Acorel
Gratis demo

Heeft jouw organisatie tevreden CRM gebruikers?

Bepaal waar je staat met de user adoption maturity survey

Waarom?

De menselijke factor is doorslaggevend in het realiseren van de waarde die een CRM oplossing biedt voor jouw organisatie en klanten.

Voor wie?

Iedereen die werkt met een CRM oplossing of een rol heeft bij de inzet en ontwikkeling ervan.

Wat?

Vul de user adoption maturity survey in, creëer overzicht en ontvang advies op maat.

Doe de User Adoption Maturity survey

Ontdek waar jouw organisatie zich bevindt op het gebied van CRM door onze scan uit te voeren. Hiermee krijg je inzichten op welk volwassenheidsniveau jouw organisatie zich bevindt en waar eventuele kansen voor verbetering liggen.

Na het beantwoorden van de vragen krijg je zo spoedig mogelijk een gepersonaliseerd rapport per mail van ons toegestuurd. Dit rapport biedt jou inzichten in de maturity van jouw organisatie op het gebied van CRM. Hierdoor kunnen er stappen worden genomen om verder te groeien.

Begeleid en verhoog de adoptie van jouw CRM oplossing

Medewerkers die tevreden en met plezier hun dagelijks werk uitvoeren, maken het verschil bij de klant. Gedegen inzet van CRM is daar onderdeel van. Aandacht voor de beleving en behoeften van CRM gebruikers is essentieel. Met de user adoption maturity survey bieden we je inzicht in de factoren die bepalend zijn voor een goede inzet van CRM. We creëren overzicht en bieden je praktische adviezen, passend bij de huidige inzet van jullie CRM oplossing.

User Adoption Maturity Scan

1

Oordeel – Jij beoordeelt waar je staat door de survey in te vullen

2

5 Factoren  – We creëren overzicht aan de hand van de 5 deelgebieden die bepalend zijn voor de adoptie door medewerkers

3
Praktisch – We helpen je op weg met praktische adviezen voor ieder deelgebied
4

Persoonlijk – Je ontvangt een persoonlijk rapport waarin alle informatie op een rij staat

Waarom Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.