Acorel
Gratis demo

Kom je klantbeloftes na

Zorg ervoor dat je voor, tijdens en na iedere aankoop je klanten optimale service biedt en altijd je beloften nakomt. Zet je klanten centraal!
Bekijk ons aanbod

Wil je dat klanten de best mogelijke service-ervaring krijgen en ook nog bijdragen aan het verbeteren van je producten en diensten? Ontdek de unieke combinatie van alle aspecten van SAP Service Cloud en de service van Acorel.

Verhoog klantbetrokkenheid

Verhoog de betrokkenheid van je klantenservice ongeacht waar, wanneer of via welk kanaal je klant met je in contact komt. Je bent altijd in staat je klant feilloos te bedienen.

Help de klant 24/7

Support je klanten 24/7 op weg met snelle, accurate antwoorden door artificial intelligence in te zetten. Met chatbots handel je vragen sneller af en ontlast je de klantenservice.

Gestroomlijnde service

Houd klanten op de hoogte van serviceverzoeken, plan medewerkers efficiënt in en voorzie servicetechnici van de juiste kennis en gereedschappen.

Acorel & Noventum: Winstgevende groei door service

Bent u een organisatie die op SAP-software draait en bereid bent om de volgende stappen te zetten om uw service winstgevend te laten groeien? Service Growth with SAP is ontworpen door Acorel en Noventum Service Management om uw serviceorganisatie naar het volgende volwassenheidsniveau te brengen met een minimale time-to-value, uitgaande van uw huidige situatie, resulterend in superieure klantervaringen en optimale winstmarges.

Meer weten? Vul je gegevens in en download onze leaflet.

, Service, Acorel

Sneller klachten afhandelen. Verhoog je klanttevredenheid

Service draait om klanten en het creëren van memorabele momenten. Met SAP Service Cloud ben je in staat om de beste service vóór, tijdens én na de aankoop te leveren. Door ervaringen van klanten naadloos op elkaar aan te laten sluiten en ze bij iedere stap te ondersteunen, onderscheidt je bedrijf zich van de concurrentie. En door in contact te blijven met je klanten krijg je input om je producten en diensten verder te ontwikkelen.

Dankzij de naadloze integratie met SAP- en non-SAP-systemen koppel je service bovendien eenvoudig aan je sales-, marketing- en commerceprocessen. Zo ben je in staat om een optimale customer experience te bieden​

, Service, Acorel

Ontdek onze Service blogs

Benieuwd hoe je klantbeloften nakomt in elke stap van de customer journey? Hoe medewerkers van de klantenservice een compleet beeld krijgen van klanten? Of wil je weten wat SAP Service Cloud jouw organisatie te bieden heeft?​

Bij Acorel weten we hoe je met een service oplossing een onuitwisbare indruk achterlaat bij klanten. Die kennis delen we graag in onze blogs! Lees ze en kom erachter hoe je met SAP Service Cloud altijd en overal een persoonlijke ervaring biedt.

, Service, Acorel

Ga snel aan de slag

Hoe zorg jij voor een 9+ klantbeleving? Ieder bezoek een onderscheidende klantbeleving. Voldoe jij aan de verwachtingen van je klanten? Hoe gemakkelijk kunnen zij hun storingen melden? Of hoe snel is je field service engineer met de juiste skills op weg naar de juiste storing?


Ontdek hoe je met de Acorel Field Service Accelerator al in 8 weken met SAP Field Service Management aan je 9+ klantbeleving kunt werken. En hoe je nóg meer uit de oplossing haalt met de Customer Experience kennis en ervaring van Acorel. De Acorel Field Service Accelerator is een SAP gekwalificeerde partner package oplossing.

Signify brengt klantbehoefte in beeld

Ontdek hoe Signify SAP Service Cloud gebruikte om de klantenservice een compleet beeld van de klant te geven en daarmee niet alleen de service-ervaring van klanten te verbeteren, maar ook feedback te krijgen op producten en diensten.

Meer weten? Kom in contact

Marius van Ravenstein

Solution Advisor Customer Experience

Thijs den Dikken

Business Development Manager

+31 6 134 06 182 thijs.den.dikken@acorel.nl

Jeroen Zuijderwijk

Customer Experience Consultant