Acorel
Gratis demo

Bied een consistente ervaring via elk device

Zorg ervoor dat je altijd, overal en via verschillende devices persoonlijke, relevante commerce ervaringen biedt voor je klanten.
Bekijk het rapport

Wil je de verwachtingen overtreffen van je klanten door overal, op elk moment en via ieder kanaal in te spelen op de behoeften van je klanten? Ontdek de unieke combinatie van SAP Commerce Cloud en de service van Acorel.

 

Ondersteuning in alle markten

Profiteer van één digital commerce platform waarmee je ondersteuning biedt aan consumenten (B2C), organisaties (B2B) of zelfs indirect aan distributeurs of wederverkopers (B2B2C).

Optimale product presentatie

Klanten krijgen steeds meer mogelijkheden om zich te oriënteren, via steeds meer kanalen. Ook via kanalen waar u zelf geen directe controle over heeft. Hoe kan u er voor zorgen dat uw producten altijd optimaal gepresenteerd worden?

Voldoen aan de eisen van de klant

De klant wordt steeds veeleisender. Stel je klanten in staat om via ieder kanaal snel en veilig te bestellen, zelf te kiezen om producten op te halen of te laten bezorgen en probleemloos te retourneren.

Trendrapport Acorel: hoe blijft de Nederlandse non-food groothandel relevant?

De klantverwachtingen in de wholesale non-food zijn enorm toegenomen. Acorel deed hier onderzoek naar en heeft gekeken naar de onderwerpen die binnen deze markt van belang zijn. Hierbij zijn thema's naar boven gekomen zoals personalisatie, business intelligence, omni-channel en product data management.

Ben jij benieuwd hoe deze markt tegen deze onderwerpen aankijkt? En wil jij meer inspiratie over hoe deze markt de toekomst voorspelt? Download dan ons trendrapport!

, Commerce, Acorel

Op ieder moment relevant voor je doelgroep.

SAP Commerce Cloud is een uitgebreid digital commerce platform waarmee je de volledige controle krijgt over product content management, webshop, personalisatie en orderbeheer. Stem je producten en diensten helemaal af op jouw branche of doelgroep.

Maak gebruik van de standaard mogelijkheden om je platform te integreren met andere SAP oplossingen voor marketing, sales en service. Zo profiteer je van alle mogelijkheden om klanten een ultieme beleving te bezorgen.  

 

, Commerce, Acorel

Ontdek onze Commerce blogs

Je klanten verwachten een vlotte en naadloze ervaringen wanneer ze bij je kopen. Maar hoe voldoe je aan die verwachtingen en hoe zorg je voor loyale klanten? En welke rol kan SAP Commerce Cloud spelen om die doelstelling te behalen?

Bij Acorel weten we hoe je met een digital commerce platform een onuitwisbare indruk achterlaat bij klanten. Die kennis delen we graag in onze blogs! Lees ze en kom erachter hoe je met SAP Commerce Cloud altijd en overal een consistente ervaring biedt via ieder device.

, Commerce, Acorel

Ga snel aan de slag

Groothandels hebben complexe behoeften om via alle verkoopkanalen het juiste assortiment aan hun klanten aan te bieden. E-commerce en klantportalen zijn steeds belangrijker geworden. De crux is het aanbieden van gepersonaliseerde klantbelevingen op ieder gewenst kanaal.

Met de Acorel Commerce Wholesale Accelerator heb je alles in handen om je digitale verkoopkanalen maximaal te laten renderen voor je organisatie.

Met onze Accelerator, een Qualified Partner-Packaged SAP Solution, ben je al binnen 16 weken aan de gang met SAP Commerce Cloud.

Artikelbeheer bij Intergamma

Consumenten oriënteren zich steeds vaker online, daarom zijn juiste en volledige productspecificaties van cruciaal belang. Daarom hebben wij voor Intergamma het artikelbeheer systeem ontworpen en ingericht.

TABS Holland kiest SAP PCM

TABS Holland heeft besloten één systeem in te zetten voor het verzamelen, publiceren en onderhouden van productinformatie voor al haar dochterbedrijven. Er is gekozen voor SAP PCM. De naadloze integratie met SAP Commerce en SAP ECC is belangrijk geweest bij deze keuze.

Signify brengt klantbehoefte in beeld

Signify (voorheen Philips Lighting) realiseerde met SAP Commerce Cloud een digital commerce platform om slimmer in te spelen op de behoeften van de klant. Dit stelt klanten in staat om snel, veilig en eenvoudig zaken te doen met Signify.

Meer weten? Kom in contact

Maurice Rootjes

Managing partner

Thijs den Dikken

Business Development Manager

+31 6 134 06 182 thijs.den.dikken@acorel.nl

Mark Kilsdonk

Solution Advisor Customer Experience