Acorel
Gratis demo

Met Acorel bepaal je jouw pad naar een betere klantbeleving

Ontdek onze methodiek

Welke ervaring heeft jouw klant als hij met jouw organisatie in contact is geweest? Als hij bijvoorbeeld de nieuwsbrief opent, in contact is met de klantenservice of als hij rondkijkt op de online shop. Komt die ervaring overeen met wat jij voor ogen hebt? Of zou je de juiste middelen voorhanden willen hebben om die ervaring beter aan te laten sluiten op zijn behoeften? Het realiseren van een excellente klantbeleving, een beleving die past bij jouw organisatie en die voldoet aan dat wat jouw klanten willen, is een lastige puzzel. Een puzzel die wij graag met jou leggen. Wij nemen je bij de hand om samen vanuit de driehoek proces, mensen en technologie jouw doelen te concretiseren en de juiste keuzes voor een duurzame en winstgevende toekomst te maken.

Wij brengen een betere klantbeleving binnen handbereik. En wij maken graag kennis met jou.

Maak van jouw digitale transformatie een realiteit met Acorel

Je bent je aan het oriënteren op hoe je je klant beter kunt bedienen. Hoe je de klantwaardering kunt verhogen. Hoe je medewerkers meer in de verandermodus krijgt. Of je wilt je juist focussen op het efficiënter maken van de beleving, gaan voor operational excellence. Een andere uitdaging kan zijn dat de huidige Customer Experience systemen niet het resultaat opleveren wat je zou willen. Of je wilt de silo’s in jouw organisatie doorbreken om samen te zorgen voor een optimale klantbediening.

Acorel heeft voor deze uitdagingen een programma ontwikkeld: het Acorel Discover programma. Afhankelijk van de fase waarin jouw organisatie zich begeeft, bieden wij op maat pakketten aan die jouw klantbeleving verhogen.

Zo krijg je bijvoorbeeld inzicht in hoe het leggen van focus op klantbeleving je helpt om je bedrijfsresultaten te verbeteren. Geven we je via feedback inzicht in klantloyaliteit waarmee jij potentiële klantwaarde kunt voorspellen. Of verkrijg je stapsgewijs meer inzicht in jouw klantprocessen, waardoor je gerichter en effectiever jouw klantervaring kunt verbeteren. Manieren om je klantvragen beter te beantwoorden. En inzicht in hoe je de beleving van jouw klant kunt vergroten.

Digitale Transformatie Acorel

Hoe wij een betere klantbeleving binnen handbereik brengen

digitale transformatie,klantbeleving,customer experience

Realisme

Wij zijn van het vergezicht, van de stip op de horizon, maar nog meer van het realisme. Wij gaan met jou op reis om jouw stip op de horizon te vertalen naar de praktijk. Wij kijken samen met jou naar haalbaarheid en naar een tempo van veranderen dat past bij jouw organisatie.

digitale transformatie,klantbeleving,customer experience

Continu verbeteren

Wij helpen je om je blijvend te ontwikkelen door continu de beleving aan te passen aan de behoeften van klanten én mee te laten groeien met jouw organisatie. We helpen je om vanuit klantbelang de juiste keuzes te maken om zo een duurzame en winstgevende toekomst tegemoet te gaan.

digitale transformatie,klantbeleving,customer experience

Team van toegewijde professionals

Bij ons gaan Business en IT hand in hand. We spreken de taal van beide gebieden. Wij hebben kennis van de driehoek technologie, proces én mens. Daardoor begrijpen we de uitdagingen die je gaat krijgen en hoe je daarmee om zou moeten gaan. Waar je net even door moet gaan en waar je vooral los moet laten. Tot slot zijn onze professionals in het bezit van diverse certificaten, welke de standaard van onze kwaliteit aangeven:

digitale transformatie,klantbeleving,customer experience digitale transformatie,klantbeleving,customer experience digitale transformatie,klantbeleving,customer experience

Ontdek ons Discover Programma

Leer hoe wij stapsgewijs jou helpen om je digitale transformatie realiteit te maken met ons Discover programma.

Digitale Transformatie Acorel
Bij Acorel snappen we maar al te goed dat klantbeleving een ontzettend moeilijke puzzel is.  Wij nemen je graag bij de hand, om samen,  stap-voor-stap, die puzzel te leggen en jouw succes te vertalen naar concreet gedrag. Gedrag dat we stroomlijnen in processen en ondersteunen met technologie.

Weten waar jij staat in het realiseren van een optimale klantbeleving?

Digital Maturity Scan
Doe gratis deze scan en ontvang een rapport waarmee jij de juiste stappen kunt zetten om die klantbeleving binnen jouw organisatie te verbeteren. Je krijgt inzichten op het gebied van beleid & strategie, klantbeleving, cultuur en medewerkers, technologie en data & rapportage.

TUI

Klantverhaal Acorel TUI

Alles draait om klantervaring bij TUI. De organisatie verkoopt niet alleen reizen en vakanties, maar creëert waardevolle herinneringen voor klanten. Acorel ondersteunt bij de implementatie en uitrol in dit omvangrijke project.

NCOI

Klantverhaal Acorel NCOI

Als grootste zakelijk opleider in Nederland streeft NCOI vooral selfservice na met een hoge automatiseringsgraad. Acorel helpt bij het verbeteren en veranderen van klantprocessen en systemen. Bekijk ook onze video!

Bose

Klantverhaal Acorel Bose

De business zag al hun wensen vertaald en kreeg meer functionaliteit dan verwacht. Om te werken als één team liet Bose zich begeleiden door een Acorel-consultant, die als Solution Architect de brug sloeg tussen business en systeem.

Meer weten over ons? We helpen je graag.

Thijs den Dikken

Thijs den dikken
Director Sales & Marketing

thijs.den.dikken@acorel.nl
+31 6 134 06 182

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf eenmaal per kwartaal op de hoogte van nieuwe content en actuele informatie.

Waarom Acorel

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Wij laten organisaties uitblinken in Customer Experience

E-commerce

Bied jouw klant een gepersonaliseerde beleving en verbeter de online omzet van ieder business model met e-commerce.

CRM

Leer je klant écht kennen en benut de kracht van actuele inzichten om leads en verkoopkansen effectief te verzilveren.

Marketing

Stimuleer conversies, orderfrequentie en orderwaarde door de kracht van gepersonaliseerde omni-channel campagnes.

Customer Data

Voorzie je klanten tijdens de volledige customer journey van unieke en persoonlijke ervaring over alle kanalen heen.

Aantoonbaar succesvoller met de diensten van Acorel