Acorel
Gratis demo

Meer leads, meer kansen en meer omzet met SAP Sales Cloud

Benut je verkoopkansen optimaal door nauwer samen te werken en voortdurend in te spelen op de wensen en behoeften van klanten.
Lees het e-Book

Wil jij ook zo efficiënt mogelijk je omzet verhogen door een betere ervaring te bieden aan jouw klanten? Ontdek dan alle kansen die SAP Sales Cloud en een implementatie van Acorel als Customer Experience partner jou kunnen bieden.

Meer inzicht in je klant

Creëer een 360-graden beeld van iedere klant en weet precies wat er speelt bij je klanten en waar ze behoefte aan hebben.

Verbeter je effectiviteit

Werk optimaal samen in jouw salesteam door altijd en overal inzicht te hebben in de doelstellingen, pijplijn, openstaande taken en jouw persoonlijke KPI’s.

Betere klantbeleving

Creëer een unieke ervaring op ieder moment dat je met jouw klant in contact bent, door exact te weten wat er speelt.

eBook: Sales in Topvorm

Benieuwd hoe je ervoor zorgt dat je alles van de klant weet en waarde toevoegt als sales? Krijg een inkijkje in de toekomst, lees over ervaring van bedrijven en krijg praktische tips in het eBook ‘Sales in Topvorm’ en ontdek hoe jij meer leads en meer omzet kunt genereren.

ebook sales in top vorm

Persoonlijke verkooptrajecten en hogere verkoopcijfers met SAP Sales Cloud

Je klant is tegenwoordig veeleisend, kritisch en wil als individu behandeld worden. Zorg voor waardevolle interacties met je klanten door te begrijpen wat ze bezighoudt. Met SAP Sales Cloud win je de loyaliteit van klanten door met iedere interactie waarde toe te voegen. Ook krijg je tot in detail inzicht in salesresultaten en nieuwe mogelijkheden voor cross- en upsell. 

En dankzij de naadloze integratie met SAP -en non-SAP systemen koppel je salesprocessen eenvoudig aan je klantenservice, marketing en webshop. Zo ben je in staat om een optimale customer experience te bieden. 

SAP Sales Cloud

Implementeer SAP Sales Cloud in enkele weken!

Raadpleeg klantinformatie snel en eenvoudig, zoals verkoopkansen, offertes, afspraken en contactpersonen. Verhoog je verkoopproductiviteit en bedien je klant zo optimaal mogelijk. Werk CRM snel bij door middel van de app (inclusief voice!).

Ontdek hoe de Sales Accelerator helpt om jouw verkoopafdeling succesvoller te laten zijn. Dit doen we door realtime, altijd en overal te zorgen voor een volledig klantbeeld in SAP Sales Cloud.

360 graden klantbeeld

Wanneer iedere medewerker in jouw organisatie werkt met eenzelfde integraal klantbeeld is het pas mogelijk om een consistente en persoonlijke ervaring te creëren voor de klant. Of de klant nu in contact is met sales, service of marketing: iedereen heeft inzicht in de juiste klantdata.

sap sales cloud 360 graden klantbeeld
sap sales cloud verkoop pijplijn

Leadgeneratie en verkooppijplijn

Houd voortdurend de status van jouw leads en verkoopkansen bij door actief gebruik te maken van dashboards, rapportages en analyses, waardoor jouw verkoopeffectiviteit een boost krijgt en jouw voorspelbaarheid verbeterd.

Maak offertes en orders aan vanuit CRM

SAP Sales Cloud geeft iedere verkoopmedewerker de mogelijkheid om snel een offerte vanuit het centrale CRM platform te genereren. Daarbij zijn verkopers zelf in staat om een goedgekeurde offerte om te zetten naar een order door een directe koppeling met ERP.

sap sales cloud quote order management
sap sales cloud ticketing management

Samenwerking met klantenservice

SAP Sales Cloud biedt ook uitgebreide functionaliteit voor de servicemedewerker. Door middels van een ticketsysteem kan een servicemedewerker klachten en vragen afhandelen binnen hetzelfde platform. Sales en service hebben wederzijds inzicht in de klantdata waardoor zij elkaar versterken!

SAP Sales Cloud

Ontdek onze SAP Sales Cloud blogs

Je klanten verwachten een persoonlijke benadering van jouw commerciële afdeling. Hiervoor is het belangrijk om inzicht te hebben in klantinformatie. Welke rol kan SAP Sales Cloud spelen om iedereen op het juiste moment een goed overzicht te geven?

Bij Acorel weten we hoe je met een CRM oplossing een onuitwisbare indruk achterlaat bij klanten. Die kennis delen we graag in onze blogs! Lees ze en kom erachter hoe je met SAP Sales Cloud altijd en overal een persoonlijke ervaring biedt door een volledig klantbeeld.

Forbo

Forbo Flooring
Voor de implementatie van SAP Customer Experience oplossingen is Acorel al tien jaar de go to-partner voor Forbo. Momenteel werken we samen aan de migratie van Forbo naar SAP Sales Cloud. Het management van Forbo wil hiermee de CRM-processen naar een hoger niveau tillen.

Conway

Conway logistiek service over het kanaal en via de lucht
De vertegenwoordigers van Conway brengen regelmatig een bezoek aan deze winkels. Maar de informatie-uitwisseling tussen hen en het hoofdkantoor moest beter. Daarom implementeerde Conway – samen met Acorel – SAP Sales Cloud en SAP Service Cloud.

Asics

Klantverhaal Acorel ASICS
Met SAP Sales Cloud streeft het Japanse ASICS naar één identiek klantbeeld wereldwijd. Australië hebben we als eerste regio, op het hoogtepunt van de coronapandemie, online en remote gemigreerd naar deze nieuwe oplossing.

Waarom Acorel

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Wij laten organisaties uitblinken in Customer Experience

E-commerce

Bied jouw klant een gepersonaliseerde beleving en verbeter de online omzet van ieder business model met e-commerce.

CRM

Leer je klant écht kennen en benut de kracht van actuele inzichten om leads en verkoopkansen effectief te verzilveren.

Marketing

Stimuleer conversies, orderfrequentie en orderwaarde door de kracht van gepersonaliseerde omni-channel campagnes.

Customer Data

Voorzie je klanten tijdens de volledige customer journey van unieke en persoonlijke ervaring over alle kanalen heen.

Meer weten? Kom in contact

Joost Goudriaan

Account Manager

Gert-Jan Stolmeijer

Solution Advisor

Teun van den Elzen

Customer Experience Consultant