, Commerce, Acorel
Gratis demo

Bied een consistente ervaring via elk device

Zorg ervoor dat je altijd, overal en via verschillende devices persoonlijke, relevante commerce ervaringen biedt voor je klanten.
Ontdek de mogelijkheden

Wil je de verwachtingen overtreffen van je klanten door overal, op elk moment en via ieder kanaal in te spelen op de behoeften van je klanten? Ontdek de unieke combinatie van SAP Commerce Cloud en de service van Acorel.

B2B, B2C en B2B2C

Profiteer van één digital commerce platform waarmee je ondersteuning biedt aan consumenten (B2C), organisaties (B2B) of zelfs indirect aan distributeurs of wederverkopers (B2B2C).

Product informatie management

Klanten krijgen steeds meer mogelijkheden om zich te oriënteren, via steeds meer kanalen. Ook via kanalen waar u zelf geen directe controle over heeft. Hoe kan u er voor zorgen dat uw producten altijd optimaal gepresenteerd worden?

Omnichannel commerce

De klant wordt steeds veeleisender. Stel je klanten in staat om via ieder kanaal snel en veilig te bestellen, zelf te kiezen om producten op te halen of te laten bezorgen en probleemloos te retourneren.

Onze visie

SAP Commerce Cloud is een uitgebreid digital commerce platform waarmee je de volledige controle krijgt over product content management, webshop, personalisatie en orderbeheer. Stem je producten en diensten helemaal af op jouw branche of doelgroep.

Maak gebruik van de standaard mogelijkheden om je platform te integreren met andere SAP oplossingen voor marketing, sales en service. Zo profiteer je van alle mogelijkheden om klanten een ultieme beleving te bezorgen.  

SAP Commerce Cloud is een uitgebreid digital commerce platform waarmee je de volledige controle krijgt over product content management, webshop, personalisatie en orderbeheer. Stem je producten en diensten helemaal af op jouw branche of doelgroep.

Maak gebruik van de standaard mogelijkheden om je platform te integreren met andere SAP oplossingen voor marketing, sales en service. Zo profiteer je van alle mogelijkheden om klanten een ultieme beleving te bezorgen.  

Rapport: SAP erkend als leider op het gebied van Digital Commerce

SAP loopt volgens Gartner voorop in digital commerce vanwege het vermogen om zowel B2C, B2B én B2B2C te ondersteunen met één platform. Kom te weten hoe SAP Commerce Cloud de implementatie versnelt, risico's vermindert en je helpt om de concurrentie voor te blijven.

, Commerce, Acorel
1

Eén platform

2

Ingebouwde flexibileit

3

Branchespecifiek

4

Voor B2B, B2C en B2B2C

5

Ingebouwde integraties

6

Product content & catalogus management

7

Omnichannel ervaring

, Commerce, Acorel

Ontdek onze Commerce blogs

Je klanten verwachten een vlotte en naadloze ervaringen wanneer ze bij je kopen. Maar hoe voldoe je aan die verwachtingen en hoe zorg je voor loyale klanten? En welke rol kan SAP Commerce Cloud spelen om die doelstelling te behalen?

Bij Acorel weten we hoe je met een digital commerce platform een onuitwisbare indruk achterlaat bij klanten. Die kennis delen we graag in onze blogs! Lees ze en kom erachter hoe je met SAP Commerce Cloud altijd en overal een consistente ervaring biedt via ieder device.

Artikelbeheer bij Intergamma

Consumenten oriënteren zich steeds vaker online, daarom zijn juiste en volledige productspecificaties van cruciaal belang. Daarom hebben wij voor Intergamma het artikelbeheer systeem ontworpen en ingericht.

TABS Holland kiest SAP PCM

TABS Holland heeft besloten één systeem in te zetten voor het verzamelen, publiceren en onderhouden van productinformatie voor al haar dochterbedrijven. Er is gekozen voor SAP PCM. De naadloze integratie met SAP Commerce en SAP ECC is belangrijk geweest bij deze keuze.

Signify brengt klantbehoefte in beeld

Signify (voorheen Philips Lighting) realiseerde met SAP Commerce Cloud een digital commerce platform om slimmer in te spelen op de behoeften van de klant. Dit stelt klanten in staat om snel, veilig en eenvoudig zaken te doen met Signify.

Tata Steel ontwikkelt één eCommerce platform

Tata Steel zocht een oplossing om de productgegevens uit meerdere systemen te consolideren. Met SAP Commerce Cloud geeft het bedrijf klanten nu een volledig overzicht geven van de eigenschappen van het product en bepaalt Tata Steel prijzen op basis van productkenmerken.

Warmteservice kiest voor omnichannel-strategie

Warmteservice wilde het verouderde commerce-platform vervangen en koos voor een omnichannel-strategie om klanten altijd en overal op verschillende devices toegang te bieden tot producten en diensten.

Wij helpen je succesvol te zijn

Door intensief samen te werken halen wij het beste uit alle partijen en het belangrijkste; waarde voor je bedrijf! Acorel adviseert en ondersteunt je in het maken van strategische keuzes en in het omzetten van complexe e-business doelstellingen naar eenvoudige, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Meer weten? Kom in contact

Maurice Rootjes

Managing partner

Thijs den Dikken

Business Development Manager

+31 6 134 06 182 thijs.den.dikken@acorel.nl

Riepko Beukema

SCRUM master / Commerce consultant