Acorel
Gratis demo

Acorel IP store

Accelerators en add-ons om je te helpen sneller, efficiënter en slimmer met SAP Customer Experience te werken

Wil je snel met je SAP Customer Experience oplossingen aan de slag?


Zoek je naar oplossingen die het werkplezier van je gebruikers vergroten én je Customer Experience optimaliseert?
Kies voor Acorel, wij zijn dé gespecialiseerde SAP Customer Experience Gold Partner in Nederland. Met de verschillende SAP Qualified Partner Packaged Solutions kun je tussen de 1,5 tot 4 maanden starten.  Ontdek ook de CX add-ons van Acorel.

Acorel Commerce Wholesale Accelerator

In 16 tot 38 weken word je met SAP Commerce Cloud een échte omni-channel partner voor de klant en ontdek je hun échte behoefte.  Heldere scope. In Core en Extended met PIM leverbaar.

Lees verder >>

Acorel Marketing Accelerator

Verbeter in 8 of 12 weken je conversie door klant beter te begrijpen en te reageren met SAP Marketing Cloud.  Heldere scope. Als Basic en als Extended SAP Qualified Package te leveren.

Lees verder >>

Acorel Sales Accelerator

In 6, 10 of 14 weken zorgen dat jouw salesteams het juiste bod op het juiste moment aan je klanten verkopen met SAP Sales Cloud. Duidelijke scope. Als Basic, Extended en Premium SAP Qualified Package leverbaar.

Lees verder >>

Acorel Field Service Accelerator

In 8 of 12 weken aan je 9+ klantbeleving werken met SAP Field Service Cloud.  Duidelijke scope. Als Basic en als Extended SAP Qualified Package leverbaar.  

Lees verder >>

Acorel Document Service

Add-on voor SAP Sales Cloud om eenvoudig templates, die je dagelijks gebruikt, te genereren en te wijzigen.  Acorel add-on op het bestaande SAP Sales Cloud platform 

Lees verder >>

Acorel Conversational AI 'Ask Jeeves'

Add-on voor SAP Sales Cloud om toegankelijk en laagdrempelig je klantinformatie te registreren. Op het bestaande SAP Sales Cloud platform.

Lees verder >>

Acorel Account 360° Dashboard

Add-on voor SAP Sales en SAP Service Cloud voor één compleet overzicht met relevante klant-informatie. Op het bestaande SAP Sales Cloud Platform.

Lees verder >>

Marketing Maturity Scan

Toe aan een volgende stap in Marketing? Nog dit kwartaal vind je de Acorel Marketing Maturity Scan hier terug. Krijg direct inzicht in waar je kansen voor de korte en lange termijn liggen.

Doe de gratis scan

Digital Matury Scan

Toe aan een volgende stap in klantbeleving binnen jouw organisatie? Maak een stap die past bij je huidige ontwikkeling, die je helpt in je digitale transformatie. Waar je nu staat?

Doe de gratis scan

Klantervaringen met Acorel

De intelligente brouwerij van de Swinkels Family

Stijn Swinkels over de ontwikkeling van de intelligente  brouwerij: “Met de hulp van Acorel leren we onze klant beter kennen om ze beter te bedienen.”

ForFarmers werkt als partner samen met haar klanten

Met de add-on Acorel Document Service ontwikkelt ForFarmer Sales in een handomdraai templates in SAP Sales Cloud. Gebruikers genereren nu hun Plan van Aanpak om direct te kunnen delen.

RollDock geeft elke klant de juiste aandacht

RollDock koos voor SAP Sales Cloud en de expertise van Acorel: “Het is nu makkelijker om klanten op het juiste moment de juiste aandacht te geven. En trends te signaleren om strategisch op te te reageren.”