Acorel
Gratis demo

Blijf concurrerend in de digitale wereld met het SAP Business Technology Platform

Ontdek hoe SAP Business Technology Platform (BTP) oplossingen biedt
Lees onze 2-minute read

Je wil de kwaliteit van je verzamelde data handhaven en verbeteren, zodat je betrouwbare inzichten creëert. Daarnaast wil je data-silo’s doorbreken en data-integratie optimaliseren, zodat al je applicaties mee blijven bewegen met het groeiend aantal gebruikers. Ontdek hoe SAP Business Technology Platform (BTP) oplossingen biedt voor deze uitdagingen door een uniform platform aan te bieden en hoe Acorel zorgt voor een zorgeloze implementatie van deze oplossing.

2-Minute read: Building on the future

Wil jij meer lezen over de top 8 uitdagingen voor organisaties op het gebied van IT? Dan is deze 2-minute read zeker de moeite waard!
SAP BTP
Wij helpen organisaties om een stabiele en toekomstbestendige IT architectuur te creëren. Daarbij hebben wij een pragmatische aanpak. Hierover lees je meer in onze 2-minute read, welke je kan lezen door onderstaand formulier in te vullen.

De mogelijkheden met SAP BTP

Het SAP Business Technology Platform is jouw sleutel tot moeiteloze integratie van extensies en applicaties in je bestaande ERP en Cloud-systemen, waardoor bedrijfsprocessen nog efficiënter en slimmer worden. Het automatiseert processen, vereenvoudigt workflows en biedt jou de mogelijkheid om zelf apps en interfaces te bouwen op dit platform. Kortom: het stelt jou in staat om precies datgene te ontwikkelen op IT-gebied wat jouw organisatie nodig heeft.

SAP BTP kent de volgende mogelijkheden, welke je ook in de afbeelding terugvindt:

  • Data en database management
  • Applicatieontwikkeling
  • Integratie
  • Analytics
  • Machine Learning
  • IoT service
  • Chatbot
  • Robotic Process Automation
it s a blank te 62611568 (2)

Wat is het SAP Business Technology Platform?

SAP BTP is een cloud platform, waarin SAP verschillende diensten aanbiedt via credits of via een licentie. Vrijwel elke denkbare innovatie kan met behulp van SAP BTP worden gerealiseerd. Jouw IT-landschap, de digitale kern van jouw organisatie, laat SAP BTP hierbij ongemoeid. Dit zorgt ervoor dat de kern van jouw IT-landschap, waar alle standaard bedrijfsprocessen worden verwerkt en data wordt opgeslagen, ‘schoon’ blijft. Het is het fundament van jouw organisatie. Door dit fundament schoon te houden, behoudt jouw systeem optimale prestaties en kun je gemakkelijker inspelen op veranderingen en wensen van collega’s en klanten. Gebruiksgemak en snelheid staan daarbij voorop.

De voordelen van SAP BTP

SAP Business Technology Platform (BTP) biedt waardevolle voordelen voor jouw organisatie. Allereerst maakt het mogelijk om complexe integraties tussen jouw systemen tot stand te brengen, waardoor de samenwerking en gegevensuitwisseling naadloos verlopen. Daarnaast stelt SAP BTP je in staat om je systeemlandschap uit te breiden met innovatieve apps, kunstmatige intelligentie, automatisering en extensies. Hierdoor ben je in staat om je bedrijfsprocessen te verbeteren en te vernieuwen met behulp van geavanceerde technologieën. Een bijkomend voordeel is dat je bedrijfsprocessen kunt aanpassen zonder dat daar ingrijpend onderhoud voor nodig is, waardoor je flexibiliteit en efficiëntie in je organisatie bevordert.

Integreer zonder obstakels

In het verleden was systeemintegratie een complexe operatie. Het SAP Business Technology Platform maakt integratie nu een stuk eenvoudiger. Ontwikkel apps, automatiseer processen en ontwerp bedrijfssites met de eenvoud van drag-and-drop. Hierdoor is een naadloze integratie van jouw gehele systeemlandschap gemakkelijk te realiseren. En wij helpen jou bij de eerste stappen. Wij zijn de partner die je stapsgewijs helpt om jouw route naar een betere klantbeleving te ontdekken. We helpen je om jouw behoeften te vertalen naar innovatie en verbetering.

Haal de optimale waarde uit je data

Met SAP BTP vertaal je data naar analyses die echte toegevoegde waarde bieden. BTP is de plek waar je diverse datastromen uit SAP en andere bronnen samenbrengt. De zakelijke context van alle gegevens blijft behouden, inclusief alle metadata. Door de rijke data waarmee je werkt, kun je zonder grote inspanning geavanceerdere inzichten, planningen, voorspellingen en scenario’s creëren. Deze kun je vervolgens moeiteloos terug laten komen in andere SAP-applicaties. Zo stimuleer je het nemen van onderbouwde beslissingen op het juiste moment, en kan iedereen in jouw organisatie vertrouwen op betrouwbare gegevens.

shimano podcast

The power of data, integrated data! How Shimano realizes 97% cost avoidance.

Wil je al nog meer geïnspireerd raken over deze case? Bekijk onze podcast met SAP Business Innovation en onze klant Shimano en luister naar Ana Tosi (Shimano), Guido Koopmann (Acorel) en Igor Mitrovic (Acorel) over hoe je de klantbeleving kunt verbeteren door data te integreren om een veelvoorkomende vraag als “Wanneer is dit beschikbaar?” te beantwoorden.

ENECO

Klantverhaal Acorel ENECO
Hoe een cloud-first integratiestrategie Eneco helpt om innovatieve energiediensten aan te bieden en kosten te besparen. Cloud Integration Consultant Marco Verhoef deelt Early-Adopter Insights over SAP Cloud Platform Integration Suite.

Shimano

shimano afb
Shimano maakt gebruik van het SAP Business Technology Platform (BTP). Hiermee hebben ze een toekomstbestendig bestelplatform zeker gesteld voor hun klanten, met de mogelijkheid om de technologie erachter wereldwijd uit te rollen.

Waarom Acorel

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Wij laten organisaties uitblinken in Customer Experience

E-commerce

Bied jouw klant een gepersonaliseerde beleving en verbeter de online omzet van ieder business model met e-commerce.

CRM

Leer je klant écht kennen en benut de kracht van actuele inzichten om leads en verkoopkansen effectief te verzilveren.

Marketing

Stimuleer conversies, orderfrequentie en orderwaarde door de kracht van gepersonaliseerde omni-channel campagnes.

Customer Data

Voorzie je klanten tijdens de volledige customer journey van unieke en persoonlijke ervaring over alle kanalen heen.

Meer weten? Kom in contact

Igor Mitrovic

Managing Partner

Joost Goudriaan

Account Manager

Bram Keijers

Integration Consultant