Acorel
Gratis demo

Acorel IP store

Accelerators en add-ons om je te helpen sneller, efficiënter en slimmer met SAP Customer Experience te werken

Wil je snel met je SAP Customer Experience oplossingen aan de slag?

Zoek je naar oplossingen die het werkplezier van je gebruikers vergroten én je Customer Experience optimaliseert? Kies voor Acorel, wij zijn dé gespecialiseerde SAP Customer Experience Gold Partner in Nederland. Met de verschillende SAP Qualified Partner Packaged Solutions kun je tussen de 1,5 tot 4 maanden starten. Ontdek ook de CX add-ons van Acorel.

Commerce Wholesale Accelerator

In 16 tot 38 weken word je met SAP Commerce Cloud een échte omni-channel partner voor de klant en ontdek je hun échte behoefte. Heldere scope. In Core en Extended met PIM leverbaar.

Lees verder >>

Marketing Accelerator

Verbeter in 8 tot 12 weken je conversie door klant beter te begrijpen en te reageren met SAP Marketing Cloud. Heldere scope. Als Basic en als Extended SAP Qualified Package te leveren.

Lees verder >>

Sales Accelerator

In 6, 10 of 14 weken zorgen dat jouw salesteams het juiste aanbod op het juiste moment aan je klanten verkopen met SAP Sales Cloud. Duidelijke scope. Als Basic, Extended en Premium SAP Qualified Package leverbaar.

Lees verder >>

Field Service Accelerator

In 8 of 12 weken aan je 9+ klantbeleving werken met SAP Field Service Cloud.  Duidelijke scope. Als Basic en als Extended SAP Qualified Package leverbaar.  

Lees verder >>

Acorel Document Service

Add-on voor SAP Cloud for Customer om eenvoudig templates, die je dagelijks gebruikt, te genereren en te wijzigen.  Acorel add-on op het bestaande SAP Cloud for Customer platform 

Lees verder >>

Conversational AI 'Ask Jeeves'

Voice add-on voor SAP Cloud for Customer om toegankelijk en laagdrempelig je klantinformatie te registreren. Op het bestaande SAP Cloud for Customer platform.

Lees verder >>

360° Account Dashboard

Add-on voor SAP Cloud for Customer voor één compleet overzicht met relevante klant-informatie. Op het bestaande SAP Cloud for Customer Platform.

Lees verder >>

Marketing Maturity Scan

Toe aan een volgende stap in marketing? Hier vind je de Acorel Marketing Maturity Scan. Krijg direct inzicht in waar je kansen voor de korte en lange termijn liggen.

Doe de gratis scan >>

Digital Matury Scan

Toe aan een volgende stap in klantbeleving binnen jouw organisatie? Maak een stap die past bij je huidige ontwikkeling, die je helpt in je digitale transformatie. Waar je nu staat?

Doe de gratis scan >>