Acorel
Gratis demo

Een gepersonaliseerde online beleving met SAP Commerce Cloud

Zorg ervoor dat je altijd, overal en via verschillende devices persoonlijke, relevante e-commerce ervaringen biedt voor je klanten.
Bekijk het rapport

Wil je de verwachtingen overtreffen van je klanten door overal, op elk moment en via ieder kanaal in te spelen op de behoeften van je klanten? Ontdek de unieke combinatie van SAP Commerce Cloud en een implementatie van Acorel als partner voor Customer Experience.

Ondersteuning voor ieder business model

Profiteer van één digitaal commerce platform waarmee je ondersteuning biedt aan consumenten (B2C), organisaties (B2B) of zelfs indirect aan distributeurs of wederverkopers (B2B2C).

Optimale productassortimenten

Klanten krijgen steeds meer mogelijkheden om zich te oriënteren, via steeds meer kanalen. Ook via kanalen waar je zelf geen directe controle over hebt. Biedt de juiste product data en zorg ervoor dat jouw productassortiment optimaal wordt gepresenteerd op ieder kanaal.

Overtref de verwachtingen van jouw klant

De klant wordt steeds veeleisender. Stel je klanten in staat om via ieder kanaal snel en gemakkelijk te bestellen. Zorg daarbij voor een persoonlijke benadering in de gehele klantreis en verbeter jouw omzet online.

Trendrapport Acorel: hoe blijft de Nederlandse non-food groothandel relevant?

De klantverwachtingen in de wholesale non-food zijn enorm toegenomen. Acorel deed hier onderzoek naar en heeft gekeken naar de onderwerpen die binnen deze markt van belang zijn. Hierbij zijn thema’s naar boven gekomen zoals personalisatie, business intelligence, omni-channel en product data management.

Ben jij benieuwd hoe deze markt tegen deze onderwerpen aankijkt? En wil jij meer inspiratie over hoe deze markt de toekomst voorspelt? Download dan ons trendrapport!

E-commerce groothandel

Altijd relevant voor je doelgroep met SAP Commerce Cloud

SAP Commerce Cloud is een uitgebreid digital commerce platform waarmee je de volledige controle krijgt over product content management, webshop, personalisatie en orderbeheer. Stem je producten en diensten helemaal af op jouw branche of doelgroep.

Maak gebruik van de standaardmogelijkheden om je platform te integreren met andere SAP oplossingen zoals marketing, sales en service. Zo profiteer je van alle mogelijkheden om klanten een ultieme beleving te bezorgen.

SAP Commerce Cloud

Implementeer SAP Commerce Cloud in enkele weken!

Groothandels hebben complexe productinformatie behoeften om via alle verkoopkanalen het juiste assortiment aan hun klanten aan te bieden. Waar groothandels voorheen fysiek zaken deden, zijn e-commerce en klantportalen nu steeds belangrijker. De crux is het aanbieden van een gepersonaliseerde klantbeleving op ieder kanaal.

Met de Commerce Wholesale Accelerator bieden wij een uitkomst voor de groothandel. Je hebt hiermee alles in handen om je digitale verkoopkanalen maximaal te laten renderen voor je organisatie. Met SAP Commerce Cloud zie je het resultaat al binnen 16 weken!

Accurate product informatie

Klanten en medewerkers vertrouwen op de juiste productinformatie. Het presenteren van de juiste data zorgt voor meer efficiëntie, minder retouren en meer verkopen online doordat producten goed vindbaar zijn. PIM is onderdeel van SAP Commerce Cloud, waardoor een integratie met e-commerce verleden tijd is!

Ben je zowel op zoek naar een e-commerce oplossing als een PIM-oplossing? Met SAP Commerce Cloud sla je twee vliegen in één klap. PIM is een onderdeel van dit e-commerce systeem, waardoor integratie verleden tijd is. Hierdoor heb je zowel intern als extern accurate en consistente productinformatie, wat resulteert in meer efficiëntie, minder retouren en meer verkopen online. Heeft je organisatie al een PIM of e-commerce systeem? Dan kun je er ook voor kiezen alleen het andere onderdeel te gebruiken.

product data management sap commerce cloud
b2b & b2c storefront

E-commerce voor B2B en B2C

SAP Commerce Cloud ondersteunt alle businessmodellen tegelijkertijd. Het platform biedt een end-to-end klantervaring voor de B2B, B2C en B2B2C klantreis. Met deze flexibiliteit innoveert ieder gewenst business model van jouw organisatie en voldoe je continu aan de verwachtingen van de klant!

