Acorel
Gratis demo

Hogere omzet door meer conversies met SAP Emarsys

Breng digitale interacties met je klanten naar een hoger niveau, waardoor ze vaker of meer gaan bestellen.
Ontvang onze best practices

Wil je de verwachtingen van je klanten keer op keer overtreffen? En daardoor snellere én betere resultaten behalen? Ontdek hoe je jouw klantervaring naar een hoger niveau tilt met SAP Emarsys en Acorel als Customer Experience partner.

Vergroot je klantenbestand

Activeer de juiste campagnes op het juiste moment en trek nieuwe klanten aan. Stimuleer klantretentie door klantervaringen steeds te overtreffen.

Groei in omzet

Verbeter de online conversie en aankoopfrequentie met zeer gepersonaliseerde omnichannel-ervaringen. En creëer voorspelbare en winstgevende groei.

Zet snel campagnes op

Maak gebruik van geautomatiseerde workflows voor specifieke branches en fases van de klantreis. Met bestaande klantdata én voorspellende inzichten door AI.

Vraag onze Marketing Automation brochure aan

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Marketing Automation voor jouw B2B e-commerce organisatie? In onze brochure lichten we 5 inspirerende Marketing Automation flows toe. Vraag de brochure aan en laat je inspireren! Geen B2B e-commerce organisatie? Maar wil je wel meer weten over Marketing Automation. Onze specialisten staan klaar om met je mee te denken en je te adviseren.

afbeelding download nieuw

Een gepersonaliseerde klantbeleving via verschillende kanalen met SAP Emarsys

Het opzetten van marketingcampagnes kost marketeers vaak veel tijd. De worsteling met data, het opvragen van klantlijsten, het ontwikkelen van e-mail templates en het uitdenken van de klantreis. Staat de campagne? Dan volgt het continue bijsturen en optimaliseren. SAP Emarsys maakt het marketeers een stuk eenvoudiger. Je maakt gebruik van vooropgezette, bewezen technieken, die je alleen nog naar wens hoeft aan te passen.

Met SAP Emarsys worden de juiste campagnes op het juiste moment geactiveerd. Via de kanalen waarop jouw klant zich bevindt. Hierdoor brengt het een gepersonaliseerde omni-channel klantervaring binnen handbereik. Waardoor de juiste personen naar je website of webshop komen. En waardoor klanten meer én vaker bij je gaan bestellen.

Video afspelen
SAP Emarsys

Implementeer SAP Emarsys in enkele weken!

SAP Emarsys helpt organisaties om de digitale interacties met je klanten naar een hoger niveau te tillen. Door ingebouwde intelligentie en voorgedefinieerde tactieken, stelt het je in staat om conversie-verhogende campagnes in een handomdraai op te zetten. SAP Emarsys kan wellicht nog wat nieuw in de oren klinken, maar heeft al een behoorlijke track-record opgebouwd in de afgelopen jaren. En niet geheel onbelangrijk, het is ook een onderdeel van de SAP Customer Experience suite!

Gepersonaliseerde interacties

Het bieden van een 1 op 1 gepersonaliseerde klantervaring is niet meer alleen bestemd voor fysieke winkels. Met SAP Emarsys kun je je klanten deze ervaring ook digitaal bieden. Denk aan een warm welkom voor nieuwe klanten, een speciale verjaardagsaanbieding, een melding over een prijsdaling of een mail over producten die zich nog in de winkelmand van de klant bevinden.

strategic dashboard
automation

Consistentie op alle kanalen

Klanten communiceren met je bedrijf via meer kanalen dan ooit tevoren. Toch zien zij dit niet als verschillende ervaringen, maar als één algehele merkervaring. SAP Emarsys geeft je klanten daarom een consistente, naadloos op elkaar aansluitende en relevante ervaring via alle kanalen. Denk aan interacties via je website, app, e-mail, SMS, Facebook, Google en meer.

Marketeervriendelijke AI

SAP Emarsys creëert voorspelbare en winstgevende groei door de inzet van kunstmatige intelligentie (AI). Hierdoor kun je de klantervaring niet alleen aanpassen op basis van verzamelde klantdata, maar ook op basis van voorspellende data. Zo voorspelt SAP Emarsys hoeveel een klant waarschijnlijk gaat uitgeven, welke producten het beste getoond kunnen worden en wat de beste tijd is om een e-mail te verzenden.

main dashboard
tactics

Bewezen en branchespecifieke strategieën

Ga snel van inzichten naar uitvoering. In SAP Emarsys vind je een grote hoeveelheid geautomatiseerde workflows. Met bewezen en branchespecifieke strategieën voor klantbetrokkenheid. Voor iedere fase van de klantreis zijn campagnes beschikbaar. Hierdoor activeer je binnen één dag een nieuwe campagne.

Swinkels Family Brewers

Swinkels_Homepage_website_2

“Voor elk moment een passend biertje”, dit is de klantbelofte van Royal Swinkels Family Brewers, onder andere bekend van Bavaria, Palm en LaTrappe. Om hiervoor te zorgen, moeten ze de consument beter leren kennen.

itsme

itsme mailchimp

Met SAP Marketing Cloud wil de industriële wederverkoper en dienstverlener nog beter in kaart brengen wat bij de klant speelt en zo de dienstverlening verder verbeteren en haar marketinginspanningen effectiever inzetten.

Gassan Diamonds

banner gassan diamonds event

Klanten verwachten een zo persoonlijk en relevant mogelijke customer experience. “Onze ambitie is om de behoeften van de klant te begrijpen nog voordat die zich hier zelf bewust van is”. GASSAN krijgt daarbij de hulp van SAP Emarsys Customer Engagement.

Waarom Acorel

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Wij laten organisaties uitblinken in Customer Experience

E-commerce

Bied jouw klant een gepersonaliseerde beleving en verbeter de online omzet van ieder business model met e-commerce.

CRM

Leer je klant écht kennen en benut de kracht van actuele inzichten om leads en verkoopkansen effectief te verzilveren.

Marketing

Stimuleer conversies, orderfrequentie en orderwaarde door de kracht van gepersonaliseerde omni-channel campagnes.

Customer Data

Voorzie je klanten tijdens de volledige customer journey van unieke en persoonlijke ervaring over alle kanalen heen.

Meer weten? Kom in contact

Mark Kilsdonk

Solution Advisor

Teun van den Elzen

Customer Experience Consultant

Luuk Giebels

Director Sales & Marketing