, Sales, Acorel
Gratis demo

Overtref de verwachtingen van je klant

Benut je verkoopkansen optimaal door nauwer samen te werken en voortdurend in te spelen op de wensen en behoeften van klanten.
Ontdek de mogelijkheden

Wil je het vertrouwen van je klant winnen en nieuwe mogelijkheden optimaal benutten om meer te verkopen? Met de Acorel Sales Accelerator, een SAP Qualified Partner Packaged Solution, kun jij na 6, 10 of 14 weken zelf aan de slag. Ontdek de unieke combinatie van SAP Sales Cloud en de service van Acorel.

360°

Creëer een 360-graden beeld van iedere klant en weet precies wat er speelt bij je klanten en waar ze behoefte aan hebben.

Insights

Werk efficiënt in je salesteams samen door 24x7 inzicht te hebben in de voortgang van ieders taken en gezamenlijke doelstellingen.

Futureproof

Geef je klant op het juiste moment de juiste aandacht met een robuuste en futureproof oplossing voor al je salesprocessen.

Je klant is tegenwoordig veeleisend, kritisch en wil als individu behandeld worden. Zorg voor waardevolle interacties met je klanten door te begrijpen wat ze bezighoudt. Met SAP Sales Cloud win je de loyaliteit van klanten door met iedere interactie waarde toe te voegen. Ook krijg je tot in detail inzicht in salesresultaten en nieuwe mogelijkheden voor cross- en upsell.

En dankzij de naadloze integratie met SAP- en non-SAP-systemen koppel je salesprocessen eenvoudig aan je klantenservice, marketing en webshop. Zo ben je in staat om een optimale customer experience te bieden.  

, Sales, Acorel
, Sales, Acorel

VOOR SUCCES KIES JE BEWUST

Wil je dat je verkoopteams beter met je klanten omgaan? Geven ze hen het beste aanbod en verkopen ze de juiste producten op het juiste moment? Bereiken ze hun salestargets?

Benut je verkoopkansen optimaal door nauwer samen te werken en door overal en altijd op alle devices voortdurend in te spelen op de unieke wensen en behoeften van je klanten.

Met onze Acorel Sales Accelerator, een Qualified Partner-Packaged SAP Solution ben je zelf ook binnen 6, 10 of 14 up&running.

Hoe wil jij je salestrajecten managen? In één oogopslag:

Sales
Opportunities
Targetgroups
Activity
Orders
Quotes
Reports
Servicetickets

eBook: Sales in Topvorm

Benieuwd hoe je ervoor zorgt dat je alles van de klant weet en waarde toevoegt als sales? Krijg een inkijkje in de toekomst, lees over ervaring van bedrijven en krijg praktische tips in het eBook ‘Sales in Topvorm’

, Sales, Acorel

BOSE verhoogt omzet met heldere aanpak

Om resellers in Europa beter van dienst te kunnen zijn, zocht Bose naar een krachtige, alomvattende oplossing waarmee verkoopmedewerkers snel en eenvoudig kunnen samenwerken.

Ontdek alles over SAP Sales Cloud en Acorel

Hoe goed ken jij je klanten? Doet je organisatie er alles aan om nieuwe markten en kansen te ontdekken en mogelijkheden voor cross- en upsell te benutten? En haal je wel alles uit jouw oplossingen?

Acorel Sales Accelerator brochure

Wil je dat je verkoopteams beter met je klanten omgaan? Geven ze het beste aanbod en de juiste producten op het juiste moment? Bereiken ze hun salestargets? Sales met toegang tot alle prospect- en klantgevens is gelijk aan betere sales met SAP Sales Cloud door Acorel.

Lamb Weston / Meijer wil de grootste worden

De organisatie tilt klantinteractie én interne samenwerking naar een hoger niveau. De implementatie van SAP Sales Cloud door Acorel helpt om hun ambitie de grootste producent van diepgevroren aardappelproducten te worden waar te maken.

Video afspelen

Acorel Sales Accelerator 90-sec video

Ontdek hoe de Acorel Sales Accelerator powered by SAP Sales Cloud helpt om je sales beter met je klanten en je prospects om te laten gaan. Zij krijgen het beste aanbod, ontvangen de juiste producten op het juiste moment en je sales behaalt haar salestargets.

Met de Acorel Sales Accelerator ben je in 6, 10 of 14 weken up & running.

RollDock Shipping geeft elke klant de juiste aandacht

RollDock Shipping wilde op basis van alle actuele gegevens klanten op het juiste moment de juiste aandacht geven. SAP Sales Cloud hielp het bedrijf om gerichter te kunnen acteren.

Poppers Senco

De salesteams van Poppers Senco hebben altijd en overal inzicht nodig om te weten wat er van hun verwacht wordt en waar zij staan ten opzichte van hun doelstelling. Daarom koos het bedrijf SAP Sales Cloud door Acorel.

Meer weten? Kom in contact

Gert-Jan Stolmeijer

Solution Advisor Customer Experience

Thijs den Dikken

Business Development Manager

+31 6 134 06 182 thijs.den.dikken@acorel.nl

Simon van der Worp

Customer Experience Consultant