Met Commerce Cloud stem je producten en diensten helemaal af op jouw branche of doelgroep. Daarnaast kun je gebruikmaken van standaardmogelijkheden om het platform te integreren met andere SAP-oplossingen zoals Emarsys, Sales en Service. En die integraties dragen weer bij aan de omni-channel ervaring. Lees meer over gepersonaliseerd en omni-channel ervaring in dit artikel.

Headless Commerce

Wanneer je jouw backoffice en frontoffice binnen e-commerce van elkaar scheidt, kan je razendsnel inspelen op de veranderende behoefte van jouw klant zonder dat je hiermee de architectuur van jouw systeem beïnvloedt.

sap commerce cloud headless commerce
sap commerce cloud personalisation

Personalisatie & Omnichannel

SAP Commerce Cloud biedt velerlei mogelijkheden op het gebied van personalisatie waardoor jouw klanten telkens weer een unieke online ervaring krijgen, ongeacht het kanaal waarop zij zich bevinden. Dit verbetert jouw gemiddelde orderwaarde en online conversie!

SAP Commerce Cloud

Ontdek onze SAP Commerce Cloud blogs

Je klanten verwachten vlotte en probleemloze ervaringen wanneer ze bij je kopen. Maar hoe voldoe je aan die verwachtingen en hoe zorg je voor loyale klanten? En welke rol kan SAP Commerce Cloud spelen om die doelstelling te behalen?

Bij Acorel weten we hoe je met een digital commerce platform een onvergetelijke indruk achterlaat bij klanten. Die kennis delen we graag in onze blogs! Lees ze en kom erachter hoe je met SAP Commerce Cloud altijd en overal een consistente ervaring biedt via ieder device.

Zo vertellen we in dit artikel je alles over de invloed van personalisatie en omni-channel op jouw online resultaten. Ook ontdek je hoe SAP Commerce Cloud je gaat helpen om de volgende stap te zetten in de optimalisatie van de customer experience.

En in dit artikel leggen we je uit hoe je de volledige controle over productdata krijgt én hoe SAP Commerce Cloud je hierbij gaat helpen.

Intergamma

intergamma_live_met_datapool

Consumenten oriënteren zich steeds vaker online, daarom zijn juiste en volledige productspecificaties van cruciaal belang. Daarom hebben wij voor Intergamma het artikelbeheer systeem ontworpen en ingericht.

Maiburg

maiburg banner

 

Je klanten online een net zo goede ervaring bieden als offline. Dat is het doel dat Maiburg voor ogen heeft. Met behulp van Acorel maken ze gebruik van DevOps voor het optimaliseren van hun SAP Commerce platform.  

Plieger

Plieger optimaliseert en personaliseert klantervaring met SAP-cloudoplossingen

Plieger transformeert met SAP Commerce Cloud. De webshop en app dienen als digitaal fundament voor de toekomst. De nieuwe webshop en app zijn een grote eerste stap in de digitale transformatie.

Waarom Acorel

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Wij laten organisaties uitblinken in Customer Experience

E-commerce

Bied jouw klant een gepersonaliseerde beleving en verbeter de online omzet van ieder business model met e-commerce.

CRM

Leer je klant écht kennen en benut de kracht van actuele inzichten om leads en verkoopkansen effectief te verzilveren.

Marketing

Stimuleer conversies, orderfrequentie en orderwaarde door de kracht van gepersonaliseerde omni-channel campagnes.

Customer Data

Voorzie je klanten tijdens de volledige customer journey van unieke en persoonlijke ervaring over alle kanalen heen.

Meer weten? Kom in contact

Maurice Rootjes

Managing partner

Thijs den Dikken

Director Sales & Marketing

Mark Kilsdonk

Solution Advisor