Acorel
Gratis demo

Acorel IP store

Accelerators en add-ons om je te helpen sneller, efficiënter en slimmer met SAP Customer Experience te werken

Wil je snel met je SAP Customer Experience oplossingen aan de slag?

Zoek je naar oplossingen die het werkplezier van je gebruikers vergroten én je Customer Experience optimaliseert? Kies voor Acorel, wij zijn dé gespecialiseerde SAP Customer Experience Gold Partner in Nederland. Met de verschillende SAP Qualified Partner Packaged Solutions kun je tussen de 1,5 tot 4 maanden starten. Ontdek ook de CX add-ons van Acorel.

Commerce Wholesale Accelerator

In 16 tot 38 weken word je met SAP Commerce Cloud een échte omni-channel partner voor de klant en ontdek je hun échte behoefte. Heldere scope. In Core en Extended met PIM leverbaar.

Lees verder >>

B2B Marketing Accelerator

Verbeter in 6 tot 16 weken je conversies door klant gepersonaliseerde, omni-channel campagnes te sturen met SAP Emarsys. Heldere scope. Meerdere add-ons beschikbaar.

Lees verder >>

Sales Accelerator

In 6, 10 of 14 weken zorgen dat jouw salesteams het juiste aanbod op het juiste moment aan je klanten verkopen met SAP Sales Cloud. Duidelijke scope. Als Basic, Extended en Premium SAP Qualified Package leverbaar.

Lees verder >>

Acorel Document Service

Add-on voor SAP Cloud for Customer om eenvoudig templates, die je dagelijks gebruikt, te genereren en te wijzigen.  Acorel add-on op het bestaande SAP Cloud for Customer platform 

Lees verder >>

Acorel Monitoring Toolkit

Add-on voor het SAP Business Technology Platform (SAP BTP) om eenvoudig alle integraties te monitoren en zelf berichten opnieuw te verwerken.

Lees verder >>

360° Account Dashboard

Add-on voor SAP Cloud for Customer voor één compleet overzicht met relevante klant-informatie. Op het bestaande SAP Cloud for Customer Platform.

Lees verder >>

Conversational AI 'Ask Jeeves'

Voice add-on voor SAP Cloud for Customer om toegankelijk en laagdrempelig je klantinformatie te registreren. Op het bestaande SAP Cloud for Customer platform.

Lees verder >>

User Adoption Maturity Scan

Met de user adoption maturity survey bieden we je inzicht in de factoren die bepalend zijn voor een goede inzet van CRM. We creëren overzicht en bieden je praktische adviezen.

Lees verder >>