Acorel
Gratis demo

Met Managed Services haal je het maximale uit je SAP Customer Experience software

Ontdek ons aanbod

De livegang van je SAP Customer Experience oplossing, is het startsein voor het verbeteren van de klantbeleving bij jouw organisatie. Je gaat voortvarend aan de slag. Je hebt glashelder wat je wilt bereiken. Je meet dagelijks de resultaten en stuurt met regelmaat bij om ze nog verder te laten stijgen. Je wilt het maximale uit de software halen en wilt daarbij graag een Customer Experience Specialist aan je zijde. Een specialist die niet alleen je systeem actueel en werkend houdt, maar die ook proactief meedenkt in het doorontwikkelen van de gekozen oplossing. Immers, ook jouw klanten en wensen veranderen voortdurend. 

Welkom bij Managed Services van Acorel. Wij brengen een betere klantbeleving binnen handbereik.

Beheer en support voor de gehele SAP Customer Experience suite

Zodra je een SAP Customer Experience oplossing in gebruik neemt, wil je daar het maximale uithalen. Je wilt gebruikers adequaat ondersteunen bij vragen, wensen en issues. Je wilt incidenten snel oplossen. Je systeem optimaal onderhouden en je klantbeleving doorontwikkelen. Hoe pak je dat aan? Acorel ondersteunt jouw organisatie ook na een go-live. Dit doen we met Managed Services. Tegen een vast tarief per maand verzorgen wij het volledige support en beheer van jouw SAP-systemen. Of het nu gaat om user management, systeem- of gebruiksmonitoring of ondersteuning bij de kwartaalreleases van de SAP Cloud-oplossingen. Naast het oplossen van incidenten, kijken we vanuit onze ervaring en kennis naar de doorontwikkeling van de software, afgestemd op de wensen van jouw organisatie en klanten.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om jou te ontzorgen. Hiermee heb je controle over de kosten en ben je gegarandeerd van altijd beschikbare actuele kennis van de systemen.

Met deze pakketten bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software en leveren we precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen. Met elke volgende stap die we zetten, verbeteren we de klantervaring. Zo groeit deze mee met wat haalbaar is voor de organisatie en passend bij jouw ambities.

We gidsen jouw organisatie stap voor stap naar het gewenste doel. Met het streven om dit doel te overtreffen. Zodat jij continu het optimale resultaat haalt uit jouw klantbeleving.

SAP,managed services,SAP Support,Beheer,IT support,SAP CX,remote services,systeembeheer,klantbeleving,SAP Customer Experience,digital transformation

Hoe wij met Managed Services een betere klantbeleving binnen handbereik brengen

SAP,managed services,SAP Support,Beheer,IT support,SAP CX,remote services,systeembeheer,klantbeleving,SAP Customer Experience,digital transformation

Services passend bij jouw behoefte

Wij bieden services die aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. Met onze Servicepakketten bespaar je tijd en geld door zelf te kiezen wat je wel en niet wilt uitbesteden. Wij kunnen je service en beheer uit handen nemen, bieden je specialistisch advies en voeren op afstand en op locatie verbeterprojecten uit. We bieden ondersteuning op zowel functioneel- als ontwikkelgebied. We garanderen altijd de juiste kennis op het juiste moment.

SAP,managed services,SAP Support,Beheer,IT support,SAP CX,remote services,systeembeheer,klantbeleving,SAP Customer Experience,digital transformation

Volledig SAP CX portfolio

Als enige partner in Nederland ontzorgen wij je over het hele portfolio van SAP Customer Experience oplossingen. Wij hebben jarenlange uitgebreide kennis van SAP Commerce Cloud, SAP Marketing Cloud, SAP Service Cloud én SAP Sales Cloud.

SAP,managed services,SAP Support,Beheer,IT support,SAP CX,remote services,systeembeheer,klantbeleving,SAP Customer Experience,digital transformation

Team van toegewijde professionals

Je kunt ons telefonisch en digitaal bereiken. Ook komen we regelmatig langs om je inzicht te geven in de nieuwe mogelijkheden en het gebruik en beheer van je software. Met Monitoring-as-a-Service (MaaS) waken wij over je platform en grijpen direct in bij foutmeldingen.

Support -en beheermogelijkheden SAP Customer Experience

Wij kunnen meerdere oplossingen van het SAP Customer Experience portfolio voor jou in beheer nemen, zodat jij zorgeloos aan de gang kunt blijven!

SAP,managed services,SAP Support,Beheer,IT support,SAP CX,remote services,systeembeheer,klantbeleving,SAP Customer Experience,digital transformation

Bij Acorel bieden wij support op de applicaties uit het SAP Customer Experience portfolio. Hierbinnen bieden wij meerdere mogelijkheden aan per oplossing. Een tweetal van deze mogelijkheden is te vinden in deze brochure. Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Agrifirm

Klantverhaal Acorel Agrifirm

Het salesteam van Agrifirm gebruikt SAP Cloud for Customer. Het onderhoud van die tool wordt op afstand én op locatie verzorgd door Managed Services van Acorel. Bovendien kunnen gebruikers met vragen, wensen en issues direct terecht bij Acorel.

Universiteit Maastricht

Klantverhaal Acorel Universiteit van Maastricht

Acorel houdt het CRM van de Universiteit Maastricht volledig up-to-date. Sinds 2006 zijn de consultants van Acorel betrokken bij projecten, voeren ze updates uit en bieden ze ondersteuning bij problemen. Hierin is Acorel een betrouwbare partner.

Vencomatic

Klantverhaal Acorel Vencomatic

Acorel Managed Service verzekert de Vencomatic Group van een betrouwbare, snelle en effectieve afhandeling van issues en updates. Zo is de organisatie in staat om snel en adequaat op nieuwe uitdagingen te reageren.

Meer weten over Managed Services? We helpen je graag.

SAP,managed services,SAP Support,Beheer,IT support,SAP CX,remote services,systeembeheer,klantbeleving,SAP Customer Experience,digital transformation

Mischa Tissen
Manager Managed Services

Mischa.Tissen@acorel.nl
+31 6 829 464 11

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf eenmaal per kwartaal op de hoogte van nieuwe content en actuele informatie.

Waarom Acorel

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Onze oplossingen

Sales

Leer je klant écht kennen en benut de kracht van actuele inzichten om verkoopkansen direct te benutten.

Service

Voorzie je klanten tijdens de volledige customer journey van unieke en persoonlijke service en kom altijd je klantbeloften na.

Marketing

Krijg inzicht in de voorkeuren, emoties en uitdagingen van je klanten en bezorg klanten een ultieme beleving.

Commerce

Bied een eenduidige en gepersonaliseerde winkelervaring via ieder touchpoint – zowel on- als offline – voor al je klanten.

Aantoonbaar succesvoller met de diensten van Acorel