Acorel
Gratis demo

Meer leads. Meer omzet.

Benut je verkoopkansen optimaal door nauwer samen te werken en voortdurend in te spelen op de wensen en behoeften van klanten.
Lees het e-Book

 Wil jij ook zo efficient mogelijk je omzet verhogen? Ontdek dan alle kansen die SAP Sales Cloud en Acorel jou kan bieden om te zorgen dat jouw organisatie kan groeien.

Meer inzicht in je klant

Creëer een 360-graden beeld van iedere klant en weet precies wat er speelt bij je klanten en waar ze behoefte aan hebben.

Hogere productiviteit

Werk efficiënt in je salesteams samen door 24x7 inzicht te hebben in de voortgang van ieders taken en gezamenlijke doelstellingen.

Betere klantervaring

Geef je klant op het juiste moment de juiste aandacht met een robuuste en futureproof oplossing voor al je salesprocessen.

eBook: Sales in Topvorm

Benieuwd hoe je ervoor zorgt dat je alles van de klant weet en waarde toevoegt als sales? Krijg een inkijkje in de toekomst, lees over ervaring van bedrijven en krijg praktische tips in het eBook ‘Sales in Topvorm’ en ontdek hoe jij meer leads en meer omzet kunt genereren.

, Sales, Acorel

Persoonlijke verkooptrajecten. Hogere verkoopcijfers.​

Je klant is tegenwoordig veeleisend, kritisch en wil als individu behandeld worden. Zorg voor waardevolle interacties met je klanten door te begrijpen wat ze bezighoudt. Met SAP Sales Cloud win je de loyaliteit van klanten door met iedere interactie waarde toe te voegen. Ook krijg je tot in detail inzicht in salesresultaten en nieuwe mogelijkheden voor cross- en upsell. 

En dankzij de naadloze integratie met SAP- en non-SAP-systemen koppel je salesprocessen eenvoudig aan je klantenservice, marketing en webshop. Zo ben je in staat om een optimale customer experience te bieden. 

, Sales, Acorel

Ontdek onze Sales blogs

Je klanten verwachten een persoonlijke benadering van jouw commerciële afdeling. Hiervoor is het belangrijk om inzicht te hebben in klantinformatie. Welke rol kan SAP Sales Cloud spelen om iedereen op het juiste moment een goed overzicht te geven?

Bij Acorel weten we hoe je met een CRM oplossing een onuitwisbare indruk achterlaat bij klanten. Die kennis delen we graag in onze blogs! Lees ze en kom erachter hoe je met SAP Sales Cloud altijd en overal een persoonlijke ervaring biedt door een volledig klantbeeld.

, Sales, Acorel

Ga snel aan de slag

Wil je dat je verkoopteams beter met je klanten omgaan? Geven ze hen het beste aanbod en verkopen ze de juiste producten op het juiste moment? Bereiken ze hun salestargets?

Benut je verkoopkansen optimaal door nauwer samen te werken en door overal en altijd op alle devices voortdurend in te spelen op de unieke wensen en behoeften van je klanten.

Met onze Acorel Sales Accelerator, een Qualified Partner-Packaged SAP Solution ben je zelf ook binnen 6, 10 of 14 weken up&running.

BOSE verhoogt omzet met heldere aanpak

Om resellers in Europa beter van dienst te kunnen zijn, zocht Bose naar een krachtige, alomvattende oplossing waarmee verkoopmedewerkers snel en eenvoudig kunnen samenwerken.

Lamb Weston / Meijer wil de grootste worden

De organisatie tilt klantinteractie én interne samenwerking naar een hoger niveau. De implementatie van SAP Sales Cloud door Acorel helpt om hun ambitie de grootste producent van diepgevroren aardappelproducten te worden waar te maken.

Poppers Senco

De salesteams van Poppers Senco hebben altijd en overal inzicht nodig om te weten wat er van hun verwacht wordt en waar zij staan ten opzichte van hun doelstelling. Daarom koos het bedrijf SAP Sales Cloud door Acorel.

Meer weten? Kom in contact

Gert-Jan Stolmeijer

Solution Advisor Customer Experience

Thijs den Dikken

Business Development Manager

+31 6 134 06 182 thijs.den.dikken@acorel.nl

Simon van der Worp

Customer Experience Consultant