marketing, Marketing, Acorel
Gratis demo

Leer je klant echt kennen

Creëer actuele klantenprofielen om de ervaring van je klanten te verbeteren en krijg beter inzicht in je prestaties met SAP Marketing Cloud.
Ontdek de mogelijkheden

Wil je de behoeften van jouw klanten beter begrijpen en daar sneller op reageren? Met de Acorel Marketing Accelerator, een SAP Qualified Partner Packaged Solution, ervaar jij in 8 of 12 weken al de voordelen. Kom alles te weten over je klant met SAP Marketing Cloud en de service van Acorel

Klantgedrag

Maak klantgedrag realtime inzichtelijk, zoals uitingen van klanten op social media over je product, service of merk.

Golden records

Creëer golden records, waarin je de meest waardevolle stamgegevens van ieder interactiemoment met je klanten vastlegt.

Doelgerichte campagnes

Benader je klanten met doelgerichte campagnes op de juiste manier, met de juiste content en op het juiste moment.

Voeg eenvoudig context toe aan al je marketinginspanningen dankzij de naadloze integratie met SAP- en non-SAP-systemen. Volg leads op door te integreren met SAP Sales Cloud of benader doelgericht klanten vanwege hun klikgedrag in de webshop via SAP Commerce Cloud.

En voeg eenvoudig extra functionaliteiten toe dankzij het modulaire ontwerp. Zo profiteer je van alle mogelijkheden om klanten een ultieme beleving te bezorgen.

Whitepaper: 'Executive Perspective on the modern customer'

Leer hoe marketingmanagers van toonaangevende merken omgaan met opkomende trends onder klanten in het rapport 'How Customers are Changing and How Marketers Should Respond'.

marketing, Marketing, Acorel
1

Klantprofilering

2

Lead Management

3

Segmentatie & Campagne Management

4

Aanbevelingen Commerce Marketing

5

Loyaliteit Management

6

Rapportages

7

Planning & Performance Management

8

GDPR compliant

Hoe volwassen is je digitale marketing?

Hoe zorg je ervoor dat klanten betrokken en loyaal zijn? Doet je organisatie er wel alles aan om de juiste doelgroep te bereiken en klanten de ultieme beleving te bieden met effectieve (online) marketingcampagnes?

Kom nu te weten hoe volwassen je digitale marketing is! Vul gratis de Marketing Awareness Scan van Acorel in en krijg direct inzicht waar je als organisatie staat én op welke vlakken je kunt groeien?

marketing, Marketing, Acorel

NHL verbetert de beleving van fans

Leer hoe de National Hockey League (NHL) de ervaring en betrokkenheid van miljoenen ijshockeyfans over de hele wereld verbeterde met SAP Marketing Cloud.

marketing, Marketing, Acorel

Creëer een bredere en consistente lead nurture ervaring

SAP Marketing Cloud (voorheen SAP Hybris Marketing Cloud) biedt een uitgebreide set marketing tools die je kunt inzetten om leads en activiteiten in sales te creëren. Welke scenario's vaak worden gebruikt bij het uitvoeren van Lead Management lees je in de blog.

Acorel Marketing Accelerator video 120 sec

Ontdek hoe je met de Acorel Marketing Accelerator al binnen 8 weken zelf met SAP Marketing Cloud aan de slag kunt en nóg meer uit de oplossing haalt met de aanvullende diensten van Acorel. De Acorel Marketing Accelerator is een SAP gekwalificeerde partner package oplossing.

Video afspelen
marketing, Marketing, Acorel
marketing, Marketing, Acorel

Acorel Marketing Accelerator brochure

Hoe goed ken jij je klant? Heb je inzicht in zijn koopgedrag? Je klant door en door leren kennen, GDPR compliant vastleggen van al jullie interactiecontacten in je backoffice om de juiste inhoud op de juiste manier via het juiste kanaal tijdens campagnes aan te kunnen bieden, dàt is SAP Marketing Cloud door Acorel. In 8 tot 12 weken up & running.

Meer weten? Kom in contact

Mark Kilsdonk

Solution Advisor Customer Experience

Thijs den Dikken

Business Development Manager

+31 6 134 06 182 thijs.den.dikken@acorel.nl

Remco Jansen

Customer Experience Consultant