij op te nemen? Mijn e-mailadres is jop.vening@acorel.nl. Of bel me op mijn mobiele nummer 06 – 3434 8492