Acorel
Gratis demo

Hogere conversies. Effectieve campagnes.

Creëer actuele klantenprofielen om de ervaring van je klanten te verbeteren en krijg beter inzicht in je prestaties met SAP Marketing Cloud.
Lees het rapport

Doe inzichten op vanuit één enkel overzicht van uw klanten en bied tijdens het hele kooptraject gepersonaliseerde ervaringen. Creëer de ervaring die klanten verwachten door ze te herkennen en volgens marketingactiviteiten uit te voeren waarmee ze hebben ingestemd.

Inzicht in de customer journey

Maak klantgedrag realtime inzichtelijk, zoals uitingen van klanten op social media over je product, service of merk.

Eén volledig klantprofiel

Creëer golden records, waarin je de meest waardevolle stamgegevens van ieder interactiemoment met je klanten vastlegt.

Doelgerichte campagnes

Benader je klanten met doelgerichte campagnes op de juiste manier, met de juiste content en op het juiste moment.

Whitepaper: 'Executive Perspective on the modern customer'

Leer hoe marketingmanagers van toonaangevende merken omgaan met opkomende trends onder klanten in het rapport 'How Customers are Changing and How Marketers Should Respond'.

, Marketing, Acorel

Leer je klant echt kennen.

Marketing automation helpt jou om op basis van klantinzichten relevante segmenten te bedienen met de juiste content. Wanneer je dit optimaal inzet kan je jouw marketing ROI door hogere conversies verbeteren. 

Voeg eenvoudig context toe aan al je marketinginspanningen dankzij de naadloze integratie met SAP- en non-SAP-systemen. Volg leads op door te integreren met SAP Sales Cloud of benader doelgericht klanten vanwege hun klikgedrag in de webshop via SAP Commerce Cloud. En voeg eenvoudig extra functionaliteiten toe dankzij het modulaire ontwerp. Zo profiteer je van alle mogelijkheden om klanten een ultieme beleving te bezorgen.

, Marketing, Acorel

Ontdek onze Marketing blogs

SAP Marketing Cloud (voorheen SAP Hybris Marketing Cloud) biedt een uitgebreide set marketing tools die je kunt inzetten om leads en activiteiten in sales te creëren. Welke scenario's vaak worden gebruikt bij het uitvoeren van Lead Management lees je in de blog.​

Bij Acorel weten we hoe je met een marketing automation oplossing een onuitwisbare indruk achterlaat bij klanten. Die kennis delen we graag in onze blogs! Lees ze en kom erachter hoe je met SAP Marketing Cloud altijd en overal een persoonlijke ervaring biedt.

, Marketing, Acorel

Ga snel aan de slag

Hoe zorg je ervoor dat klanten betrokken en loyaal zijn? Doet je organisatie er wel alles aan om de juiste doelgroep te bereiken en klanten de ultieme beleving te bieden met effectieve (online) marketingcampagnes?

Ontdek hoe je met de Acorel Marketing Accelerator al binnen 8 weken zelf met SAP Marketing Cloud aan de slag kunt en nóg meer uit de oplossing haalt met de aanvullende diensten van Acorel. De Acorel Marketing Accelerator is een SAP gekwalificeerde partner package oplossing.

NHL verbetert de beleving van fans

Leer hoe de National Hockey League (NHL) de ervaring en betrokkenheid van miljoenen ijshockeyfans over de hele wereld verbeterde met SAP Marketing Cloud.

Meer weten? Kom in contact

Mark Kilsdonk

Solution Advisor Customer Experience

Thijs den Dikken

Business Development Manager

+31 6 134 06 182 thijs.den.dikken@acorel.nl

Marius van Ravenstein

Solution Advisor Customer Experience