, Sales, Acorel
Gratis demo
, Sales, Acorel

Overtref de verwachtingen van je klant

Benut je verkoopkansen optimaal door nauwer samen te werken en voortdurend in te spelen op de wensen en behoeften van klanten.
Ontdek de mogelijkheden

Wil je het vertrouwen van je klant winnen en nieuwe mogelijkheden optimaal benutten om meer te verkopen? Ontdek de unieke combinatie van SAP Sales Cloud en de service van Acorel.

360 graden klantbeeld

Creëer een 360-graden beeld van iedere klant en weet precies wat er speelt bij je klanten en waar ze behoefte aan hebben.

Inzicht in sales

Werk efficiënt samen binnen je salesteam door altijd en overal inzicht te hebben in de voortgang van individuele taken en gezamenlijke doelstellingen.

Toekomstbestendig

Geef je klant op het juiste moment de juiste aandacht met een robuuste en toekomstbestendige oplossing voor al je salesprocessen.

Je klant is tegenwoordig veeleisend, kritisch en wil als individu behandeld worden. Zorg voor waardevolle interacties met je klanten door te begrijpen wat ze bezighoudt. Met SAP Sales Cloud win je de loyaliteit van klanten door met iedere interactie waarde toe te voegen. Daarnaast krijg je tot in detail inzicht in salesresultaten en nieuwe mogelijkheden voor cross- en upsell.

En dankzij de naadloze integratie met SAP- en non-SAP-systemen koppel je salesprocessen eenvoudig aan je klantenservice, marketing en webshop. Zo ben je in staat om een optimale customer experience te bieden.  

eBook: Sales in Topvorm

Benieuwd hoe je ervoor zorgt dat je alles van de klant weet en waarde toevoegt als sales? Krijg een inkijkje in de toekomst, lees over ervaring van bedrijven en krijg praktische tips in het eBook ‘Sales in Topvorm’

, Sales, Acorel
1

Sales Performance Management

2

Activity Management

3

Target groups

4

Opportunity management

5

Service tickets

6

Quotes & Order Management

7

Industry Solutions for Insurance, Utilities en Retail

8

Uitgebreide rapportage en dashboard opties

, Sales, Acorel

Salesblogs

Hoe goed ken jij je klanten? Doet je organisatie er alles aan om nieuwe markten en kansen te ontdekken en mogelijkheden voor cross- en upsell te benutten? En haal je wel alles uit jouw oplossingen?

Krijg meer inzicht in het optimaliseren van je salesprocessen! Lees onze blogs en kom erachter hoe je waardevolle interacties creëert voor je klanten en leer alles over de nieuwste functies van SAP Sales Cloud!

BOSE verhoogt omzet met heldere aanpak

Om resellers in Europa beter van dienst te kunnen zijn, zocht Bose naar een krachtige, alomvattende oplossing waarmee verkoopmedewerkers snel en eenvoudig kunnen samenwerken.

RollDock Shipping geeft klant juist aandacht

RollDock Shipping wilde op basis van alle actuele gegevens klanten op het juiste moment de juiste aandacht geven. SAP Sales Cloud hielp het bedrijf om gerichter te kunnen acteren.

Poppers Senco

De salesteams van Poppers Senco hebben altijd en overal inzicht nodig om te weten wat er van hun verwacht wordt en waar zij staan ten opzichte van hun doelstelling. Daarom koos het bedrijf SAP Sales Cloud.

Meer weten? Kom in contact

Gert-Jan Stolmeijer

Solution Advisor Customer Experience

Thijs den Dikken

Business Development Manager

+31 6 134 06 182 thijs.den.dikken@acorel.nl

Simon van der Worp

Customer Experience Consultant