IP Store, IP Store, Acorel
Gratis demo
IP Store, IP Store, Acorel

Acorel ip store

Accelerators en add-ons om je te helpen sneller, efficiënter en slimmer met SAP Customer Experience te werken
Wat hebben we voor jou in store?
IP Store, IP Store, Acorel

Wil je snel met je SAP Customer Experience oplossingen aan de slag?
Zoek je naar oplossingen die het werkplezier van je gebruikers vergroten én je Customer Experience optimaliseert?

Kies voor Acorel, wij zijn dé gespecialiseerde SAP Customer Experience Gold Partner in Nederland. Met de verschillende SAP Qualified Partner Packaged Solutions kun je tussen de 1,5 tot 4 maanden starten.  Ontdek ook de CX add-ons van Acorel.  

Wil je weten waar je staat met je marketing, sales of service?
De Acorel Maturity Scans bieden direct inzicht.

Wij helpen je graag op weg en verder … 

IP Store, IP Store, Acorel

Acorel Marketing Accelerator

In 8 of 12 weken je klant beter begrijpen en op reageren met SAP Marketing Cloud.  Heldere scope. Als Basic en als Extended SAP Qualified Package te leveren.

Lees verder >>

Acorel Field Service Accelerator

In 8 of 12 weken aan je 9+ klantbeleving werken met SAP Field Service Cloud.  Duidelijke scope. Als Basic en als Extended SAP Qualified Package leverbaar.  

Lees verder >>

Acorel Sales Accelerator

In 6, 10 of 14 weken zorgen dat jouw salesteams het juiste bod op het juiste moment aan je klanten verkopen met SAP Sales Cloud. Duidelijke scope. Als Basic, Extended en Premium SAP Qualified Package leverbaar.

Lees verder >>

Acorel Document Service

Add-on voor SAP Sales Cloud om eenvoudig templates, die je dagelijks gebruikt, te genereren en te wijzigen.  Acorel add-on op het bestaande SAP Sales Cloud platform 

Lees verder >>

Acorel Conversational AI 'Ask Jeeves'

Add-on voor SAP Sales Cloud om toegankelijk en laagdrempelig je klantinformatie te registreren. Op het bestaande SAP Sales Cloud platform.

Lees verder >>

Acorel Account 360° Dashboard

Add-on voor SAP Sales en SAP Service Cloud voor één compleet overzicht met relevante klant-informatie. Op het bestaande SAP Sales Cloud Platform.

Lees verder >>

Acorel Sales Matury Scan

Toe aan een volgende stap in klantbeleving binnen jouw organisatie? Vanaf eind september vind je hier de Sales Maturity Scan. Direct inzicht in waar je nu staat en hoe je kunt groeien.

Verschijnt 15 oktober

Acorel Service Maturity Scan

Toe aan een volgende stap in Service binnen jouw organisatie? Vanaf eind september vind je hier de Service Maturity Scan. Direct inzicht in je groeikansen.

Verschijnt  15 oktober

Acorel Marketing Maturity Scan

Toe aan een volgende stap in Marketing? Vanaf eind september vind je hier de Marketing Maturity Scan. Krijg direct inzicht in waar je kansen liggen.

Verschijnt 15 oktober

Klantervaringen met Acorel

De intelligente brouwerij van de Swinkels Family

Stijn Swinkels over de ontwikkeling van de intelligente  brouwerij: “Met de hulp van Acorel leren we onze klant beter kennen om ze beter te bedienen.”

ForFarmers werkt als partner samen met haar klanten

Met de add-on Acorel Document Service ontwikkelt ForFarmer Sales in een handomdraai templates in SAP Sales Cloud. Gebruikers genereren nu hun Plan van Aanpak om direct te kunnen delen.

RollDock geeft elke klant de juiste aandacht

RollDock koos voor SAP Sales Cloud en de expertise van Acorel: “Het is nu makkelijker om klanten op het juiste moment de juiste aandacht te geven. En trends te signaleren om strategisch op te te reageren.”